سوالاتی درباره ویچر داشتم
1راه های درامد زایی
2یکی از شهر ها که برفی هست هنوز fast travel نداره.حتما باید مرحله های اصلی بیشتری رفت؟
3در بازی میشه به dancer ها پیشنهاد داد؟ :Dمنظورم رو متوجه میشید اگر دقت کنید
4مبارزات مشت زنی کجای نقشست؟
5چرا اینقدر مدل مو در بازی کمه؟
6غول های بازی یا همون باس فایت ها رو دقیقا چطور باید رد کرد؟خیلی سخته
7چطور level up کنم؟
8این بازی های کارتی چجوری بازی میشه کرد؟هیچی نمیفهمم ازش
9-موقعی که کالایی رو به تاجری میفروشم پول کمتری میگیرم نسبت به پولی که من همون کالا رو از تاجر میگیرم؟انگار یک سود گنده ای میکنه.
10-در بازی تمام تاجر ها یا ارایشگاه ها رو روی نقشه اصلی یا همون world map نشون نمیده.باید حتما نزدیکشون رفت تا ظاهر شد.راهی برای حل این مشکل نیست؟
11-برای ساخت بمب من مهارت اون رو craft کردم ولی برای ساختش حتما باید به alchemist مراجعه کنم.راه دیگه ای برای ساختش نیست؟
12-سلاح ها قابلیت ارتقا دارند؟
13-داخل بازی یک سری اسلات برای مهارت هاست که بعضی هاش قفله.چطور باز میشه؟
در ضمن بازی ها 10 دقیقه اول میپره بیرون و ارور nvidia display not responding میده.وقتی وارد بازی برای دومین بار میشم دیگه بیرون نمیپره تا زمانی که سیستم رو دوباره ریستارت کنم همین مراحل اتفاق میفته.ممکنه به خاطر درایور 353.06 انویدیا باشه؟در ضمن برای بار اول وقتی وارد بازی میشم صفحه روی حالت bordless هست.یعنی چی؟
1راه های درامد زایی
2یکی از شهر ها که برفی هست هنوز fast travel نداره.حتما باید مرحله های اصلی بیشتری رفت؟
3در بازی میشه به dancer ها پیشنهاد داد؟ :Dمنظورم رو متوجه میشید اگر دقت کنید
4مبارزات مشت زنی کجای نقشست؟
5چرا اینقدر مدل مو در بازی کمه؟
6غول های بازی یا همون باس فایت ها رو دقیقا چطور باید رد کرد؟خیلی سخته
7چطور level up کنم؟
8این بازی های کارتی چجوری بازی میشه کرد؟هیچی نمیفهمم ازش
9-موقعی که کالایی رو به تاجری میفروشم پول کمتری میگیرم نسبت به پولی که من همون کالا رو از تاجر میگیرم؟انگار یک سود گنده ای میکنه.
10-در بازی تمام تاجر ها یا ارایشگاه ها رو روی نقشه اصلی یا همون world map نشون نمیده.باید حتما نزدیکشون رفت تا ظاهر شد.راهی برای حل این مشکل نیست؟
11-برای ساخت بمب من مهارت اون رو craft کردم ولی برای ساختش حتما باید به alchemist مراجعه کنم.راه دیگه ای برای ساختش نیست؟
12-سلاح ها قابلیت ارتقا دارند؟
13-داخل بازی یک سری اسلات برای مهارت هاست که بعضی هاش قفله.چطور باز میشه؟
در ضمن بازی ها 10 دقیقه اول میپره بیرون و ارور nvidia display not responding میده.وقتی وارد بازی برای دومین بار میشم دیگه بیرون نمیپره تا زمانی که سیستم رو دوباره ریستارت کنم همین مراحل اتفاق میفته.ممکنه به خاطر درایور 353.06 انویدیا باشه؟در ضمن برای بار اول وقتی وارد بازی میشم صفحه روی حالت bordless هست.یعنی چی؟