![]() |
بازی چیست ؟ - نسخهی قابل چاپ +- Forum Gamefa | انجمن بازی های کامپیوتری گيمفا (https://forum.gamefa.com) +-- انجمن: آژانس خبری (https://forum.gamefa.com/Forum-%D8%A2%DA%98%D8%A7%D9%86%D8%B3-%D8%AE%D8%A8%D8%B1%DB%8C) +--- انجمن: نقد و بررسی (https://forum.gamefa.com/Forum-%D9%86%D9%82%D8%AF-%D9%88-%D8%A8%D8%B1%D8%B1%D8%B3%DB%8C) +--- موضوع: بازی چیست ؟ (/Thread-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%DA%86%DB%8C%D8%B3%D8%AA-%D8%9F) |
RE: بازی چیست ؟ - Amir Fenix - 06-18-2013 ببین زامبی رو خوب تعریف نکردی ، به اون موجوداتی که تو The Last Of Us بود نمیگن زامبی ...زامبی به کسانی می گویند که بر اثر یه ویروسی آلوده شده باشند و تغییر ظاهری آن چنانی هم نداشته باشند پس نوشتی کسانی که رو لباسشون خون هست زامبی نیستند ، درصورتی که این اشتباهه. بعدشم چرا از Most Wanted 2 بد میگی؟ بازیش که واقعا خوب بود فقط داستان نداشت همین ...پس مقایسه کردن Grid 2 با Most Wanted 2 کار به شدت بدی به حساب میاد! از دارک سایدر 2 هم بد نگو که تعصب دارم روش! خودت میگی گرافیک در مرحله آخر بد اومدی میگی DarSiders 2 بازی بدیه؟! امیدوارم ناراحت نشده باشی چون من فقط نظرم رو دادم ، راستی مطلبت هم واقعا عالی و آموزنده بود [img]images/smi/s0 (24).gif[/img] [img]images/smi/s0 (74).gif[/img] RE: بازی چیست ؟ - roommate - 06-18-2013 نقلقول:نقلقول:درباره ی nfs باید بگم منضور من از اول یعنی اولین nfs بود نه از اول بازی چون این قدر فیزیک ماشین ها بد طراحی شده بود که نتونستم درست بازیش کنم و پاکش کردم . و فورزا و بازی های دیگه مبارک کنسول دارا ما که نداریم چی کار کنیم ؟ . و درمورد باگ های کالاف اونقدر وقت ندارم که وقتی ی جنازه داره می افته پایین نگاهش کنم واگه منضور شما از 8 . cod mw3 اون چیزهایی که گفتید من ندیدم ولی اگه خواستید باگ های بتل براتوت بزارم در خدمتم . بحث آنلاین هم گفتم که آشغال ترین بازی قرن هم آنلاینش حال میده دارم در مورد ی چیز جدید حرف میزنم مثل watch dogs . RE: بازی چیست ؟ - krazy_kow@ - 06-18-2013 (06-18-2013, 06:01 PM)'Amir Fenix' نوشته است: ببین زامبی رو خوب تعریف نکردی ، به اون موجوداتی که تو The Last Of Us بود نمیگن زامبی ...زامبی به کسانی می گویند که بر اثر یه ویروسی آلوده شده باشند و تغییر ظاهری آن چنانی هم نداشته باشند پس نوشتی کسانی که رو لباسشون خون هست زامبی نیستند ، درصورتی که این اشتباهه.نه اصلا ناراحت نمیشم . فقط شما نظرات منو اشتباه متوجه شدید . زامبی به موجودی میگن که توسط ویروسی آلوده شده و رفتای غریزی داره و فقط به خودن هر چیزی که ببینه فکر میکنه درسته ؟ . منضور من از زامبی واقعی این بود که موجودی که با نزدیک شدن به آدم طرف واقعا بترسونه نه ی گاز بگیزره . در مورد darksiders 2 هم اصلا از بازی بد نگفتم فقط بازی هایی مثال زدم که یکی از مزیت ها یا اون مشکل هارو داشتن چون خودم با بازیش خیلی حال کردم . و من اصلا grid با most wanted 2 مقایسه نمیکنم . من از مشکلات و نداشتن هیجان بازی ها ی ریسینگ گفتم شما بازی run روی hard بازی کنید بعد فرقشو با most wanted 2 میفهمید . RE: بازی چیست ؟ - Amir Fenix - 06-18-2013 (06-18-2013, 06:14 PM)'krazy_kow@' نوشته است:من این زامبی رو از خودم نگفتم ، تو کتابی خوندم.(06-18-2013, 06:01 PM)'Amir Fenix' نوشته است: ببین زامبی رو خوب تعریف نکردی ، به اون موجوداتی که تو The Last Of Us بود نمیگن زامبی ...زامبی به کسانی می گویند که بر اثر یه ویروسی آلوده شده باشند و تغییر ظاهری آن چنانی هم نداشته باشند پس نوشتی کسانی که رو لباسشون خون هست زامبی نیستند ، درصورتی که این اشتباهه.نه اصلا ناراحت نمیشم . فقط شما نظرات منو اشتباه متوجه شدید . زامبی به موجودی میگن که توسط ویروسی آلوده شده و رفتای غریزی داره و فقط به خودن هر چیزی که ببینه فکر میکنه درسته ؟ . منضور من از زامبی واقعی این بود که موجودی که با نزدیک شدن به آدم طرف واقعا بترسونه نه ی گاز بگیزره . در مورد darksiders 2 هم اصلا از بازی بد نگفتم فقط بازی هایی مثال زدم که یکی از مزیت ها یا اون مشکل هارو داشتن چون خودم با بازیش خیلی حال کردم . و من اصلا grid با most wanted 2 مقایسه نمیکنم . من از مشکلات و نداشتن هیجان بازی ها ی ریسینگ گفتم شما بازی run روی hard بازی کنید بعد فرقشو با most wanted 2 میفهمید . شما گفتی most wanted 2 خوب عمل نکرد ولی grid 2 تونست بهتر عمل کنه. RE: بازی چیست ؟ - krazy_kow@ - 06-18-2013 (06-18-2013, 06:20 PM)'Amir Fenix' نوشته است:منم زامبی تو اینترنت خوندم . ولی این یک درست گفتید grid2 از most wanted 2 بهتر عمل کرد .(به نظر من . از نظر نداشتن هیجان و اصلا این دوتارو با هم مقایسه نمیکنم .)(06-18-2013, 06:14 PM)'krazy_kow@' نوشته است:من این زامبی رو از خودم نگفتم ، تو کتابی خوندم.(06-18-2013, 06:01 PM)'Amir Fenix' نوشته است: ببین زامبی رو خوب تعریف نکردی ، به اون موجوداتی که تو The Last Of Us بود نمیگن زامبی ...زامبی به کسانی می گویند که بر اثر یه ویروسی آلوده شده باشند و تغییر ظاهری آن چنانی هم نداشته باشند پس نوشتی کسانی که رو لباسشون خون هست زامبی نیستند ، درصورتی که این اشتباهه.نه اصلا ناراحت نمیشم . فقط شما نظرات منو اشتباه متوجه شدید . زامبی به موجودی میگن که توسط ویروسی آلوده شده و رفتای غریزی داره و فقط به خودن هر چیزی که ببینه فکر میکنه درسته ؟ . منضور من از زامبی واقعی این بود که موجودی که با نزدیک شدن به آدم طرف واقعا بترسونه نه ی گاز بگیزره . در مورد darksiders 2 هم اصلا از بازی بد نگفتم فقط بازی هایی مثال زدم که یکی از مزیت ها یا اون مشکل هارو داشتن چون خودم با بازیش خیلی حال کردم . و من اصلا grid با most wanted 2 مقایسه نمیکنم . من از مشکلات و نداشتن هیجان بازی ها ی ریسینگ گفتم شما بازی run روی hard بازی کنید بعد فرقشو با most wanted 2 میفهمید . RE: بازی چیست ؟ - Kestrel - 06-18-2013 grid 2 سیمولایتوره mw آرکیده! مقایسشون مثل مقایسه ی اسسین با ماریو اه! هیچ ربطی به هم ندارن! RE: بازی چیست ؟ - krazy_kow@ - 06-18-2013 (06-18-2013, 06:07 PM)'roommate' نوشته است:3تا جمله بیشتر نمی گمنقلقول:نقلقول:درباره ی nfs باید بگم منضور من از اول یعنی اولین nfs بود نه از اول بازی چون این قدر فیزیک ماشین ها بد طراحی شده بود که نتونستم درست بازیش کنم و پاکش کردم . و فورزا و بازی های دیگه مبارک کنسول دارا ما که نداریم چی کار کنیم ؟ . و درمورد باگ های کالاف اونقدر وقت ندارم که وقتی ی جنازه داره می افته پایین نگاهش کنم واگه منضور شما از 8 . cod mw3 اون چیزهایی که گفتید من ندیدم ولی اگه خواستید باگ های بتل براتوت بزارم در خدمتم . بحث آنلاین هم گفتم که آشغال ترین بازی قرن هم آنلاینش حال میده دارم در مورد ی چیز جدید حرف میزنم مثل watch dogs . 1- هرکی ی نظر داره و من اولش این گفنم 2- برای همین از آنلاین حرفی نزدم چون اصلا بازی نکردم 3- ... RE: بازی چیست ؟ - Ronan - 06-18-2013 هر جا که ازش خوندم میگفتن یه شاهکاره،dishonord شاهکار بی مانند یوبی سافت رو میگم[img]images/smi/s0 (43).gif[/img]،یه جا خوندم داستانش اینقده جذابه که اگه شروعش کردی باید تا تهشو بری،اون موقع که اواسط dishonored بودم دیگه far cry 3 رو 10 دور تموم کرده بودم،به وسطای dishonord که رسیدم از بس برام نچسب بود بوسیدمشو گذاشتمش یه گوشه خاک بخوره بعدشم رفتم سراغ جاده های خاکی و پر از چاله چوله ی far cry 3 و هی تازوندم،هی تازوندم،یادمه یک شبو تا صبح فقط با یک جیپش تویه جاده هاشگاز میداد،از بیکاری سربه سر دوستام میذاشتمو هی باگ از بازیش می گرفتم که فکر کنم تا الان 30 تایی شده باشن[img]images/smi/s0 (45).gif[/img] اما هنوز که هنوزه dishonored رو نشده بعد از اتمامش یک باره دیگه ببرمش. بنظر من داستان درگیر کننده مال mass effect 3 هستش نه beyond و امثالهم،داستانش تا حدی منو درگیر کرده بود که بعد از اتمام بازی عین یک دیوانه 3 ساعت کامل به صفحه مانیتور خیره بودم[img]images/smi/s0 (29).gif[/img] هرچند با بعضی از حرفات موافق نیستم ولی چون گفتی نظرشخصیه[img]images/smi/s0 (53).gif[/img] دس به قلمت خوبه[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]ببخشید باید میگفتم دس به کیبوردت[img]images/smi/s0 (45).gif[/img] RE: بازی چیست ؟ - krazy_kow@ - 06-18-2013 [img]images/smi/s0 (62).gif[/img] خیلی خوبه تا حدودی با من هم فکر هستید فقط من از هیچ کدوم از بازیایی که گفتید تعریف نکردم یا اشکالی نگرفتم اینا برای چی بود ؟ و با کدوم حرفام مخالف هستید ؟ RE: بازی چیست ؟ - Ronan - 06-18-2013 (06-18-2013, 08:21 PM)'krazy_kow@' نوشته است: [img]images/smi/s0 (62).gif[/img] خیلی خوبه تا حدودی با من هم فکر هستید فقط من از هیچ کدوم از بازیایی که گفتید تعریف نکردم یا اشکالی نگرفتم اینا برای چی بود ؟ |