10-02-2015, 12:38 PM
(10-02-2015, 12:11 PM)AAROnN7 نوشته است:(10-02-2015, 11:12 AM)payamdp نوشته است:download(10-02-2015, 08:20 AM)AAROnN7 نوشته است:(10-02-2015, 02:45 AM)payamdp نوشته است:داش کلا ناقصه setup-3 رو هم نداره(10-02-2015, 01:09 AM)ARK1375 نوشته است: والا دادا فک نکنم بتونی زود جوابتو بگیری. چون بازیه کنسوله و تعداد زیادی از افراد بازیو بازی نکردن. ولی فکر نمیکنم برا ادیت کردن بازیکن ها احتیاجی به آنلاین بودن باشه. چون کاملا یه چیز شخصیه. ادیتت برای خودته نه دیگران. حالا اگه مشکلتو دقیق تر بگی شاید بتونم بهتر کمکت کنم.همه رو یه دور repair کردم و دوباره extract کردم ولی نتیجه نداد + رو autorun.inf زدم اینو واسم اورد
خیلی خب ببین فایل هایی که دانلود کردی دقیقا یازده تا فایل rar بوده. احتمال نود درصد فایل ها بد اکسترکت شده یا خرابه. پیشنهاد من اینه. فایل هایی که اکسترکت کردیو پاک کن. برو داخل یکی از فایل های rar مثلا Part 1. با برنامه Winrar اجراش کن حتما. بعد برو داخل Tools (بالا سمت راست برنامه) و گزینه Repair Archive رو بزن. بعد از Repair دوباره فایل ها رو اکسترکت کن ببین میشکل حل میشه یا خیر ;)
[AutoRun]
OPEN=Setup.exe
ICON=icon.ico
کاملا مطمئنم یه فایل setup باید داشته باشه این فایل که نداره لطفا اگه کسی دیسک این بازی یا .......... داره این فایل setup رو برام آپ کنه
حالا من ستاپ رو می اپم چون ستاپ3 حجمیه نمیتونم
Setup.exe
دستت درد نکنه داش ببینیم کار میکنه یا نه اگه کار نکرد باید بیخیالش شم :(
(10-02-2015, 08:20 AM)AAROnN7 نوشته است:(10-02-2015, 02:45 AM)payamdp نوشته است:داش کلا ناقصه setup-3 رو هم نداره(10-02-2015, 01:09 AM)ARK1375 نوشته است: والا دادا فک نکنم بتونی زود جوابتو بگیری. چون بازیه کنسوله و تعداد زیادی از افراد بازیو بازی نکردن. ولی فکر نمیکنم برا ادیت کردن بازیکن ها احتیاجی به آنلاین بودن باشه. چون کاملا یه چیز شخصیه. ادیتت برای خودته نه دیگران. حالا اگه مشکلتو دقیق تر بگی شاید بتونم بهتر کمکت کنم.همه رو یه دور repair کردم و دوباره extract کردم ولی نتیجه نداد + رو autorun.inf زدم اینو واسم اورد
خیلی خب ببین فایل هایی که دانلود کردی دقیقا یازده تا فایل rar بوده. احتمال نود درصد فایل ها بد اکسترکت شده یا خرابه. پیشنهاد من اینه. فایل هایی که اکسترکت کردیو پاک کن. برو داخل یکی از فایل های rar مثلا Part 1. با برنامه Winrar اجراش کن حتما. بعد برو داخل Tools (بالا سمت راست برنامه) و گزینه Repair Archive رو بزن. بعد از Repair دوباره فایل ها رو اکسترکت کن ببین میشکل حل میشه یا خیر ;)
[AutoRun]
OPEN=Setup.exe
ICON=icon.ico
کاملا مطمئنم یه فایل setup باید داشته باشه این فایل که نداره لطفا اگه کسی دیسک این بازی یا .......... داره این فایل setup رو برام آپ کنه
حالا من ستاپ رو می اپم چون ستاپ3 حجمیه نمیتونم
Setup.exe
داش شرمنده این فایل setup رو یه جا دیگه آپ میکنی نتم نمیتونه از سرور این سایته دانلود کنه :-/ یه سرور قدرتمند باشه خیلی خوبه مرسی
اگه بازم مشکل داشت شب بگو یه فایل پنجاه مگی هست اپ کنم
اره متاسفانه موقع نصب فایل setup-3.bin رو میخواد :( شما چجوری اینو از پاکت گیمز کامل گرفتید