موضوعها: 0
11-29-2015, 12:40 AM
(آخرین ویرایش: 11-29-2015, 12:43 AM، توسط soroush talebi.)
سلام دوستان خواهشا راهنمایی کنید من تو بعضی بازی ها البته بیشتر بازی ها این مشکلو دارم مثلا alien:isolation و این هست که با اینکه بازی ها رو رو بالاترین تنظیمات گرافیکی و anti aliasing رو هم رو بالاترین درجش میزارم ولی بازم اجسام تو بازی خیلی لبه دار هستن!!! خیلی اعصاب خود کنه. البته بعضی بازی ها کمتره این لبه ها بعضی بازی ها هم مثل alien و batman:arkham knight که بالا گفتم مثلا تنظیمات گرافیکی رو بالاترین درجش هست ولی خیلی لبه داره و جالب اینکه من ویدئوی این بازی ها رو تو یوتوب دیدم هیچ اجسامی تو بازی لبه دار نبودن!!!
موضوعها: 12
پلتفرم های شما:
- PC
- Playstation 3
- Xbox 360
سلام دوستان توی بازی ویچر چه جوری باید اون بز رو با زنگوله به صاحبش برسونم؟؟؟
موضوعها: 1
پلتفرم های شما:
11-29-2015, 02:49 PM
(آخرین ویرایش: 11-29-2015, 02:51 PM، توسط Mehrdad-Mervin.)
با سلام
به تازگی یه لپتاپ مخصوص بازی خریدم ولی توی اکثر بازی ها مث فارکرای و کالاف مشکل گرافیکی دارم ، مشکل اینه که فریم ریت بالاست (حدودا مابین 50 تا 60) ولی تصویر انگار پرش داره ، وقتی موس رو میچرخونم تصویر دچار پارگی میشه...
نمیدونم مشکل از چیه!
توی تنظیمات بازی vsync رو روشن میکنم ولی تغییری حاصل نمیشه.
دایرکت ایکس و درایور انویدیا و... همه آخرین ورژن نصب!
ویندوز 10 در حال حاضر هست قبلا توی 8.1 هم همین مشکل رو داشتم!
دیگه نمیدونم قضیه چیه...
دوستان و اساتید به نظرتون باید چه کنم؟؟
موضوعها: 79
پلتفرم های شما:
سلام دوستان، بنده یه نسخه mw3 رو تهیه کردم تا سی دی کی بگیرم و بازی کنم، ولی یه مشکلی هست، اونم اینه وقتی بازیو نصب میکنم خودش کرک میشه و نیازی به ریختن کرک جدا نیست، الان من بازی رو داخل استیم اضافه کنم اکانتم بن میشه به خاطر استفاده از کرک یا اینکه خودش فایلای کرک رو پاک میکنه؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.