موضوعها: 0
سلام خسته نباشید من تو اون مرحله ای گیر کردم ک خنجر رو ب یارو { buck hughes } تحویل میده بعد اون بهت خیانت میکنه و بهت حمله میکنه همه حرکت هارو تونستم بزنم جز اون آخر ک وقتی چاقو رو رو گلوی اون یارو میزاری نمیدونم چ کلیدی رو بزنم تا انجام بده لطفا کمک کنید
موضوعها: 4
پلتفرم های شما:
سلام من مکس پین 3 رو ویندوز 10 اجرا کردم . نسخه سوشیال کلوب خودش رو هم نصب کردم وقتی بازی رو رو حالت افلاین مود اجرا میکنم میپره بیرون ارور stop working میده برای حل مشکل چکار کنم؟؟
موضوعها: 13
سلام دوستان تو بازی دارک سولز 3 وقتی دسته وصل میکنم دور خودش میچرخه……دسته هم براPS4بازی های دگه هیچ مشکلی نداره…..ولی تو بازی تنظیمات خاصی نداره….با برنامهDS4WINDOWSهم دسته رو وصل میکنم…لطفا راهنمایی کنید…باتشکر
موضوعها: 0
سلام خسته نباشید بازی فارکرای3 من تو اون مرحله ای گیر کردم ک خنجر رو ب یارو { buck hughes } تحویل میده بعد اون بهت خیانت میکنه و بهت حمله میکنه همه حرکت هارو تونستم بزنم جز اون آخر ک وقتی چاقو رو رو گلوی اون یارو میزاری نمیدونم چ کلیدی رو بزنم تا انجام بده لطفا کمک کنید
موضوعها: 4
پلتفرم های شما:
من تو بازی مکس پین 3 مشکل دارم . برای مثال وقتی میخام یه اسلحه از رو زمین بردارم انگار مکس رو حالت اسلوموشنه خیلی اروم خم میشه یا وقتی شیرجه میزنه دیگه بلند نمیشه برای حل این مشکلات چکار کنم ؟؟؟ ویندوزم 10 هستش
موضوعها: 3
پلتفرم های شما:
سلام.
ببخشید پینگ مناسب برای Overatch چند هست؟
120 تا 160-170 خوبه؟