موضوعها: 0
کسی می دونه حجم The Witcher چقدره؟
خیلی جاها خوندم حجم این بازی 45 گیگ هست اما من تقریباً 29 گیگ دانلود کردم!لینک زیر رو از کنسول گرفتم
http://gs2.ww.prod.dl.playstation.ne...00000002_0.pkg
بعدش طبق آموزش 0.pkg را به 1.pkg تبدیل کردم تا 7.pkg که همشون رو دانلود کرد شد تقریباً 29 گیگ دیگه بعد از 7.pkg لینکی درست نمیشد مثلاً 8.pkg
سلام
دوست من روی ps4 داره gta v online بازی میکنه.ولی میگه تو سرور هاش کسی نیست!تو کل مپ به این بزرگی فقط 10-15 نفر هستن(شایدم کمتر) که یه سریشون یه گوشه ای هستن و پیداشون نیست و خودش تنهاست تو خیابونا و فقط هر از گاهی یه 3-4 نفر گروهی میگیرن میزننش!خودش الان لول 4 هست.ازم خواسته بود که تحقیق کنم که:
1-چه طوری میشه تو سرورایی رفت که جمعیتشون زیاده و آدمای واقعی زیادی توشن؟
2-چه طوری پول به دست بیاره؟
3-ماموریت هاش فقط مسابقست که هیشکی نیست و باید بره هاست شه که کسی هم نیست join بده!
4-چه طوری لول آپ کنه؟
کلا راجب GTA V online اگه میشه توضیح بدید!
چون یه دو هفته دیگه منم میخوام ps4 بخرم و تا اون موقع که بتونیم دو تایی با هم بریم تو بازی و مولتی بزنیم!
با تشکر فراوان
(04-02-2016, 11:51 AM)ERFAN RP نوشته است: (04-02-2016, 01:33 AM)alireza.bm نوشته است: سلام
دوست من روی ps4 داره gta v online بازی میکنه.ولی میگه تو سرور هاش کسی نیست!تو کل مپ به این بزرگی فقط 10-15 نفر هستن(شایدم کمتر) که یه سریشون یه گوشه ای هستن و پیداشون نیست و خودش تنهاست تو خیابونا و فقط هر از گاهی یه 3-4 نفر گروهی میگیرن میزننش!خودش الان لول 4 هست.ازم خواسته بود که تحقیق کنم که:
1-چه طوری میشه تو سرورایی رفت که جمعیتشون زیاده و آدمای واقعی زیادی توشن؟
2-چه طوری پول به دست بیاره؟
3-ماموریت هاش فقط مسابقست که هیشکی نیست و باید بره هاست شه که کسی هم نیست join بده!
4-چه طوری لول آپ کنه؟
کلا راجب GTA V online اگه میشه توضیح بدید!
چون یه دو هفته دیگه منم میخوام ps4 بخرم و تا اون موقع که بتونیم دو تایی با هم بریم تو بازی و مولتی بزنیم!
با تشکر فراوان
1. برای عوض کردن سرور باید به pause menu/ online بروید و گزینه Join new Session رو بزنید.
2. راههای زیادی هستش، انجام دادن ماموریتهای مختلف و مسابقات تا دزدی کردن از فروشگاههای بازی (این فروشگاهها توی نقشه معلوم هستند، کافیه برید داخل مغازه و به سمت کارمند نشونه بگیرید)
3. بعضی مواقع یکسری ماموریتها به صورت SMS برای شخصیت بازی میاد، میتونید به انجام دادن آنها بپردازید.( یا از طرف شخصیتهای بازی یا از طرف دیگر بازیکنها)
4. هر ماموریتی انجام بدید مقدار قابل توجهی RP میگیرید که باعث میشه لول شما بره بالا.
مرسی بابت پاسخگوییتون
شما که بازی میکنین سرورا تا چه قدر جمعیت دارن حدودی؟
پلتفرم های شما:
سلام
یه مشکلی در رابطه با ps4 داشتم.
یه کسی به من گفته بیار دستگاهت رو برات هر بازی بخوایی میریزم رایگان فقط هر بازیی که بخوایی میتونی بازی رو اجاره کنی ماهی 30 تومن.
میخاستم بدونم این بازیها چجوریه کامله یا به دستگاه صدمه نمیزنه؟؟ چون به من گفت که دمو نیست و بازی کامله.
ممنون میشم توضیح بدید مرسی.
در ضمن میخاستم بدونم ps4 4.5 چیه؟؟؟؟؟؟