03-18-2017, 10:25 PM
(03-18-2017, 06:04 PM)Like A HERO نوشته است:(03-17-2017, 10:21 PM)Please نوشته است:(03-17-2017, 08:48 PM)Like A HERO نوشته است:(03-17-2017, 03:15 AM)Please نوشته است:در سی اس گو چه با بات و چه انلاین بازی افت فریم داره اونم روی حداقل تنظیمات گرافیکی(03-16-2017, 05:39 PM)Like A HERO نوشته است: سلام خدمت همه.این که میگی دوتا کارت گرافیک باهم این بهش میگن sli که تو خیلی از بازیا کاربرد نداره چون پشتیبانی نمیشه بعد اون واسه وقتیه که طرف دوتا کارت درست حسابی داره
من مشخصات سیستمم اینه:
Geforce GT 540M 2GB
Intel Core i5 2430M 2.4 GHz
4GB Memory
در ضمن یه کارت گرافیک اینتل هم دارم روی این لپتاپ
حالا سوالم اینه که چجوری میشه از قدرت هردو کارت گرافیک استفاده کرد؟
در صمن CPU من یکم زود داغ میکنه.
مثلا توی CSGO بعد پنج یا ده دقیقه سریعا داغ میکنه و فریم میاد پایین.
در ضمن خیلی تیک هم دارم توی بازی ها؟
به نظرتون چیکار کنم ویندوز 10 اخرین نسخه رو ریختم و از Razer Game booster هم استفاده میکنم.
د ضمن این بازی زولا هم خیلی قشنگه پیشنهاد میکنم دان کنید.
این که میگی زود داغ میکنه اصولا بخاطر فنه حالا من تو سخت افزار استاد نیستم ولی باز از یکی که وارده بپرس
بعد این csgo که میگی با بات میگی یا انلاین؟؟
(03-16-2017, 05:39 PM)Like A HERO نوشته است: سلام خدمت همه.این که میگی دوتا کارت گرافیک باهم این بهش میگن sli که تو خیلی از بازیا کاربرد نداره چون پشتیبانی نمیشه بعد اون واسه وقتیه که طرف دوتا کارت درست حسابی داره
من مشخصات سیستمم اینه:
Geforce GT 540M 2GB
Intel Core i5 2430M 2.4 GHz
4GB Memory
در ضمن یه کارت گرافیک اینتل هم دارم روی این لپتاپ
حالا سوالم اینه که چجوری میشه از قدرت هردو کارت گرافیک استفاده کرد؟
در صمن CPU من یکم زود داغ میکنه.
مثلا توی CSGO بعد پنج یا ده دقیقه سریعا داغ میکنه و فریم میاد پایین.
در ضمن خیلی تیک هم دارم توی بازی ها؟
به نظرتون چیکار کنم ویندوز 10 اخرین نسخه رو ریختم و از Razer Game booster هم استفاده میکنم.
د ضمن این بازی زولا هم خیلی قشنگه پیشنهاد میکنم دان کنید.
این که میگی زود داغ میکنه اصولا بخاطر فنه حالا من تو سخت افزار استاد نیستم ولی باز از یکی که وارده بپرس
بعد این csgo که میگی با بات میگی یا انلاین؟؟
بعد یه مشکل دیگه نمیدونم چرا اینجوری شده امروز اومدم CS 1.6 بازی کنم که دیدم وقتی بمب دودزا میندازن بازی افت فریم داه حتی تا 20 یا 30
ولی تا چند روز پیش اصلا این شکلی نبود تا همین دو روز پیش یا دیروز.
این مشکلات از کجا هست؟
درباره ۱.۶ نسختو عوض چون یسری هستن هی انگولک میکنن بازیو یه بلاهایی سرش میارن ..
Csgo
وقتی میگی همه بازیا پس مشکل سخت افزاریه
اون نرم افزار ها هم الکیه
cs 1.6 که درست شد هیچی.
ولی این بازی تازه منتشر شده زولا مثل csgo چند دقیقه اول خوبه بعد فریم ریت میاد زیر 45.
در صورتی که این بازی به اون صورت هم گرافیکی نداره.
چه کار کنم؟
مه درایور هام رو اپدیت کردم.
گفتم که سخت افزاریه