موضوعها: 0
پلتفرم های شما:
درود دوستان میشه فار کرای 4 کرکی رو کو آپ بازی کرد؟
موضوعها: 20
(04-24-2016, 09:23 PM)Tomb Raider A نوشته است: درود دوستان میشه فار کرای 4 کرکی رو کو آپ بازی کرد؟
درود
بله امکان داره، باید کرک آنلاین بازی رو نصب کنید.
موفق باشید.
موضوعها: 13
سلام دوستان در بازی GTA V من وارد بازی میشم و حتی بازی هم میکنم زمانی که فول اسکرین باشه کیفیت بازی کم میشه ولی زمانی که بازی فول اسکرین نیست کیفیتش عالیه…..راستی زمانی که بخوام وارد نقشه بشم بازی گیر میکنه و این ارور رو میده.
failed inzaling.please rebbort and restart the game
باید چیکار کنم؟
موضوعها: 5
(04-24-2016, 05:22 PM)Punks Never Die نوشته است: (04-24-2016, 05:15 PM)Arash356 نوشته است: سلام میخواستم بدونم گروه های مثل بلک باکس kAOS SKIDROW
و....
چند تان و درصد فشردگی کدوم یکی بیشتره ؟ کلا یه سری اطلاعات...و یالینکی...
ممنون میشم.
سلام
گروه هایی مثل Black Box و (Razor 1319 (Corepack کار فشرده سازی رو انجام میدن و هر دوتا معتبر هستن و اگه اشتباه نکنم Corepack بیشترین فشرده سازی رو میکنه
اون Skidrow که گفتین جزو گروه های هکر هستن و بازی رو کرک میکنن مثل:
همین Skidrow - Reloaded - Codex - 3dm - CPY
که از بین این گروه ها Skidrow و Reloaded میشه گفت دیگه فعالیتشون تموم شده و الان این سه تا گروه باقی مونده خیلی دارن کار میکنن بخصوص 3dm که داره روی قفل Denuvo DRM کار میکنن که این قفل شکستنش خیلی سخته
توی این سایت هم میتونید بازی های Skidrow و Reloaded رو دانلود کنید
لینک
بازم سوالی بود بگید جواب میدم بهتون
تشکر برادر چیز های مفیدی دستم امد....
حالا من گیمری هستم که اولا انلاین اصلا بازی نمیکنم...
داستان و کات سین ها کیفیت مهمه... زبون غیر انگلیسی نمیخام از همه مهمتر بازی کم حجم میگیرم... و کمترین حجم ملاک اصلی من است.
چون با سرعت کمی دانلود میکنم مجبورم حجم بازی کمترین حد ممکن باشه..که تا اینجا من گروه Kaos رو بهتر دیدم.....
خلاصه با همچین ویژگی هایی شما چه پیشنهادی برای من دارید کدام نسخه از بازی ها رو میشه بگیرم.... که ویژگی خصوصا کم حجم ترین تو ش باشه...
اگه آدرس سایت و یا سایت های مربوطه که همچین چیز هایی رو میزارند بگید رو ممنون میشم...
خیلی ممنون.... ببخشید بابت زحمت این
(04-24-2016, 11:34 PM)Tomb Raider A نوشته است: (04-24-2016, 09:27 PM)پویان خلفیان نوشته است: (04-24-2016, 09:23 PM)Tomb Raider A نوشته است: درود دوستان میشه فار کرای 4 کرکی رو کو آپ بازی کرد؟
درود
موفق باشید.
اگه امکانش هست یه لینک بزارید
کرک آنلاین بازی وجود نداره بهتره بیخیالش شی یا بری اورجینال بگیری
موضوعها: 20
(04-25-2016, 12:12 AM)God Father 000 نوشته است: (04-24-2016, 11:34 PM)Tomb Raider A نوشته است: (04-24-2016, 09:27 PM)پویان خلفیان نوشته است: (04-24-2016, 09:23 PM)Tomb Raider A نوشته است: درود دوستان میشه فار کرای 4 کرکی رو کو آپ بازی کرد؟
درود
موفق باشید.
اگه امکانش هست یه لینک بزارید
کرک آنلاین بازی وجود نداره بهتره بیخیالش شی یا بری اورجینال بگیری
درود
بله، متاسفانه کرک آنلاین برای این عنوان منتشر نشده و شما باید نسخه اورجینال رو برای بخش مولتی تهیه کنید.
موفق باشید.
(04-25-2016, 12:09 AM)Arash356 نوشته است: (04-24-2016, 05:22 PM)Punks Never Die نوشته است: (04-24-2016, 05:15 PM)Arash356 نوشته است: سلام میخواستم بدونم گروه های مثل بلک باکس kAOS SKIDROW
و....
چند تان و درصد فشردگی کدوم یکی بیشتره ؟ کلا یه سری اطلاعات...و یالینکی...
ممنون میشم.
سلام
گروه هایی مثل Black Box و (Razor 1319 (Corepack کار فشرده سازی رو انجام میدن و هر دوتا معتبر هستن و اگه اشتباه نکنم Corepack بیشترین فشرده سازی رو میکنه
اون Skidrow که گفتین جزو گروه های هکر هستن و بازی رو کرک میکنن مثل:
همین Skidrow - Reloaded - Codex - 3dm - CPY
که از بین این گروه ها Skidrow و Reloaded میشه گفت دیگه فعالیتشون تموم شده و الان این سه تا گروه باقی مونده خیلی دارن کار میکنن بخصوص 3dm که داره روی قفل Denuvo DRM کار میکنن که این قفل شکستنش خیلی سخته
توی این سایت هم میتونید بازی های Skidrow و Reloaded رو دانلود کنید
لینک
بازم سوالی بود بگید جواب میدم بهتون
تشکر برادر چیز های مفیدی دستم امد....
حالا من گیمری هستم که اولا انلاین اصلا بازی نمیکنم...
داستان و کات سین ها کیفیت مهمه... زبون غیر انگلیسی نمیخام از همه مهمتر بازی کم حجم میگیرم... و کمترین حجم ملاک اصلی من است.
چون با سرعت کمی دانلود میکنم مجبورم حجم بازی کمترین حد ممکن باشه..که تا اینجا من گروه Kaos رو بهتر دیدم.....
خلاصه با همچین ویژگی هایی شما چه پیشنهادی برای من دارید کدام نسخه از بازی ها رو میشه بگیرم.... که ویژگی خصوصا کم حجم ترین تو ش باشه...
اگه آدرس سایت و یا سایت های مربوطه که همچین چیز هایی رو میزارند بگید رو ممنون میشم...
خیلی ممنون.... ببخشید بابت زحمت این
علاوه بر این....
یه سوالی دیگه...
که سیو بازی ندای خوارز گان اسلینگر کجاست؟
call of jaurez gunslinger
جاهایی که معمولا سیو های دیگه بودن نیست!