موضوعها: 0
07-02-2013, 06:04 PM
(آخرین ویرایش: 07-02-2013, 06:04 PM، توسط wanted93.)
منم هیشکی تو بازی ندیدم[img]images/smi/s0 (5).gif[/img]
من معمولا شبا میرم چون سرع نتم بیشتر میشه...
حیف که پابلیکش رو نمیشه بازی کرد[img]images/smi/s0 (67).gif[/img]
wanted-93
من که هروقت رفتم همه آفلاین بودن......[img]images/smi/s0 (60).gif[/img]
موضوعها: 26
پلتفرم های شما:
سوالات در باره ی مشکلات بازی نیست.خب تو بازی نیستن آفلاینن من خودم بعضی وقتا بازی می کنم چون حال نمی ده[img]images/smi/s0 (43).gif[/img]
[img=0x224]http://upload7.ir/uploads/thumb_1f232dc811e0c556ec34d08224b68ffb57b1f995.jpg[/img]
موضوعها: 1
اقا من ساعت 2 تو زامبی هستم هر کسی میاد بیاد...
یه کی بود که عاشق diablo بود.... برای اومدنش تو بازار روز شماری میکرد... اون اومد اما.... اون کس دیگه عاشق نبود....چون فهمید که نمیتونه بازی عشقشو بازی کنه. خب دیگه بلیزارد اینطوریش کرد...همیشه انلاین.اورجینال.بدون کرک .گرافیک بالا.بستن ای پی ایران و....
همه ی اینا باعث شد که عاشق قصه ی ما دیگه عاشق نباشه و یک منتقد و ضد بازی های بیلیزارد باشه کسی باشه که حاضره بره بیلیزاردو هم به اتش بکشه.
مرگ بر دیابلو و بیلیزارد!
موضوعها: 3
پلتفرم های شما:
دوستان id من sadragamer هست یک جمع کوچکی هستیم بتونید بیایید رید کال قرار بگذاریم خوش حال میشییم 5640139
07-03-2013, 08:03 PM
(آخرین ویرایش: 07-03-2013, 08:21 PM، توسط amirmohammd8.)
سلام
من نمیتونم اسلحه secondary رو آر پی جی انتخاب کنم. فقط کلت هست.
تو اسلحه اولی که تو قسمت ساخت دلخواه class option اسلحه های اصلی من محدود هست. کمک کنید لطفا.
ببخشید من قبلا کانتر 1.6 آنلاین بازی می کردم و ای پی می زدم و به یک سرور وصل میشدم. تو کالاف ,بلک آپس آنلاین, به قسمت کاستوم گیم رفتم نوع بازی رو انتخاب کردم و دنبال بازیکن گشت. یه نیم ساعت گذشت و اون در حال پیدا کردن بود. آیا میتونیم تو بلک آپس آنلاین هم اینجوری بازی کرد(به یه سرور عمومی وصل شد)؟ آیا فقط باید درخواست دوستی داد و اگه اکسپت کرد, با هم بازی کنیم.؟!؟!؟!؟!؟
چون با Bot خسته شدم می خوام آنلاین بازی کنم. دوست هم که ندارم! [img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
آی دی من لطفا منو ادد کنید [img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
AmirB
دوستان قرار ما هر شب ساعت 1 به بعد در مولتی
اینطوری بهتر میشه هم رو پیدا کرد.....یکی هم اقایی کنه سرور بشه[img]images/smi/s0 (24).gif[/img]
07-05-2013, 10:55 AM
(آخرین ویرایش: 07-05-2013, 10:57 AM، توسط WOOOODS.)
(07-03-2013, 08:03 PM)'amirmohammd8' نوشته است: سلام
من نمیتونم اسلحه secondary رو آر پی جی انتخاب کنم. فقط کلت هست.
تو اسلحه اولی که تو قسمت ساخت دلخواه class option اسلحه های اصلی من محدود هست. کمک کنید لطفا.
ببخشید من قبلا کانتر 1.6 آنلاین بازی می کردم و ای پی می زدم و به یک سرور وصل میشدم. تو کالاف ,بلک آپس آنلاین, به قسمت کاستوم گیم رفتم نوع بازی رو انتخاب کردم و دنبال بازیکن گشت. یه نیم ساعت گذشت و اون در حال پیدا کردن بود. آیا میتونیم تو بلک آپس آنلاین هم اینجوری بازی کرد(به یه سرور عمومی وصل شد)؟ آیا فقط باید درخواست دوستی داد و اگه اکسپت کرد, با هم بازی کنیم.؟!؟!؟!؟!؟
چون با Bot خسته شدم می خوام آنلاین بازی کنم. دوست هم که ندارم! [img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
آی دی من لطفا منو ادد کنید [img]images/smi/s0 (25).gif[/img]AmirBاقا ادد شدی.
من وشما و دیگر دوستان باید قید ار پی جی و مینی گان رو بزنیم چون سیستم بازی یه که جوریه بر اساس تجربه انلاین ایکس پی میده و در نتیجه چون ما بازی کرک شده بازی میکنیم نمیتونیم از سرویس انلاین با بازی کننده های دیگه استفاده کنیم وایکس پی نمیکیرم و به همین دلیل لول اپ نمیشیم و ار پی جی و سلاح های دیگرو نمی تونیم بگیریم.
الان تمامی دوستان که نسخه کرک رو بازی میکنن همه لول یک هست هم تو زامبی هم تو مولتی....!
یه کی بود که عاشق diablo بود.... برای اومدنش تو بازار روز شماری میکرد... اون اومد اما.... اون کس دیگه عاشق نبود....چون فهمید که نمیتونه بازی عشقشو بازی کنه. خب دیگه بلیزارد اینطوریش کرد...همیشه انلاین.اورجینال.بدون کرک .گرافیک بالا.بستن ای پی ایران و....
همه ی اینا باعث شد که عاشق قصه ی ما دیگه عاشق نباشه و یک منتقد و ضد بازی های بیلیزارد باشه کسی باشه که حاضره بره بیلیزاردو هم به اتش بکشه.
موضوعها: 26
پلتفرم های شما:
همه ی تفنگا بازه.چی میگی؟[img]images/smi/s0 (43).gif[/img]
[img=0x224]http://upload7.ir/uploads/thumb_1f232dc811e0c556ec34d08224b68ffb57b1f995.jpg[/img]
(07-05-2013, 11:45 AM)'AMIR-GAMER' نوشته است: همه ی تفنگا بازه.چی میگی؟[img]images/smi/s0 (43).gif[/img]
مطمئنی؟؟؟؟
ار پی جی؟
مینی گان؟