موضوعها: 13
(12-07-2015, 01:59 AM)mortaza16 نوشته است: سلام دوستان من بازی Rainbow Six Siege رو از فروشگاه گرفتم ... نصبش کردم تو بازی که میری هیچ مشکلی نداره ولی وقتی میری شروع کنی و بازی کنی صفحش پر پر میشه ... مشکل از چیه؟؟؟؟ سیستمم هم قوی هستش و نمیتونه به اون ربطی داشته باشه...
سلام دوست عزیز یک عکس اگر میتونید بگیرید و قرار بدید
موضوعها: 1
تو pc هستش .....
عکس گرفتن لازم نیست که بازی صفحه اش پر پر میکنه ...
موضوعها: 683
سلام دوستان
کسی میدونه که از کجا و چه نسخه ای از کانتر 1.6 رو دانلود کنم تا بشه آفلاین هم بازی کرد و روی ویندوز 8.1 هم اجرا بشه؟!
نسخه آنلاین رو دارم واستفاده می کنم ولی یک نسخه آفالین رو هم میخوام که بشه راحت بازی کرد! اکثر نسخه هایی رو که میگریم، یا اصلا بخش آفلاین نداره یا اصلا به ویندوز مون(8.1) نمیخوره.
مثلا بنده نسخه " Counter-Strike 1.6 Red&Black 2014" رو دارم و بعد از نصب فقط وارد بازی شد و تونستم یکبار اجراش کنم ولی دیگه هیچوقت اجرا نشد. پرسیدم و گفتند بر روی ویندوز 8.1 سازگار نیست!
موضوعها: 13
سلام دوستان تو بازی call of duty black ops 3 دسته وصل کردم به پی سی ولی هر کاری کردم نمیتونم با دسته بازی کنم و دسته رو بشناسونم، آیا کسی اطلاع داره اصلا میشه یا نه؟
موضوعها: 683
(12-08-2015, 07:15 PM)ERFAN RP نوشته است: (12-08-2015, 03:58 PM)station نوشته است: سلام دوستان
کسی میدونه که از کجا و چه نسخه ای از کانتر 1.6 رو دانلود کنم تا بشه آفلاین هم بازی کرد و روی ویندوز 8.1 هم اجرا بشه؟!
نسخه آنلاین رو دارم واستفاده می کنم ولی یک نسخه آفالین رو هم میخوام که بشه راحت بازی کرد! اکثر نسخه هایی رو که میگریم، یا اصلا بخش آفلاین نداره یا اصلا به ویندوز مون(8.1) نمیخوره.
مثلا بنده نسخه " Counter-Strike 1.6 Red&Black 2014" رو دارم و بعد از نصب فقط وارد بازی شد و تونستم یکبار اجراش کنم ولی دیگه هیچوقت اجرا نشد. پرسیدم و گفتند بر روی ویندوز 8.1 سازگار نیست!
نسخه warzone رو خودم تست کردم روی ویندوز 8.1 کار کرد و افلاین هم داشت
لینک دانلودش رو لطفا قرار بدید.