موضوعها: 1
پلتفرم های شما:
(09-05-2015, 10:49 PM)game.ps4 نوشته است: سلام دوستان میخواستم بدونم سرعت دانلود در پی اس فور با وای فا یا کابل باشه فرقی میکنه؟ و برای آنلاین زدن کدومش خوبه؟؟؟؟؟؟
سلام دوست عزیز با کابل وصل کنین در کل خیلی بهتره البته در مورد وای فای هم بستگی به آنتن دهیش داره اگر آنتن دهیش کم باشه یعنی شما به مودم دور باشین اذیت میکنه ولی با کابل خیلی بهتره پیشنهاد میدم با کابل وصل کنین.
موضوعها: 1
پلتفرم های شما:
09-06-2015, 01:08 PM
(آخرین ویرایش: 09-06-2015, 01:09 PM، توسط game.ps4.)
دوستان یک بازی کارکرده مورتال کمبت ایکس گرفتم بازی سالمه هیچ خشی نداره اما گوشه دیسک یه ذره کوچیک لب پر شده , بازی نصب کردم بازی انجام دادم فقط از داخل دستگاه صدای تق تق میاد , دیسک بازی های دیگه ام میذارم هیچ صدای تق تق نمیاد ولی دیسک مورتال میذارم همش صدای تق تق بلو -ری میاد.
بنظرتون دیسک مشکل داره یا من زیادی حساس شدم؟؟؟؟؟ اگر به کنسولم ضرر داره بازیش نکنم
موضوعها: 24
پلتفرم های شما:
(09-06-2015, 01:08 PM)game.ps4 نوشته است: دوستان یک بازی کارکرده مورتال کمبت ایکس گرفتم بازی سالمه هیچ خشی نداره اما گوشه دیسک یه ذره کوچیک لب پر شده , بازی نصب کردم بازی انجام دادم فقط از داخل دستگاه صدای تق تق میاد , دیسک بازی های دیگه ام میذارم هیچ صدای تق تق نمیاد ولی دیسک مورتال میذارم همش صدای تق تق بلو -ری میاد.
بنظرتون دیسک مشکل داره یا من زیادی حساس شدم؟؟؟؟؟ اگر به کنسولم ضرر داره بازیش نکنم
دقیقا مشکلتون مثل مشکل منه من هم برام اینطور مشکلی پیش اومد البته بازی من واچ داگز بود و گرفتم پرتش دادم بازی نصب میشه و میره داخل بازی ولی سر عکس اول بازی گیر میکنه
شما باید بازی رو بندازید دور
موضوعها: 3
دوستان این دموی من چرا قفل شده؟فیفا رو رو این اکانت دارم قفل نیست اما این قفله.ریستور لایسنس هم زدم متاسفانه درست نشده
روش میزنم میگه go to playstore .بعد که میزنی میگه محتوایی وجود نداره.بازی رو روی همین اکانت نصب کردم
راستش این اکانتم ظرفیت 3 هست ولی دموی پی اس 15 رو روش که داشتم اینجوری نشده بود
موضوعها: 21
پلتفرم های شما:
(09-06-2015, 04:18 PM)ehsas1 نوشته است: دوستان این دموی من چرا قفل شده؟فیفا رو رو این اکانت دارم قفل نیست اما این قفله.ریستور لایسنس هم زدم متاسفانه درست نشده
روش میزنم میگه go to playstore .بعد که میزنی میگه محتوایی وجود نداره.بازی رو روی همین اکانت نصب کردم
احتمالا چون ظرفیتی خریدین این شکلی شده.
دیگه ۳ گیگ چیه که رفتین براش اکانت خریدین؟
موضوعها: 23
پلتفرم های شما:
(09-06-2015, 05:47 PM)Be the story نوشته است: (09-06-2015, 04:18 PM)ehsas1 نوشته است: دوستان این دموی من چرا قفل شده؟فیفا رو رو این اکانت دارم قفل نیست اما این قفله.ریستور لایسنس هم زدم متاسفانه درست نشده
دیگه ۳ گیگ چیه که رفتین براش اکانت خریدین؟ دوست عزیز وقتی میخواید حرفی بزنید لطفا قبلش یکم تحقیق بکنید:|
بازی دموئه اصلا ظرفیت لازم نیستش
دوست عزیز شما از از قسمت settings به playstation network /account managemaent برید و restore licenses رو بزنید احتمالا درست میشه ;)
(09-06-2015, 05:47 PM)Be the story نوشته است: (09-06-2015, 04:18 PM)ehsas1 نوشته است: دوستان این دموی من چرا قفل شده؟فیفا رو رو این اکانت دارم قفل نیست اما این قفله.ریستور لایسنس هم زدم متاسفانه درست نشده
دیگه ۳ گیگ چیه که رفتین براش اکانت خریدین؟ داداش مگه مرض دارم برا دمو پول بدم؟ :D
خوب بخون دیگه داداش گلم :P ;)
(09-06-2015, 05:57 PM)nami 1 نوشته است: (09-06-2015, 05:47 PM)Be the story نوشته است: (09-06-2015, 04:18 PM)ehsas1 نوشته است: دوستان این دموی من چرا قفل شده؟فیفا رو رو این اکانت دارم قفل نیست اما این قفله.ریستور لایسنس هم زدم متاسفانه درست نشده
دیگه ۳ گیگ چیه که رفتین براش اکانت خریدین؟ دوست عزیز وقتی میخواید حرفی بزنید لطفا قبلش یکم تحقیق بکنید:|
دوست عزیز شما از از قسمت settings به playstation network /account managemaent برید و restore licenses رو بزنید احتمالا درست میشه ;)
داداش گفتم که ریستور لایسنس زدم درست نشده
موضوعها: 23
پلتفرم های شما:
(09-06-2015, 11:58 PM)ehsas1 نوشته است: (09-06-2015, 05:47 PM)Be the story نوشته است: (09-06-2015, 04:18 PM)ehsas1 نوشته است: دوستان این دموی من چرا قفل شده؟فیفا رو رو این اکانت دارم قفل نیست اما این قفله.ریستور لایسنس هم زدم متاسفانه درست نشده
دیگه ۳ گیگ چیه که رفتین براش اکانت خریدین؟ داداش مگه مرض دارم برا دمو پول بدم؟ :D
خوب بخون دیگه داداش گلم :P ;)
(09-06-2015, 05:57 PM)nami 1 نوشته است: (09-06-2015, 05:47 PM)Be the story نوشته است: (09-06-2015, 04:18 PM)ehsas1 نوشته است: دوستان این دموی من چرا قفل شده؟فیفا رو رو این اکانت دارم قفل نیست اما این قفله.ریستور لایسنس هم زدم متاسفانه درست نشده
داداش گفتم که ریستور لایسنس زدم درست نشده روی بازی کلیک میکنید چه چیزی میاد؟
با همین اکانت بازی رو دانلود کردید دیگه؟
موضوعها: 11
پلتفرم های شما:
|