موضوعها: 3
(12-01-2016, 01:51 PM)MONSEF نوشته است: (12-01-2016, 11:23 AM)kingjoker نوشته است: سلام
من بازی Sleeping Dogs 1.5 نسخه kAos رو دان کردم
و تمام فایلارو اکسترکت کردم و بعد فایل unpack رو اجرا کردم و کامل شد ولی من فایل setup نمیبینم یا هر چیز دیگه که بشه نصب کرد فقط چنتا فایله که اصن باز هم نمیشن
لطفا کمک کنید
ممنون
اون فایل رَر رو باز کن ببین چیه؟
تو اون پوشه چیزی نیست؟؟
اگه انها جواب نداد پس شاید باید با یه نرم افزار مثل دیمن تولز نصبش کنی
برو تو سایتی که دانلودش کردی.حتما روش نصب رو زده
هیچکدوم باز نمیشن
با دیمن تولز هم تست کردم
سایتی که دانلود کردمم نه آموزش داده نه تو نظرات جواب داده
موضوعها: 0
پلتفرم های شما:
سلام.
من بازی Saints Row IV Game Of The Century Edition نسخه Prophet را دارم ولی بازی سیو نمیشه. بالای صفحه میزنه سیوینگ ولی سیو ایجاد نمیشه. مشکل از چیه؟
سلام خسته نباشید من تو اون مرحله ای گیر کردم ک خنجر رو ب یارو تحویل میده بعد اون بهت خیانت میکنه و بهت حمله میکنه همه حرکت هارو تونستم بزنم جز اون آخر ک وقتی چاقو رو رو گلوی اون یارو میزاری نمیدونم چ کلیدی رو بزنم تا انجام بده لطفا کمک کنید
سلام خسته نباشید من تو اون مرحله ای گیر کردم ک خنجر رو ب یارو { buck hughes } تحویل میده بعد اون بهت خیانت میکنه و بهت حمله میکنه همه حرکت هارو تونستم بزنم جز اون آخر ک وقتی چاقو رو رو گلوی اون یارو میزاری نمیدونم چ کلیدی رو بزنم تا انجام بده لطفا کمک کنید
موضوعها: 4
پلتفرم های شما:
سلام من مکس پین 3 رو ویندوز 10 اجرا کردم . نسخه سوشیال کلوب خودش رو هم نصب کردم وقتی بازی رو رو حالت افلاین مود اجرا میکنم میپره بیرون ارور stop working میده برای حل مشکل چکار کنم؟؟