امتیاز موضوع:
  • 104 رأی - میانگین امتیازات: 4.37
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تاپیک جامع سوالات و مشکلات شما در بازی های ویدئویی
(08-21-2015, 07:16 PM)jaks نوشته است: ممنون داداش یعنی دایرکس خود بازی رو نصب کنم وقتی انلاینم درست میشه ؟

AMIR PC توی سایت اصلی هم نام کاربریت همینه؟ من نام کاربریم MAFIA III با اواتور ویچر3 ممنون که پاسخ دادی

آره دایرکس رو نصب کن و موقع نصب آنلاین باشی حله
===
تو سایت هم بله اسم من همینه، خوشحال شدم از دیدنتون....
...CRYSiS
[تصویر:  crysis_wallpaper_by_sfv666-d6av2wf.jpg]
پاسخ
سلام دوستان  رو نسخه ی بلک باکس بازی The Witcher 3 Wild Hunt میشه دی ال سی نصب کرد یا خیر؟
پاسخ
(08-21-2015, 08:16 PM)Mr BoB نوشته است: سلام دوستان  رو نسخه ی بلک باکس بازی The Witcher 3 Wild Hunt میشه دی ال سی نصب کرد یا خیر؟

بله میشه، چون DLC های مربوطه فقط برای بخش داستانی هستن
...CRYSiS
پاسخ
داداش من انلاین شدم ولی یه ارور جدید میده An internal system error occurred .please refer to DXError.log and DirectX.log your windows folder to determine problem (مورتال کمبات دایرکس نصب نمیشه)

داداش من انلاین شدم ولی یه ارور جدید میده An internal system error occurred .please refer to DXError.log and DirectX.log your windows folder to determine problem (مورتال کمبات دایرکس نصب نمیشه)
پاسخ
سلام دوستان.من تو یه مرحله از maxpayne 3 که تو زندان میگذره گیر کردم.یه ماشین از بالای پل بدون وقفه تیر اندازی میکنه.فک کنم یه بازوکا رو زمین هست که باید برم برش دارم.اما هر دفعه که میام برم سمتش میمیرم...اگه کسی بتونه راهنماییم کنه ممنون میشم :rolleyes:
پاسخ
(08-21-2015, 08:56 PM)redington نوشته است: سلام دوستان.من تو یه مرحله از maxpayne 3 که تو زندان میگذره گیر کردم.یه ماشین از بالای پل بدون وقفه تیر اندازی میکنه.فک کنم یه بازوکا رو زمین هست که باید برم برش دارم.اما هر دفعه که میام برم سمتش میمیرم...اگه کسی بتونه راهنماییم کنه ممنون میشم :rolleyes:

داداش اگه چند ثانیه توی cover بمونی شکلیک نمیکنه بعدش خیلی سریع برو طرف cover بعدی که بازوکا هم اونجا است بعدش راحت منفجرش کن. :D
[تصویر:  3zkb_photostudio_1466754140244.jpg]
سپاس از Lightninghero
پاسخ
(08-21-2015, 08:25 PM)jaks نوشته است: داداش من انلاین شدم ولی یه ارور جدید میده An internal system error occurred .please refer to DXError.log and DirectX.log your windows folder to determine problem (مورتال کمبات دایرکس نصب نمیشه)

این دیگه نشات از ویندوز خودت میگیره، دقیقا مث من شدی، فایل های ویندوزت پوکیده، ویندوز من نه روش دایرکس نصب نمیشه، نه نت فریم ورک، نه سی پلاس پلاس، نه درایور کارت گرافیک و کارت صدا، نه بک گراند دکستاپ عوض میشه، اینا همه نشات میگیره از ویندوز، ویندوز رو عوض کنی مطمئنا حل میشه
...CRYSiS
پاسخ
داداش ویندوز رو تازه عوض کردم ، و دایرکس 11 ورژن جدید هم روش نصب کردم،کارت گرافیک هم نصبه ،ولی نمیدونم دایرکس این بازی چرا نصب نمیشه ولی باشه اینم ازمایش میکنم
پاسخ
سلام. یه سوال دمو بازی pes 2016 برای pc اومده اگه اومده برام صفحه لینک دانلود رو بذارید.
[تصویر:  3zkb_photostudio_1466754140244.jpg]
سپاس از Lightninghero
پاسخ
(08-21-2015, 11:52 PM)The J0ker نوشته است: سلام. یه سوال دمو بازی pes 2016 برای pc اومده اگه اومده برام صفحه لینک دانلود رو بذارید.

خیر عرضه نشده.
[تصویر:  tv0b_icarus_landing_system_by_ashwyerio-d6vcvnw.jpg]
پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  حل مشکلات و ارورهای بازی God of War gamegi 0 17,434 02-01-2022, 05:24 PM
آخرین ارسال: gamegi
  نحوه نصب، مشکلات و ارور های رایج در بازی ها ARK1375 18 40,391 10-21-2021, 11:17 AM
آخرین ارسال: hamed59ra@gmail.com
Exclamation راهنمای اول بازی Skyrim| تعریف و روش پیوستن به فرقه های بازی Zoom Hunter 10 23,262 05-13-2020, 11:57 AM
آخرین ارسال: Mohammad.84
  راهنمایی جامع بازی Devil May Cry 2 michaelbn 14 7,146 05-03-2020, 10:26 PM
آخرین ارسال: michaelbn
  راهنمای قدم به قدم و ویدئویی Saints Row IV Ratonhaketon 21 23,059 04-23-2020, 12:18 PM
آخرین ارسال: Dante_2004

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان