امتیاز موضوع:
  • 104 رأی - میانگین امتیازات: 4.37
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تاپیک جامع سوالات و مشکلات شما در بازی های ویدئویی
(05-09-2016, 05:07 PM)Ali Akbar نوشته است: سلام دوستان. من بعد از یه هفته صبر بالاخره L.A.Noire رو دانلود کردم. اما رو صفحه ی لودینگ گیر میکنه. سرچ کردم، هر کاری هم که گفته بودن انجام دادم:
نت رو قطع کردم.
تو Options اون چیزه رو هم نوشتم.
کرک Skidrow هم دارم.
نسخه ی complete editionش هم هست.
ویندوزم هم 10ـه.
[تصویر:  wall.gif] [تصویر:  wall.gif] [تصویر:  wall.gif] [تصویر:  wall.gif] [تصویر:  wall.gif]  

سلام!
فکر میکنم به خاطر ویندوز باشه!
من خودم همین مشکل رو برای اجرا رو ویندوز 8 داشتم!
آخر سر هم ویندوز 7 ریختم و بازی رو انجام دادم!
پاسخ
(05-09-2016, 05:07 PM)Ali Akbar نوشته است: سلام دوستان. من بعد از یه هفته صبر بالاخره L.A.Noire رو دانلود کردم. اما رو صفحه ی لودینگ گیر میکنه. سرچ کردم، هر کاری هم که گفته بودن انجام دادم:
نت رو قطع کردم.
کرک Skidrow هم دارم.
ویندوزم هم 10ـه.
[تصویر:  wall.gif] [تصویر:  wall.gif] [تصویر:  wall.gif] [تصویر:  wall.gif] [تصویر:  wall.gif]  

انتی ویروس غیر فعاله؟؟؟؟ویندوز دیفندر؟؟؟
ادمین اجرا کردی؟؟؟با ویندوز پایین تر امتحان کن یا روی یک کامپیوتر دیگه
پاسخ
(05-09-2016, 10:38 AM)Cpt. John "Soap" MacTavish نوشته است: سلام من DLC Automatron بازی فالوت 4 رو دانلود کردم، نصب کردم بعد نصب هم توی یه پوشه فایل کرک بود اونم ریختم اما حالا ارور
The program can't start because flexRelease_x64 is missing.
یا سلام
ببینید گروه کورپک فقط یه گروه فشرده کننده ی بازی هست نه کرک کننده این گروه اومده نسخه ی کرک شده بازی که گروه کودکس منتشر کرده رو فشرده کرده و هیچ تغییری توی فایل های اون نداده. به عکسی که گروه کورپک برای این بازی منتشر کردند نگاه کن متوجه میشی.
[تصویر:  5ab6385e34c6bcf3076b46049f0bd905.png]
همان طور که میبینی نوشته بازی از روی نسخه کودکس فشرده شده و آپدیت 1.13 هم روی اون نصب شده و شما نیازی نیست اون رو نصب کنید.
حالا راهنمای اجرای این DLC ای که شما دارید. اول خود بازی بعد باید آپدیت 1.04 که کرک شده گروه اسکیدرو هست رو نصب کنید و در آخر این DLC رو نصب کنید. برای Wasteland Workshop DLC هم شما باید آپدیت 1.04 و Fallout.4.Automatron.DLC-CODEX رو از قبل نصب کرده باشید. در آخر بعد نصب دومین DLC آپدیت 1.05 رو نصب کنید و از بازی لذت ببرید.

(05-09-2016, 01:15 PM)Reza2015 نوشته است: سلام ،
من گاهی اوقات تو بازی Dragon Age Inquisition مببینم که وسط بازی یه ذفعه ای بازی کرش می کنه و از بازی بیرون میپره..
یه جایی خوندم نوشته بود این مشکل با دانلود C++ Redistributable for Visual Studio 2012 Update 4 حل میشه ولی خب وقتی اینو دانلود و نصب کردم تغییری در مشکل ایجاد نشد و همچنان همون مشکل رو گاهی اوقات داره ، همچنین direct X بنده هم اخرین اپدیتش نصب هست...

و یه مشکل دیگه هم داره بازی اونم لاگ بازیش هست، من گرافیک بازی رو به کمترین حدش بردم ولی باز یکم لاگ داره بازی ..
همچنین گاهی اوقات که Resolution Scale یا همون کیفیت تصویرش رو کم میکنم مشکل کندی و لاگ بازی تا حدودی حل میشه اما متاسفانه از کیفیت تصویر و رنگش کاسته میشه که این خوب نیست اگر امکانش هست راه کلی بدین که این مشکلو بدون تغییرات زیاد در کیفیت تصویر حل کنم ؟؟

در ضمن من در ویندوز 10 این بازی رو انجام میدم چون در گذشته که در ویندوز 8 اینو بازی میکردم این مشکلات نداشتم...
سلام
این مشکل شما اگه از کرک 3dm استفاده می کنید هیچ ارتباطی به ویندوز نداره و مشکل شما کرک هست. تمامی این اتفاقاتی که شما گفتید مربوط به کرک 3dm است. بهترین و سالم ترین کرک، کرک گروه cpy هست که اگر از این کرک استفاده نکردید بهم اطلاع بدید تا لینک کرکو آپدیت های اون رو بهتون بدم تا این بازی رو بدون هیچ مشکلی بازی کنید.

نت رو قطع کردم.
کرک Skidrow هم دارم.
ویندوزم هم 10ـه.
سلام
میشه بگید دقیقا چه نسخه ای از بازی رو دارید؟ فشرده هست یا کامل؟ فقط از کرک اسکیدرو استفاده کردید یا کرک دیگه ای هم تست کردید؟
آپدیت های بازی رو نصب کردید؟
[تصویر:  bazb_thevideogamegallery_29143_1200x1697.jpg]
پاسخ
سلام یه سوال...بایز جاوای شاهزاده ایرانی شن های فراموش شده دوشمشیره بود و ظاهرش هم فرق میکرد...ولی الان دارم نسخه کامپیوتر رو بازی میکنم خیلی فرق داره....آیا بعد از مراحی تغییر میکنه...
کلا الکیه؟ چیز خاصی نیست؟
Wall
پاسخ
(05-10-2016, 11:41 AM)Arash356 نوشته است: سلام یه سوال...بایز جاوای شاهزاده ایرانی شن های فراموش شده دوشمشیره بود و ظاهرش هم فرق میکرد...ولی الان دارم نسخه کامپیوتر رو بازی میکنم خیلی فرق داره....آیا بعد از مراحی تغییر میکنه...
کلا الکیه؟ چیز خاصی نیست؟

درود
بعد از مراحلی کلا این عنوان تغییر کرد.
موفق و پایدار باشید S0 (24)
[تصویر:  u2u6lkk2gtcs.gif]
پاسخ
تو متال گیر پانتوم پین اگر  یکی از همراها مثلا کوایت تو ماموریت کشته بشه کلا حذف میشه؟
[تصویر:  dy7xw81iepv72yvfus0n.jpg]

پاسخ
(05-10-2016, 12:38 PM)mohammadm77 نوشته است: تو متال گیر پانتوم پین اگر  یکی از همراها مثلا کوایت تو ماموریت کشته بشه کلا حذف میشه؟

نخیر برمیگرده مشکلی نیس
فقط درجه دوستیتون کم میشه (30 تا )
پاسخ
یه سوال ..مگه بازی کالاف اونس وارفیر بخش زامبی نداشت..؟!
پس چرا میگن کالا جدید اینفینیتی وارفیر برای اولین بار از شرکت اینفینیتی  زامبی رو آورده؟

علاوه بر بالایی یه سوال دیگه که....:
چطور میتونم برای بازی شاهزاده ایرانی 5 لباس هاشو باز کنم و درحین بازی ازش استفاده کنم؟
کلا کد داره چطوره مثل شاهزاده 4 که کد داشت...
Wall
پاسخ
(05-10-2016, 11:48 PM)Arash356 نوشته است: یه سوال ..مگه بازی کالاف اونس وارفیر بخش زامبی نداشت..؟!
پس چرا میگن کالا جدید اینفینیتی وارفیر برای اولین بار از شرکت اینفینیتی  زامبی رو آورده؟
سلام
نسخه ادونس وارفیر رو استدیو Sledgehammer ساخته و این درسته که اینفینیتی اولین بار هست که از بخش زامبی استفاده می کنه.
[تصویر:  bazb_thevideogamegallery_29143_1200x1697.jpg]
پاسخ
بعد من بازی هایی مثل بخش های زامبی بازی کهای کالاف دیوتی ازتون درخواست میکنم...
آفلاین باشه و حالت و... مثل بخش زامبی بلک اوپس ها و کلا کالاف ها باشه....
تیراندازی و..
Wall
پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  حل مشکلات و ارورهای بازی God of War gamegi 0 17,434 02-01-2022, 05:24 PM
آخرین ارسال: gamegi
  نحوه نصب، مشکلات و ارور های رایج در بازی ها ARK1375 18 40,391 10-21-2021, 11:17 AM
آخرین ارسال: hamed59ra@gmail.com
Exclamation راهنمای اول بازی Skyrim| تعریف و روش پیوستن به فرقه های بازی Zoom Hunter 10 23,262 05-13-2020, 11:57 AM
آخرین ارسال: Mohammad.84
  راهنمایی جامع بازی Devil May Cry 2 michaelbn 14 7,146 05-03-2020, 10:26 PM
آخرین ارسال: michaelbn
  راهنمای قدم به قدم و ویدئویی Saints Row IV Ratonhaketon 21 23,059 04-23-2020, 12:18 PM
آخرین ارسال: Dante_2004

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان