06-08-2013, 05:32 PM
(آخرین ویرایش: 06-08-2013, 05:50 PM، توسط Amir Fenix.)
(06-08-2013, 04:20 PM)'nobody1' نوشته است: خب آق امیر دوباره اومدیم.
(بسته آخر سوالات)
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
چیکار میکنی؟ الان که دارم به شما جواب میدم ، بعدش هم باید بشینم ادبیات فارسی بخونم [img]images/smi/s0 (67).gif[/img]
هدفت از ساختن بازی؟ یکی از بزرگترین علایق زندگیم بود که یلاخره تصمیم به ساختن گرفتم. هدفم هم اینه که با چند تا از دوستام یه بازی در حد شبگرد بسازیم و بدیم بیرون (اگه خدا بخواد)
اگه دیوید کیج بازیت رو ببینه بگه عالیه چیکار میکنی؟ 2 حالت داره: 1- یا خودکشی میکنم ، 2- یا از خواب بیدار میشم [img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
بعى از گیم میکر دیگه چه موتور بازی سازی بلدی؟ والا فعلا تمام تمرکزم رو گیم میکر هست.
برنامه نویسی بلدی؟ آره: HTML
لول یعنی چی؟ لول در قدیم به معنا Lots Of Love بوده ولی امروزه معنیش تغییر کرده و شده Laughing Out Loud یعنی خندیدن با صدای بلند.
اگه گیمفا نبود چی میشد؟ یه کم بیشتر درس میخوندم و بیشتر به کارهای شخصیم میرسیدم!
محل زندگی دقیق.؟ مشهد - خیابان سجاد.
به نظرت بازی فلش چه جوری ساخته میشه؟ نمیدونم ولی فکر کنم با گیم میکر بسازن. (مطمئن نیستم)
برنامه تابستونیت؟ برنامه نویسی بخونم ، بازی بسازم ، کلاس زبان رو ادامه بدم ، Ps3 و 3DS بگیرم ، تو 3 تا سایت کار کنم ، تو یه مجله کار کنم. فعلا همین [img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
امسال چن تا تجدید میاری؟[img]images/smi/s0 (43).gif[/img][img]images/smi/s0 (43).gif[/img][img]images/smi/s0 (43).gif[/img][img]images/smi/s0 (43).gif[/img][img]images/smi/s0 (43).gif[/img] فکر نکنم تجدید بیارم.
اگه یکی عکست رو فوتوشاپ کنه عکس العملت چیه؟ هیچی! تازه استقبال هم میکنم! کلا بچه با جنبه ای هستم!
چه سبک بازی دوس داری؟ بیشتر اکشن سوم شخص ، Platformer ، 2D ، سکو بازی.
کافی نت میری؟ نه. مگر دیگه خیلی لازم داشته باشم.
به نظرت من بازی بیوشاک رو بخرم؟ [img]images/smi/s0 (43).gif[/img][img]images/smi/s0 (43).gif[/img][img]images/smi/s0 (43).gif[/img][img]images/smi/s0 (43).gif[/img] نه نخر ، اصلا ارزش نداره [img]images/smi/s0 (43).gif[/img][img]images/smi/s0 (43).gif[/img][img]images/smi/s0 (43).gif[/img][img]images/smi/s0 (43).gif[/img] مرد حسابی این چه سوالیه؟! خوب معلومه بخر! دیوونش میشی!!
(06-08-2013, 04:21 PM)'deatg22' نوشته است: خوب آقا امیر چند تا سوال دارم بی زحمت جواب بده:
سلام: Hey.
حال چطوره؟ بدک نیستم.
واسه چی می گی درست زیر خط فقر؟ چون که خوب نیست [img]images/smi/s0 (43).gif[/img] نمیدونم چرا مثل خر (!) میخونم ولی بازم خراب میکنم؟! [img]images/smi/s0 (60).gif[/img]
معدل امسالت چند شد که اینقدر عرق ریختی؟ هنوز نگرفتم ، ولی فکر نکنم از 15 کمتر بشم!
نظرت در مورد من چیه؟ پسر آروم ، حرف گوش کن و فکر کنم درس خونی باشی.
بهترین کاربری که باهاش رفیقی توی این فروم کیه؟ من با همه تو این فروم رفیقم و با همه (به جر یعضی ها!) حال میکنم ولی اولین رفیق و دوستی که تو این فروم پیدا کردم S.M.A Mason بود.
واسه چی از بعضی کاربرا بدت میاد؟ چون که فکر میکنن همه چی از گیم بلدن و تا میخوای باجاشون یه بحث بکنی سریع قهر میکنن!
از چه ورزشی خوشت میاد؟ بسکتبال ، پارکور.
از چه سبکی تو بازی ها خوشت میاد؟ اکشن سوم شخص ، Platformer ، 2D ، سکو بازی.
به نظرت معدل امسالت چند میشه؟ 15 به بالا میشم.
چه جور آدمی هستی؟شاد؟عصبانی؟سرحال و...؟ به شدت شاد ، سرحال و یه قول دوستام دلقک!
دنیا به نظرت چه جوریه؟ به شدت خسته کننده ، و کثیف. (البته این نظر شخصی منه).
با دنیا دوستی یا حالت ازش به هم میخوره؟ حالم ازش به هم میخوره.
داداش یا خواهر داری یا نه؟ آره ، داداش.
چندتا؟ یکی.
همسنت هستن یانه؟ نه 8 سال ازم بزرگتره.
خداحافظ[img]images/smi/s0 (25).gif[/img] Bye.
(06-08-2013, 05:30 PM)'deatg22' نوشته است:(06-08-2013, 04:21 PM)'deatg22' نوشته است: خوب آقا امیر چند تا سوال دارم بی زحمت جواب بده:راستی چنتا ساول یادم رفت بگم:
سلام
حال چطوره؟
واسه چی می گی درست زیر خط فقر؟
معدل امسالت چند شد که اینقدر عرق ریختی؟
نظرت در مورد من چیه؟
بهترین کاربری که باهاش رفیقی توی این فروم کیه؟
واسه چی از بعضی کاربرا بدت میاد؟
از چه ورزشی خوشت میاد؟
از چه سبکی تو بازی ها خوشت میاد؟
به نظرت معدل امسالت چند میشه؟
چه جور آدمی هستی؟شاد؟عصبانی؟سرحال و...؟
دنیا به نظرت چه جوریه؟
با دنیا دوستی یا حالت ازش به هم میخوره؟
داداش یا خواهر داری یا نه؟
چندتا؟
همسنت هستن یانه؟
خداحافظ[img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
نظرت در مورد من،آواتارم،امضام و انم کاربریم چیه؟ نظرم درباره خودت رو که گفتم ، آواتارت هم فکر کنم داداشت باشه نه؟ بچه مظلوم و با نمکیه ، هیچ نظری درباره نام کاربریت ندارم چون نمیدونم چیه!
می تونی حدس بزندی نام کاربری من مخفف چیه؟ نه! ولی جالبه واسم! تو پروفایلم بهم بگو.
Good luck: TNX [img]images/smi/s0 (74).gif[/img]