موضوعها: 148
پلتفرم های شما:
- PC
- Xbox 360
- PSP
- Mobile
- DS
06-18-2013, 06:01 PM
(آخرین ویرایش: 06-18-2013, 06:03 PM، توسط Amir Fenix.)
ببین زامبی رو خوب تعریف نکردی ، به اون موجوداتی که تو The Last Of Us بود نمیگن زامبی ...زامبی به کسانی می گویند که بر اثر یه ویروسی آلوده شده باشند و تغییر ظاهری آن چنانی هم نداشته باشند پس نوشتی کسانی که رو لباسشون خون هست زامبی نیستند ، درصورتی که این اشتباهه.
بعدشم چرا از Most Wanted 2 بد میگی؟ بازیش که واقعا خوب بود فقط داستان نداشت همین ...پس مقایسه کردن Grid 2 با Most Wanted 2 کار به شدت بدی به حساب میاد!
از دارک سایدر 2 هم بد نگو که تعصب دارم روش! خودت میگی گرافیک در مرحله آخر بد اومدی میگی DarSiders 2 بازی بدیه؟!
امیدوارم ناراحت نشده باشی چون من فقط نظرم رو دادم ، راستی مطلبت هم واقعا عالی و آموزنده بود [img]images/smi/s0 (24).gif[/img] [img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
موضوعها: 3
پلتفرم های شما:
grid 2 سیمولایتوره mw آرکیده! مقایسشون مثل مقایسه ی اسسین با ماریو اه! هیچ ربطی به هم ندارن!
weep not for roads UNTRAVELLED
weep not for paths left ALONE
cause beyond every BEND
is a log blinding END
...i'ts the worst kind of PAIN i've known
موضوعها: 78
پلتفرم های شما:
06-18-2013, 08:09 PM
(آخرین ویرایش: 06-18-2013, 08:12 PM، توسط Ronan.)
هر جا که ازش خوندم میگفتن یه شاهکاره،dishonord شاهکار بی مانند یوبی سافت رو میگم[img]images/smi/s0 (43).gif[/img]،یه جا خوندم داستانش اینقده جذابه که اگه شروعش کردی باید تا تهشو بری،اون موقع که اواسط dishonored بودم دیگه far cry 3 رو 10 دور تموم کرده بودم،به وسطای dishonord که رسیدم از بس برام نچسب بود بوسیدمشو گذاشتمش یه گوشه خاک بخوره بعدشم رفتم سراغ جاده های خاکی و پر از چاله چوله ی far cry 3 و هی تازوندم،هی تازوندم،یادمه یک شبو تا صبح فقط با یک جیپش تویه جاده هاشگاز میداد،از بیکاری سربه سر دوستام میذاشتمو هی باگ از بازیش می گرفتم که فکر کنم تا الان 30 تایی شده باشن[img]images/smi/s0 (45).gif[/img]
اما هنوز که هنوزه dishonored رو نشده بعد از اتمامش یک باره دیگه ببرمش.
بنظر من داستان درگیر کننده مال mass effect 3 هستش نه beyond و امثالهم،داستانش تا حدی منو درگیر کرده بود که بعد از اتمام بازی عین یک دیوانه 3 ساعت کامل به صفحه مانیتور خیره بودم[img]images/smi/s0 (29).gif[/img]
هرچند با بعضی از حرفات موافق نیستم ولی چون گفتی نظرشخصیه[img]images/smi/s0 (53).gif[/img]
دس به قلمت خوبه[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]ببخشید باید میگفتم دس به کیبوردت[img]images/smi/s0 (45).gif[/img]
موضوعها: 17
پلتفرم های شما:
[img]images/smi/s0 (62).gif[/img] خیلی خوبه تا حدودی با من هم فکر هستید فقط من از هیچ کدوم از بازیایی که گفتید تعریف نکردم یا اشکالی نگرفتم اینا برای چی بود ؟
و با کدوم حرفام مخالف هستید ؟