![]() |
گیمفا در تسخیر نویسندگان | 8 نویسنده برتر گیمفا - نسخهی قابل چاپ +- Forum Gamefa | انجمن بازی های کامپیوتری گيمفا (https://forum.gamefa.com) +-- انجمن: انجمن های عمومی (https://forum.gamefa.com/Forum-%D8%A7%D9%86%D8%AC%D9%85%D9%86-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%B9%D9%85%D9%88%D9%85%DB%8C) +--- انجمن: طنز (https://forum.gamefa.com/Forum-%D8%B7%D9%86%D8%B2) +--- موضوع: گیمفا در تسخیر نویسندگان | 8 نویسنده برتر گیمفا (/Thread-%DA%AF%DB%8C%D9%85%D9%81%D8%A7-%D8%AF%D8%B1-%D8%AA%D8%B3%D8%AE%DB%8C%D8%B1-%D9%86%D9%88%DB%8C%D8%B3%D9%86%D8%AF%DA%AF%D8%A7%D9%86-8-%D9%86%D9%88%DB%8C%D8%B3%D9%86%D8%AF%D9%87-%D8%A8%D8%B1%D8%AA%D8%B1-%DA%AF%DB%8C%D9%85%D9%81%D8%A7) |
RE: گیمفا در تسخیر نویسندگان | 8 نویسنده برتر گیمفا - Ainur - 08-31-2016 سلام. خسته نباشید بابت مطلبی که نوشتید.
من قصد ارسال پست نداشتم و زیاد هم علاقه ای ندارم به چنین کاری ولی این پست جدیدتون برام خیلی جالب بود. مسلما خودتون بهتر از هرکسی می دونید وقتی یه مطلبی رو منتشر می کنید تو فضای مجازی و جایی که هرکسی به جز شخص شما می تونه ببینه و نظر بده بالاخره دیر یا زود نظرات متفاوت و فیدبک هایی رو دریافت خواهید کرد؛ مثبت، منفی، خنثی، انتقادی و پیشنهادی.... و باید خودتون رو برای ارسال هر نوع نظری آماده کرده باشید، حتی اگر مطلبتون طنزه. بالاخره در ماهیت مسئله که تغییری ایجاد نمیشه، میشه؟ ایرانیان از قدیم یکی از ابزارهای مقاله نویسی و انتقاداتشون طنز بوده پس نمیشه بگیم چون مطلب طنزه نباید جدی بگیریمش!
در مقابل می بینم شما با این پستی که فرستادید عملا به همه کسانی که تو این تاپیک که به خواست خودتون با بقیه به اشتراک گذاشتید توهین می کنید و می گید که حوصله خوندن نظرات طولانی و به زعم خودتون چرندیاتشون رو ندارید؟؟ واقعا دیدگاه جالبی دارید آقای همتی!
نقلقول: والا برای من عجیب بود، شخصی که اصلا فعالیتی توی انجمن نداره الان اومده یه طومار متن نوشته که من حوصله خوندنش رو ندارم و میدونم یه مشت چرندیاتی بیش نیست. هرچی که دلتون میخواد بگید برای من مهم نیست. کلا از هر کدوم از دوستان منم بپرسید میدونن حوصله خوندن متنهای طولانی که محتویاتش یک مشت چرت و پرته ندارم برای من عجیب تر بود که شما از کجا بدون خوندن همین متن های طوماری متوجه شدید همه شون چرند و چرت و پرتن؟ اگر نظر بقیه براتون مهم نیست پس چرا دارید تلاش می کنید نویسنده بشید؟ بخشی از نویسندگی یا بهتر بگم یکی از پیامدهای نویسندگی و به اشتراک گذاشتن نوشته هاتون شنیدن نظرات دیگران هم هست! من مشکلی با مطلب شما نداشتم و ندارم به بحثایی که در پی انتشارش هم پیش اومد کاری ندارم ولی شما واقعا با این پستتون از خط قرمز رد شدید! به عنوان نویسنده ی این مطلب حداقل برای خودتون و کسانی که وقت گذاشتن مطلبتون رو خوندن و نظر دادن یکم احترام قائل بشید و نظرات همه شون رو قبل این که برچسب "چرند" و "چرت و پرت" و "بی اهمیت" بهش بزنید مطالعه کنید! فقط هم به همین خاطر بهتون اعتبار منفی دادم. امیدوارم از شما و سایر نویسندگان چه اینجا چه در سایت های دیگه و در هر سطحی از نویسندگی چنین برخورد ناراحت کننده ای نبینم. در نهایت هم باید بگم که من با شخص شما مشکلی نداشتم و ندارم فقط با نحوه ی برخوردتون با این مسئله مشکل داشتم. برای شما و تمام محصلین آکادمی گیمفا آرزوی موفقیت و سربلندی دارم و امیدوارم به زودی مقالاتتون رو در فروم و صفحه اصلی سایت ببینم. RE: گیمفا در تسخیر نویسندگان | 8 نویسنده برتر گیمفا - Deadevill - 08-31-2016 به عنوان کــــــسی که مدتهاســــت مقاله ها رو دنبال میکنــــم ولی یوزر انجمن نداشتم
میـخوام اول تشکر کنم از تمـــام نویســــنده های ســـایت که خیلی زحمـــت میکـــــشن
نکته بعدیم که میخوام بگم راجع به آقای یونس بهرامیه که نمیشنـــاسمــــشون اصلا :دی
ولی هر بار که مقاله مینویــــسن به شـــــدت لــــذت میـــــبرم از دیــــــد جالبی کـه دارن
و تحقیقی که قبل از نوشتن راجع به موضوع میکنن به شخصه از مقالشون لذت میبرم واقعا
شاید علاقشون به سینما (آواتار کوبریک و ...) باعث میشه که فرق کنه سبــــک مقالشون
هم فرم نوشتن مقاله و نگارش و هم موضـــوعاتی که انتخــــاب میکنن و سراغــــش میرن
به امید موفقیت بیشتر گیمفا
RE: گیمفا در تسخیر نویسندگان | 8 نویسنده برتر گیمفا - Tyrion - 08-31-2016 من زیاد تو جو کامنتای این مقاله نبودم ولی خب کم و بیش خوندمشون و میدونم جریان چیه. کاری هم به بحث ندارم به هیچ وجه. فقط در راستای این کامنت اخیر نویسنده مقاله میخام یه چیزی بگم: نقلقول: سلام سعید جان. نظر لطفته. والا بعضی از دوستان هستن که هنوز معنی واقعی کلمهی طنز رو نمیدونن! والا برای من عجیب بود، شخصی که اصلا فعالیتی توی انجمن نداره الان اومده یه طومار متن نوشته که من حوصله خوندنش رو ندارم و میدونم یه مشت چرندیاتی بیش نیست. هرچی که دلتون میخواد بگید برای من مهم نیست. کلا از هر کدوم از دوستان منم بپرسید میدونن حوصله خوندن متنهای طولانی که محتویاتش یک مشت چرت و پرته ندارم. من آخر مقاله از تمامی دوستانی که توی لیست نبودن معذرت خواهی کردم و گفتم که فقط مقاله جنبهی طنز داره و تمامی نویسندگان سایت روی چشم ما جا دارن. خب این یعنی چی؟! یعنی که بنده فقط میخواستم یه شوخی کوچیک با نویسنده ها بکنم نه این که مقالاتشون رو بکوبم و بگم مقالات تو چر اینطوریه و...!این حرفی که زدی الان دقیقاً یعنی چی مرد مومن؟ خودت داری میگی کامنتای بلند و طولانیشون رو نخوندی امّا میدونی چرندن؟ مگه میشه؟ دیدگاهت مث افرادی هست که بدون دیدن یه فیلم یا بازی کردن یه بازی اون رو آشغال میدونن! خب تو که نمیدونی جریان از چه قراره چرا میای حرفای افراد کامنت گذار رو چرند خطاب میکنی؟ بنا به چه مدرکی؟ دوست ندارم قضاوت بیمورد کنم ولی خب این ذهنیت الان برام به وجود اومده که استقلال فکری نداری تا خوب رو از بد مشخص کنی و تابع ذهن خودت باشی! دوستانت هم میدونن مطالب بلند رو حوصله نداری بخونی... این بلند اگه به همین کامنتا باشه و تعداد کلماتش دیگه نهایتاً از هزار، هزار و پونصد تا تجاوز نکنه، اونوقت ما از کجا بدونیم مطالب نویسندههارو اصلاً خوندی؟ مخصوصاً مقالههای یکی مثل یونس بهرامی که نصفشون از شیش هفت هزار کلمه بیشترن و کلمات ادبی هم زیاد دارن که باعث میشه همون مقدمه رو رد کنی، یعنی شاهکار کردی. با این حرفت همون یه ذره اعتبار مقاله رو که برا دیدن اسم خودم و خنده ای که برا متنش زدم (هرچند اگه نبود هم اصلاً برام مهم نبود)، ساقط کردی. به نظرم با این اوصاف دور نویسنده شدن رو خط بکش، چون فک نکنم دیگه حالت بکشه اون متنی که نوشتی رو یه بار دیگه بخونی و ویراستاری کنی... RE: گیمفا در تسخیر نویسندگان | 8 نویسنده برتر گیمفا - Maziyar Hemmati - 09-03-2016 (08-29-2016, 01:01 AM)سجاد محمدی پور نوشته است: نقلقول: سلام سجاد جان. ممنون نظر لطفته! بنده تصمیم گرفتم انتقاد شما رو از پستم بخونم، شاید واقعا راست گفته شده.
نقلقول: والا بنده اصلا قصد نداشتم به افرادی که در گذشته توی این رسانه بزرگ فعالیت میکردن توهین کنم. نه اصلا اینطور نیست. بنده اول خواستم از افرادی که توی تحریریه در حال حاظر هستن لیست تهیه کنم، ولی دیدم افرادی که توی تحریریه هستن 4 - 5 نفر بیشتر نیستن، بعد صحبتهایی که با سامرند عزیزم داشتیم، تصمیم گرفتیم یکمی از قدیم هم نویسنده انتخاب کنم. خب حالا کجاییم!؟ بعد از نوشتن 5 نفر برتر! فقط موندن 3 نفر! اگر ما میخواستیم افراد بزرگی مانند X و Y رو انتخاب کنیم، لیست به کلی بهم میریخت و جنجال بیشتر به پا میکرد! بله، ایدهی این پست به صورت مشترک بین بنده و کسری جان انتخاب شد ولی خب دیگه ایشون وسطش گفتن نمیخوان همکاری کنن و بنده با سامرند عزیز وارد همکاری شدم. بله الان خودم به این باور رسیدم که اصلا نباید همچین مقالاتی نوشته بشه! چون نتیجش چیزی جز به جون هم دیگه افتادن هم دیگه نیست.
نقلقول: بعضی از دوستان هستن، زمانی که وارد چنین حوزهای میشن، اصولا «استاد» پرورش میدن. یعنی کسایی رو به جایی میرسونن که خیلی از اونها در حال حاضر پست و مقامی تو انجمن گیمفا و سایتش دارن! امثال جناب خردمندی، حامد زاهدی، دانیال نوروزی و خیلیهای دیگه که همه و همه خاطرات و لحظات شیرینی رو از این حیث برامون رقم زدن. جالب اینجاست؛ زمانی که حرف از 8 نفر برتر یک رسانه قدیمی و پربازدید میشه، حتی نامی هم از این بزرگان نمیارن و کسانی رو وارد لیست میکنن که اصولا پرورش یافتهی همین افراد هستن. خب بالاخره هرکسی از یه جایی شروع کرده دیگه، همین افرادی که الان همه ارزش زیادی براشون قائلن و تبدیل شدن به استادان واقعی یک روزی افرادی مثل من و شما بودن. بنده بالا هم به شما گفتم عزیزم، اگر میخواستم افرادی رو مثل جناب زاهدی و رسول خردمندی و یا هر عزیز دیگهای رو از زمان خیلی گذشته وارد لیست میکردم، کلا چینش و رتبه بندیها بهم میخورد. اشتباهی که بنده توی این پست کردم این بود که نباید افراد رو رتبه بندی میکردم. ولی خب کاریه که شده و منم سعی میکنم کمتر سمت همچین مقالاتی برم.
نقلقول: خب اصولا همینطوره عزیز. وقتی شخصی به عنوان سردبیر سایت انتخاب میشه یعنی مدیریت کل سایت روی ایشون حساب ویژه باز کرده و کلا بهتر از تمامی نویسندههاست. بازم میگم اگر بنده افرادی که شما گفتی رو وارد لیست میکردم کل لیست بهم میخورد. بعدش چی میشد!؟ میگفتن ایشون باید بالاتر میبود و این شخص پایین تر! و یا یکی پایین تر و یکی بالاتر! اینطوری بیشتر جنجال به پا میشد!
نقلقول: به هرحال با گفتن این حرفها قصد توهین به کسی رو نداشتم و صرفا برای مطلب این حرفو زدم که احساس میکنم اندکی چاشنی تملق هم بهش اضافه شده که البته طبیعیه. امیدوارم سرتون رو درد نیاورده باشم و همچنین از این به بعد شاهد مقالات پرمحتواتر و جذابتری از طرف مازیار عزیز باشیم. مرسی از همگی... نه بابا این چه حرفیهه. حالا باز هم نظر تمامی افراد برای من محترمه. نمیگم توی مقاله بعدی جبران میکنم چون با این مقاله بنده دیگه دور مقالات 8 تاپ و این چنینی رو خط قرمز کشیدم اونم از نوع پررنگش. ![]() ![]() (08-28-2016, 08:15 PM)Moien_fr نوشته است: نقلقول: بله درسته. بنده آخر مقاله گفتم تمامی نویسندگان چه قدیمی چه جدید روی چشم ما جا دارن و این فقط یه شوخی سادس ولی خب چه کنیم دیگه!
نقلقول: قصد بنده هم فقط و فقط همین بوده! چون جور دیگهای نمیشد زحمات این عزیزان رو جبران کرد.
نقلقول: اگر منظورتون شوخیهایی که با جناب بهرامی کردم هست باید بگم که مقالات ایشون در سطح بالایی قرار داره و استفاده از کلمات سنگین هم کار اشتباهی نیست! ولی خب هر نویسندهای وقتی قلمش رو به اشتراک میزاره یک عده خوششون میاد و یک عده هم نه! الان بنده نمیگم چون من کارهای یونس بهرامی رو دوست ندارم، بقیه هم نباید دوست داشته باشن! نه اصلا اینطور نیست، این فقط نظر منه و قطعا خیلیها هستن که نظرشون با من متفاوته.
نقلقول: در کل حاشیه ساختن فقط دودش تو چشم خود کسی که حاشیه رو درست میکنه میره.درسته، چون بالاخره یه روز گندش در میاد. ![]() (08-29-2016, 02:07 AM)Qeiji نوشته است: وقتی پروفایلم رو دیدم، گفتم oh shit no no, not again نقلقول: وقتی پروفایلم رو دیدم، گفتم oh shit no no, not againخوب شد از دست نرفتی ![]() نقلقول: ولی خب وقتی متن گفتی جنبه مقاله طنزه، کمی خیالم راحت شد. خب جای تعجب نداره که بگم کلا بدم میاد از اینجور رتبه بندیا ولی عاشق مسخره بازیمآره، اگر نمیگفتم طنز که حتما بن میشدم! همینطوریش هم تا لب پرتگاه پیش رفتم و ادمین عزیز لطف کردن منو اخراج نکردن! ![]() نقلقول: به چشم یه مطلب حرفه ای بهش نگاه نمیکنم (چون اونوقت باید بشینم طومار بنویسم که اینروزا حوصله شو ندارم اصلا) ولی به عنوان یه زنگ تفریح واسه خودت و ما، حرکت قشنگی بود گرچه با رتبه بندی مخالفم. ایکاش فقط این 8تا رو جمع میکردی میریختی تو مخلوط کن و پرتشون میکردی وسط مقاله بدون هیچ ترتیب خاصی چون کلا دوست ندارم تو هیچ مقاله ای کسی غیر از خردمندی جا خوش کنه تو رتبه اولآره خب کلا هیچی رو توی این مقاله رعایت نکردم! خوبه! خودمم حوصلشو ندارم ![]() ![]() نقلقول: رتبه اول قابل پیش بینی بوده، به قول خود سعید جان، شده حکایت the last of us که تو هر لیست کوفتی ای، زرتی میاد میشینه صدر جدول. (از همینجا دست سامرند رو میبوسم که این بازی نکبت رو نذاشت تو صدر لیستشآره خب همینطوره. ولی معنی اون تشکرت از سامرند رو متوجه نشدم ![]() نقلقول: از این چرندیات که بگذریم، آخه مرد مومن، چه خبره اینهمه شکلک؟ مگه سیرکه؟ اینهمه آدم با نیش باز در طرح ها رنگای مختلف از کجا آوردی چپوندی تو مقاله؟ باو اینا قرار نیست مارو بخوندنن که! تو باید با متنت اینکار رو بکنیوالا ما فکر کردیم با این کار بیشتر جنبهی طنزه مقاله به چشم میاد. بله بله درسته. نقلقول: زیاد قضیه رو مثل بعضیا مافیایی و 30یاسیش نمیکنم؛ من عادت دارم اول نظرات مقاله رو بخونم تا دستم بیاد با چی طرفم (البته مقاله های یونس رو با کله از سر تیتر شروع میکنم خوندنخوب کاری میکنی ![]() ![]() ![]() نقلقول: پ.ن: دیدن وان پیس کار سختی نیست، فقط عظم راسخ میخواد و مرد کهن. من یه ماهه 400 قسمت اول رو دیدم. بعدش دیدم دارم خودمو به کشتن میدم، از اونموقع تا الان دیگه ندیدم400 قسمت ![]() نقلقول: پ.ن: دیگه تاپ8 نوشتن چی داشت که از سامرند کمک گرفتی؟ای بابا خخ. من 5 نفر لیست رو خودم نوشتم، 3 تا از قدیمی هارو دادم سامرند نوشت! ![]() ![]() (08-31-2016, 09:49 PM)Deadevill نوشته است: سلام و درود. خوشحالیم که توی انجمن ثبت نام کردید و خوش اومدید. بله هر کی به نوبه خودش برای پیشرفت سایت زحمت میکشه. مقالات یونس عزیز هم بله شاید به خاطر علاقهی ایشون به سینما باعث شده سبک متفاوتی با بقیه نویسندهها داشته باشن. ولی خب بازم ایشون و تمامی نویسندههای سایت روی چشم ما جا دارن. RE: گیمفا در تسخیر نویسندگان | 8 نویسنده برتر گیمفا - سجاد محمدی پور - 09-03-2016 مازیار جان نظرت طولانی شد، بخاطر همین نتونستم نقل قول کنم. مرسی از اینکه پاسخ دادی و بعد از مدتها یکی پیدا شد که زیرسیبیلی حرف نزنه و مثل یه آدم عاقل حرفاش رو خیلی ساده و بیریا بگه. منطقهایی که وارد حرفات کردی رو بیشتر قبول دارم، اما خب چیزی که مشخصه اینه که بنده هیچ قصدی از نظرم نداشتم و نمیدونم چی شد که یهو همه شورش کردن و دفاعیههای 10-20 خطی نوشتن! یک سری هم از در و دیوار ریختن وسط بحث (که اتفاقا این بحث هم الکی بوجود اومده بود) و خلاصه حاشیه سازی کردن و کار رو به سایت مربوط کردن که اگر قرار باشه به کسی ایراد بگیریم، باید از همین عزیزان ایراد گرفته بشه نه مقاله تو مازیار جان. چیزی که اصلا برام جالب نیست، اون اعتبارهای منفی و قرمزرنگیه که حوالهی نظراتت میشه
![]() ![]() RE: گیمفا در تسخیر نویسندگان | 8 نویسنده برتر گیمفا - Maziyar Hemmati - 09-03-2016 (09-03-2016, 03:23 PM)سجاد محمدی پور نوشته است: سلامی دوباره. تمامی حرفت متین ولی میخوام اون موضوع منفی دادن رو برات روشن کنم که دیگه سوالی ایجاد نشه (
![]() ![]() ![]() ![]() پ.ن: البته الان میدونم همون 3 نفر نسبتاً محترم الان میان و با سیر عجیبی از منفیها پاسخ من رو چراغونی میکنن
![]() RE: گیمفا در تسخیر نویسندگان | 8 نویسنده برتر گیمفا - kasra - 11-25-2017 عالی بود ![]() RE: گیمفا در تسخیر نویسندگان | 8 نویسنده برتر گیمفا - saeed aghababaee - 11-26-2017 (11-25-2017, 06:33 PM)kasra نوشته است: عالی بود واقعا هم عالی بود. یادش بخیر. یکی از بهترین مطالب انجمن رو نوشت مازیار همتی. طنز مطلبش بسیار خوب بود و لطفی هم که به بنده داشت بسیار زیاد بود. قطعا یکی از چند مطلب برتر و هیجان انگیز انجمن هست. |