موضوعها: 5
(10-21-2015, 10:24 PM)leonpeyman نوشته است: (10-21-2015, 10:15 PM)Mr.Mehdi نوشته است: دوستان رفیقم یه سیستم داره ولی نمیدونه مشخصاتش چیه :| اندازه جلبک نمیفهمه
میخواد بدونه gta v میتونه اجرا کنه یا نه /... تنها سرنخی که به من داد گفت تونستم اون بازی که شماره سه بود و مرده بغل ساحل نشسته بازی کنم ( farcry 3 ) میگف :)))
بنظرتون میتونه با اینکه فارکری 3 بازی کرده gta v هم بازی کنه ؟؟؟
تقریبا می تونه. سعی کن این جوری در مورد کسی حرف نزنی.
سوال درباره گیم بود نه اخلاقی
(10-21-2015, 10:28 PM)The J0ker نوشته است: (10-21-2015, 10:15 PM)Mr.Mehdi نوشته است: دوستان رفیقم یه سیستم داره ولی نمیدونه مشخصاتش چیه :| اندازه جلبک نمیفهمه
میخواد بدونه gta v میتونه اجرا کنه یا نه /... تنها سرنخی که به من داد گفت تونستم اون بازی که شماره سه بود و مرده بغل ساحل نشسته بازی کنم ( farcry 3 ) میگف :)))
بنظرتون میتونه با اینکه فارکری 3 بازی کرده gta v هم بازی کنه ؟؟؟
خب اول به دوستت آموزش بده که چجوری سیستم بازی رو ببینه.(چون اگه دیگه جا اینجوری میگه همه مسخرش میکنن)
خب بستهگی داره که روی کدوم رزولوشن و quality بازی کرده، اگه رو مدیوم یا Low بوده، بازی رو میتونه اجرا کنه هم با لگ، و اگر هم روی high یا ultra بدون لگ و افت فریم بوده، بهش بگو که میتونه رو مدیوم بازی gta v رو 20الی25 فریم بگیره.
خودم با گرافیک 512 gta v رو بدون لگ با فریم 20الی25 بازی میکنم، و دقیقا فارکرای 3 هم روی لپتاپم نصبه.
مشکل اینجاس خراب شده سیستمش میگه اگه بازی اجرا میشه درست کنم
خودش 360داره
موضوعها: 21
پلتفرم های شما:
بچه ها کیس چی خوبه
Raidmax
Cooler Master
CORSAIR
GREEN
XIGMATEK
کدوم
موضوعها: 0