موضوعها: 2
10-27-2013, 11:00 PM
(آخرین ویرایش: 10-27-2013, 11:51 PM، توسط opsas.)
دوستان با چند تا کرک و برنامه بالاخره بازی رو اجرا کردم.وقتی اومدم بیرون دوباره خواستم اجرا کنم این ارور رو داد[img]images/smi/s0 (41).gif[/img][img]images/smi/s0 (41).gif[/img]
با یه کرک دیگه امتحان کردم بازی اجرا شد دم همتون گرم [img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
موضوعها: 18
پلتفرم های شما:
سلام بر دوستان گل [img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
من دوتا مشچول دارم
1.در GTA V میگه باید ماشین اتشنشانی پیدا کنم اما نمی دونم کجاست؟
2. در بازی ASSASSINS CREED IV BLACK FLAG در یک جزیره لنگر می ندازیم و یه زنه رو دننبال می کنیم و بعد از اون می ریم بالای یه سنگ و یه معما رو حل می کنیم و بعد می ریم توی ی قصر (که یه اسکلت اون تو زندونی شده) و بعد می گه که توی کشتی یه معموریت داریم و من داخل اتاقم می روم و دیگر نمی ددونم باید چی کار کنم؟اگه خوب متوجه نشدید کجا رو می گم بگید هم عکس وهم بیشتر توضیح بدم
موضوعها: 7
پلتفرم های شما:
سلام،بچه ها من battlefield 4 گرفتم برای pc و نصب و اجراش کردم ولی میخوام گرافیکشو ببرم بالا ،بازی مینویسه که واسه سیستم های 32 بیت نمیشه و عوض کردن گرافیک قفله و نمیشه دست زد بهش و عوضش کرد اما سیستم من که 32 بیت نیست و 64 بیت هست،مشکل اینه که توی پوشه بازی فایل اجرایی که مربوط به نسخه 64 بیت باشه نیست،حالا من موندم بخوام گرافیکشو ببرم بالا چه باید بکنم :(( خواهشا راه حلی میدونید بگید
موضوعها: 1
پلتفرم های شما:
سلام میخواستم ببینم که اگه من بخوام نسخه ی کامل یه بازی ای (بازی pc) رو دانلود یا بخرم باید چی کار کنم که مطمئن بشم فلان بازی نسخه ی کامل هست و فشرده نیست؟؟؟؟؟