01-29-2017, 06:39 PM
(01-23-2017, 08:17 PM)who i am نوشته است:(01-23-2017, 05:13 PM)omid orton نوشته است:خوب تلوزیون بخرید خیلی خوب و به صرفه تازه خیلی بزرگ هستش و برای بازی هم کیف خاصی داره.دلیل قیمت بالای مانیتور های 4k به خاطر جدید بودن و تازه بودنشه یعنی اکثرش به خاطره اینه شما ببینید هر وقت موبایل یا کنسول جدیدی میاد خوب خیلی گرونه که رفته رفته ارزون میشه.(01-10-2017, 09:05 PM)who i am نوشته است:اگر به جای مانیتور تلویزیون ۴k سامسونگ بخرم خوبه ؟ قیمتش حدودا ۳ تومن بود . دلیل قیمت بالای مانیتور های 4k چیه ؟ تلویزیون ها که خیلی به صرفه تره(01-10-2017, 07:33 PM)arash_shady نوشته است: سلام ببخشید من تازه میخام psبخرم proمدنظرمه ولی قیمتش واقن بی انصافیه الان میخام بپرسم بنظرتون قیمتش چطورمیشه بعدا دوما نظرتون درباره خریدن مدل معمولی چیهشما اگر می خوای از کیفیت بهتر و بالاتر لذت ببری قطع پرو را پیشنهاد می کنم قیمتشم خوب طبیعیه ولی اگر گرافیک براتون مهم نیست البته فرق چندانیم نداره پرو ماله کیفیت 4k هست ولی اگر براتون مهم نیست ps4 معمولی بگیرین که فکر کنم با 800 تومان بتونید یک دونه نوشا گیر بیارید.
(01-10-2017, 07:06 PM)omid orton نوشته است: میخوام ps4 بخرم . میخوام بدونم پسوند های اخرش چه فرقی با هم داره ؟ شنیدم مربوط به سال تولید هست ...پسوند اخرش دقیقا متوجه منظورتون نمیشم منظورتون همون ps4 pro هست دیگه؟بله پرو جدیدترین نوع ps4 هست که قابلیت پشتیبانی از کیفیت 4k را داره.مانیتور هم ایسوس خیلی خوبه ولی خیلی گرونه ولی خوب عالیه من الان خودم دارم حرف نداره هم برای دید خوبه هم توی شب چشما اذیت نمی کنه.
و اگر میشه یک تلویزیون یا مانیتور خوب هم معرفی کنید. من خودم ۳۷ یا ۴۰ اینچ در نظرمه چون بازی کردن در یک تلویزیون بزرگ رو خیلی دوست دارم. ممنون
دلیل گرونتر بودن مانیتورها نسبت به تلوزیون اینه که مخصوص گیم هستن و زمان پاسخگوییشون کمتره مثلا بعضی مانیتورا تا 1میلی ثانیه هم زمان پاسخگویی دارن
زدم تو خیابونایی که اصل نمیدونستم تش کجا بود
منم مثل تو خاطره هام تنها میگذشت تو برف و بارون...
منم مثل تو خاطره هام تنها میگذشت تو برف و بارون...