01-30-2016, 08:13 PM
(01-30-2016, 07:36 PM)قارچ نوشته است:(01-30-2016, 06:34 PM)paprika نوشته است:سلام(01-30-2016, 05:17 PM)قارچ نوشته است: سلام دوست عزیز. paprikaسلام عزیز
اون شخصی که توی لینک 1 مورد مشابه تورو داشته داره میگه بخاطر یه ویروسه به اسم ALG.exe که به صورت یه process مانع کارات میشه.
در ادامه دو نفر که مشکل تورو داشتن راه حلایی که مشکلشون حل شده رو برات اوردم.اگه جاییشو سر در نیووردی حتما بگو که برات توضیح بدم.
در مورد نفر اول این مراحل بهش پیشنهاد شده(هم step 1 و هم step 2 رو باید انجام بدی):
در مورد نفر دوم این راه بهش پیشنهاد شده:
این مراحلو انجام بده اگه جواب داد که خداروشکر اگه نداد برات اون لینک 2 رو بیارم توضیح بدم.
ایشالا که با همین حله.
البته اولی که میگه ویروس مانع میشه که همچین چیزی ندارم ! ALG
دومی هم
فقط لینک اول را زدم و یه چیز 13 مگی دان کردم ! و الان داره آپدیت میشه یه سری چیزای ویندوز !
+
عکس سومی که گذاشتی که خداییش هیچی نمیفهمم ! خخ
ممنون میشم توضیح بدی
+
لینک دوم هم اگه زحمت نیس توضیح بده مرسی تنکس
(01-30-2016, 05:17 PM)قارچ نوشته است: سلام دوست عزیز. paprikaسلام عزیز
اون شخصی که توی لینک 1 مورد مشابه تورو داشته داره میگه بخاطر یه ویروسه به اسم ALG.exe که به صورت یه process مانع کارات میشه.
در ادامه دو نفر که مشکل تورو داشتن راه حلایی که مشکلشون حل شده رو برات اوردم.اگه جاییشو سر در نیووردی حتما بگو که برات توضیح بدم.
در مورد نفر اول این مراحل بهش پیشنهاد شده(هم step 1 و هم step 2 رو باید انجام بدی):
در مورد نفر دوم این راه بهش پیشنهاد شده:
این مراحلو انجام بده اگه جواب داد که خداروشکر اگه نداد برات اون لینک 2 رو بیارم توضیح بدم.
ایشالا که با همین حله.
البته اولی که میگه ویروس مانع میشه که همچین چیزی ندارم ! ALG
دومی هم
فقط لینک اول را زدم و یه چیز 13 مگی دان کردم ! و الان داره آپدیت میشه یه سری چیزای ویندوز !
+
عکس سومی که گذاشتی که خداییش هیچی نمیفهمم ! خخ
ممنون میشم توضیح بدی
+
لینک دوم هم اگه زحمت نیس توضیح بده مرسی تنکس
اختیار داری دوست عزیز.
خب روش اول.
همون مراحل نصب بازیتو انجام بده تا اونجایی که روی فایل بازیت کلیک کردی و اون ارور رو دیدی
(اگه بازیت الان نصبه برو همون جا که نصبه و روی بازی کلیک کن تا اون ارور رو بده)
فرض میکنیم ارور اومد.
حالا این سه تا کلیدو با هم بگیر: ctrl + alt + delete
بعدش روی گزینه Task Manager کلیک کن.
بالای پنجره ی Task Manager یه سری تب هست. یکی ازین تب ها اسمش Process است. روش کلیک کن. یه سری برنامه ها میاد برات. از بین اونا بگرد و هرچیزی که کلمه ی alg.exe توش بود یه بار روش کلیک کن.(دقت کن ممکنه خوده کلمه ی alg.exe جزوی از یه کلمه دیگه باشه مثلا اینجوری باشه winalg.exe که فرقی نمیکنه روش کلیک کن.
پایین پنجره یه گزینه هست به اسم End Process اونو بزن.
بعد برو به این آدرس: C/ programfiles/ Commonfiles
توی این آدرس دمبال alg.exe بگرد.(از سرچ ویندوز استفاده کن). اونو به صورتی دستی حذف کن.
دوباره روی بازی کلیک کن. ایشالا که حل شده.
اما
.
.
.
اینجا ممکنه با چند حالت خارج از پیش بینی روبرو بشی.
اول اینکه توی Process اصلا چیزی شبیه به alg.exe نبینی. در این حالت برو به این آدرس: C/ windows/ system32 در اینجا دمبال alg.exe بگرد. و اگه پیداش کردی دستی حذفش کن.
قبل از انجام مراحل بالا این کارارو بکن:
یادت باشه که ممکنه بعضی از فولدر ها Hidden باشن. واسه همین باید ظاهرشون کنی.
برای اینکار برو به کنترل پنل گوشه بالا نوشته View by اون رو روی Small icons قرار بده. حالا از گزینه های کنترل پنل Folder Options رو انتخاب کن بعد برو توی تب View و بعد وسط پنجره اینو نوشته: Show hidden files, folders and drives دایره کنارشو فعال کن. زیرش یه گزینه هست که نوشته: Hide empty drives in computer folder تیک این گزینه رو بردار.حالا همه فولدر های مخفی نشون داده میشن.
اگر نتونستی alg.exe رو پیدا کنی توی کل درایو C دمبالش بگرد. ینی برو توی درایو C و گوشه پنجره نوشته سرچ. توش اسم alg.exe رو بزن.
اگر بازم نشد بهم بگو تا یه راه دیگه بهت بگم.ولی باید بدونی که
"آخرین راه عوض کردن ویندوز یا فرمت کردن درایو C هست" ولی من نمیخام به این مرحله برسه.
راه حل دوم. اگر alg.exe رو پیدا نکردی یا پیدا کردی و حذفش کردی بازم مشکل پابرجا بود.
بهم بگو که ویندوزت چند بیته؟ 64-bit یا 32-bit ؟
دوست عزیز واقعا مرسی از این آموزش واضح و زیبا!
من تو این 3 سال که مدیر انجمن های مختلف و ناظم بودم به این با حوصلگی و با این دقت کسی چیزی را توضیح نداده بود
واقعا لایک داری
--------------------------------
داش همه کاراتو انجام دادم فقط همانطور که گفتم ALG تو پروسس تکس منیجر نبود
ولی تو قسمت SySTEM32 بود ! ولی متاسفانه پاک نمیشه و ارور میده...
با سیف مد برم میتونم این فایل را پاک کنم ؟! (چه راهی را پیشنهاد میکنید ؟)
------------------------
64 بیتی هس عزیز