امتیاز موضوع:
  • 104 رأی - میانگین امتیازات: 4.37
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تاپیک جامع سوالات و مشکلات شما در بازی های ویدئویی
(06-04-2016, 11:28 PM)Payom نوشته است:
(06-04-2016, 11:00 PM)omid orton نوشته است:
(06-04-2016, 08:43 PM)Payom نوشته است: سلام من سی دی کی دیویژن رو خریدم و دیتای بازی رو هم دارم.

حالا وقتی روی فایل setup بازی که میزنم بجای اینکه بازی نصب بشه، برنامه استیم رو بازی میکنه ولی سی دی کی که من خریدم برای یوپلی هست. 
چیکار باید بکنم؟؟
چطوری دیتای بازی رو به یوپلی بشناسونم یا نصب کنم بازی رو ؟   لطفا کمک کنید.

دیتای بازی شما تحت uplay است.شما باید برنامه ی uplay رو نصب و اجرا کنید . یک اکانت در ان بسازید . سپس بازی را مجددا اجرا کنید .در برنامه uplay روی ایکون بازی کلیک کرده و گزینه دانلود را بزنید مسیری را انتخاب کنید و بگذارید چند مگ دانلود کند.سپس محتویات دیتای بازی خود را در ان مسیر که نتخاب کردید بریزید "توجه کنید فقط محتویات نه پوشه بازی ".برنامه uplay راببندید و دوباره باز کنید بر روی ایکون بازی کلیک کرده و دوباره دانلود را بزنید.در این قسمت برنامه باید به جای دانلود بازی پیام discovering files را نشان بدهد. اگر اپدیت های بازی در داخل دیتای شما نباشد باید توسط uplay دانلود شود .
اگر سوال دیگری بود بپرسید

همین کارهایی که گفتید انجام دادم  همه فولدرها و فایلهای دیتا رو منتقل کردم به اون پوشه ای که یوپلی ساخته بود ولی تا یوپلی رو دوباره باز کردم، دوباره شروع کرد از صفر دانلود کردن!!

در قسمت uplay به قسمت setting/downloads برویدو پوشه مربوطه را به درایوی که دیتای بازی در ان قرار دارد تغییر دهید .
اگر دیتای بازی رو در پوشه division ساخته شده توسط uplay انتقال دهید نباید مشکلی پیش بیاد در هتگام کپی هم اگر اروور داد copy and replace رو بزنید .من خودم هفته پیش تمام این کار هارو انجام دادم چند بار امتحان کردم تا شد . باز هم اگر مشکلی داشتید در خدمتم. ID telegram : @omidorton
[تصویر:  j6sohzyikj0f.jpg]
پاسخ
بعد از چندین روز هوس کردم GTA V که خیلی وقت پیش پاک کرده بودم دوباره نصب کنم، متاسفانه دی وی دی 2 بازی کار نکرد و مجبور شدم برم نسخه فشرده بازی رو در 9 دی وی دی بگیرم.

حالا در حال رویت این صفحه هستم که نه فایل نصبی در آن است و نه چیزی که بتوان پارت‌ها را یک به یک ریخت!

[تصویر:  p56jjm7vvojow2ujvbza.png]

نکته: فایل gta.exe، فایل اتوران هست.

1. نسخه پرتابل نیست

2. جالب این جاست تو خود اتوران هم نوشته شده بازی رو از طریق فایل Setup نصب کنید! خیلی خنده‌داره!!

پاسخ
(06-05-2016, 01:18 AM)Mp3Old نوشته است:
بعد از چندین روز هوس کردم GTA V که خیلی وقت پیش پاک کرده بودم دوباره نصب کنم، متاسفانه دی وی دی 2 بازی کار نکرد و مجبور شدم برم نسخه فشرده بازی رو در 9 دی وی دی بگیرم.

حالا در حال رویت این صفحه هستم که نه فایل نصبی در آن است و نه چیزی که بتوان پارت‌ها را یک به یک ریخت!

[تصویر:  p56jjm7vvojow2ujvbza.png]

نکته: فایل gta.exe، فایل اتوران هست.

1. نسخه پرتابل نیست

2. جالب این جاست تو خود اتوران هم نوشته شده بازی رو از طریق فایل Setup نصب کنید! خیلی خنده‌داره!!

روی پارت بک کلیک کنید یا روی اون gta شتید ازطریق وبندوز فایل مخفی شده باشه یا ستاپ توی یه دیویدی دیگه باشه

Sent from my SM-A500YZ using Tapatalk
پاسخ
سلام.با این سیستم میتونم overwatch بازی کنم؟
ram 8
graphci :gt 730 ، چهار گیگ
cpu : i5
پاسخ
(06-05-2016, 07:40 AM)Mahdi Attacker نوشته است: سلام.با این سیستم میتونم overwatch بازی کنم؟
ram 8
graphci :gt 730 ، چهار گیگ
cpu : i5

بله . بابالاترین کیفیت
[تصویر:  j6sohzyikj0f.jpg]
پاسخ
سلام..تابستون رسید....زمان گیمه! S0 (2) 
میخواستم برای این موقع ویندزمم عوض کنم چون احساس میکنم کند شده و از این حرفا....
به نظرتون برای گیم ویندوز سون 32 بیت نصب کنم خوبه؟
که همه بازی ها از جمله قدیمی و جدیدو...رو اجرا کنه.....
من خودم سون 32 بیتی رو مد نظر دارم که روون تر و..اجرا کنه....
شما هم همینو میگید...؟ لطفا راهنمایی کنید...
http://www.axgig.com/viewer.php?file=189...502703.png
مشخصات سیستمم.
Wall
پاسخ
سلام ..من تو بایز های مکس پین 3 و تام کلنسی رین بوو

وقتی تنظیمات گرافیک رو دستکاری میکنم مینویسه مثلا Video memory 633 /1632
و...
کدوم یکی مال منو میگه و قضیه این مقدار گرافیکا چیه
؟
تو بازی تام کلنسی باز به جای 1632 64 مینویسه و یه عدد دیگه...که تغییر میکنه.....
میشه توضیح بدید؟
ممنون میشم اون پست بالایی رو هم عنایت فرمایید S0 (29)
Wall
پاسخ
(06-05-2016, 01:49 PM)Arash356 نوشته است: سلام..تابستون رسید....زمان گیمه! S0 (2) 
میخواستم برای این موقع ویندزمم عوض کنم چون احساس میکنم کند شده و از این حرفا....
مشخصات سیستمم.
درمورد سوال ویندوز که برای بازی بهتر ویندوز 64 نصب کنید چون بعضی ازبازی های جدید روی 32 اجرا نمیشن . اگر هم سیستمتون میکشه و بازی کرکی انجام نمیدید وین ده نصب کنید سرعتش بهتره ولی بعضی از بازی های کرکی و بازی های قدیمی روش احرا نمیشه.
اون مقدار مموری هم که مینویسه مقدار رم گرافیکتونه که بدر درسترس بازی هست و هرچه تنظیمات گرافیکی رو افزایش بدید مقدار بیشتری از این فضا اشغال میشه.

Sent from my SM-A500YZ using Tapatalk
پاسخ
(06-05-2016, 01:49 PM)Arash356 نوشته است: سلام..تابستون رسید....زمان گیمه! S0 (2) 
مشخصات سیستمم.

سلام وقت بخیر
ورژن 64 بیت و Ultimate ویندوز 7 بهترین و مناسب ترین ویندوز برای اجرای بازی ها و به کل گیمینگ هستند.
[تصویر:  u2u6lkk2gtcs.gif]
پاسخ
اقا من یک مشکلی دارم اونم اینه که وقتی هدستم رو وصل میکنم نه میتونم صدا رو بشنوم نه میتونم حرف بزنم line in هم اکتیو میشه
جای سیم ها هم درسته میشه لطفا سریع بهم کمک کنید
[تصویر:  gxx4ul4nz0dp.jpg]
پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  حل مشکلات و ارورهای بازی God of War gamegi 0 13,517 02-01-2022, 05:24 PM
آخرین ارسال: gamegi
  نحوه نصب، مشکلات و ارور های رایج در بازی ها ARK1375 18 39,687 10-21-2021, 11:17 AM
آخرین ارسال: hamed59ra@gmail.com
Exclamation راهنمای اول بازی Skyrim| تعریف و روش پیوستن به فرقه های بازی Zoom Hunter 10 22,334 05-13-2020, 11:57 AM
آخرین ارسال: Mohammad.84
  راهنمایی جامع بازی Devil May Cry 2 michaelbn 14 6,706 05-03-2020, 10:26 PM
آخرین ارسال: michaelbn
  راهنمای قدم به قدم و ویدئویی Saints Row IV Ratonhaketon 21 22,451 04-23-2020, 12:18 PM
آخرین ارسال: Dante_2004

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 8 مهمان