02-12-2014, 05:21 PM
صندلی داغ با حضور کاربر فعال S.T.A.R.S
|
02-12-2014, 06:43 PM
نوبت این دوستمون هم به اتمام رسید میریم سراغ نفر بعد :
[b]MR.FULLHD[/b] ![]() Lone Wolf ![]() ![]() تاریخ عضویت: 2012/11/04 میزان اخطار: 0%[/td][/tr][/table]میتونید تا هفته بعد سوالاتتون را از ایشون بپرسید همشهری کین، فیلم مورد علاقه ی منتقدان و گل سرسبد همه ی نظرسنجی ها، به نظرم به شدت خسته کننده است! علاوه بر این، همه ی بازی های فیلم هم بی ارزش است! حجم احترامی که به این فیلم گذاشته می شود برایم غیرقابل درک است.
اینگمار برگمان
02-12-2014, 07:00 PM
سلام [align=right] [align=right]خوبي ؟ [align=right] [align=right]از من خوشت مياد ؟ [align=right] [align=right]چرا ؟ [align=right] [align=right]از فروم راضي هستي ؟ [align=right] [align=right]چرا ؟ [align=right][align=right]به نظرت ميتونيم از تحريم بيايم بيرون؟ [align=right][align=right]چرا؟ [align=right][align=right]به نظرت شركت مایکروسافت تو ايران نمايندگي ميزنه؟( اگه از تحريم بيايم بيرون) [align=right][align=right]چرا؟ [align=right] [align=right]بدترین نمره ای که گرفتی چند بوده؟ [align=right]چرا من پول ندارم؟ [align=right]تا حالا به بچه های کوچیک فحش یاد دادی؟ [align=right]اگه بهت بگن 3 روز بیشتر زنده نمیمونی چیکار میکنی؟ [align=right]نظرت راجع به عشق چی هست ؟ [align=right]تا حال شده بری دستشویی اب قطع باشه؟ [align=right]تو خیابون کله را مثل ... پایین میندازی و راه میری یا مثل ... همه جا و کس را زیر نظر میگیری؟ [align=right]خودت یه سؤال بگو و جوابشا بده! [align=right]اگه مدیر گیمفا بودی چیکار میکردی؟ [align=right][align=right]وقتی از سفر 13-14روزه بر میگردی چی کار میکنی؟ [align=right][align=right]چرا دلار این قدر گرونه؟ [align=right][align=right]بنظرت چند سال عمر میکنی؟و (بعد از 120)چطوری فوت می کنی؟ [align=right][align=right]وقتی به یه ادم کچل نگاه میکنی اولین چیزی که ذهنت میرسه چیه؟ [align=right][align=right]حاضری باسه یه نفر جون بدی؟کی؟چرا؟ [align=right][align=right]-چه قدر درس میخونی؟(تو فصل مدرسه) [align=right][align=right]-سنگ دل ترین ادمی که دیدی؟دوس داری باهاش چیکار کنی؟ [align=right][align=right]اگه یه روز بخوای خودکشی کنی کدوم راه رو انتخاب کنی: [align=right]1-غرق کردن خودت [align=right]2-اتیش زدن خودت [align=right]3-خفه کردن خودت [align=right]4-شلیک کردن به خودت [align=right]5-زدن رگ [align=right][align=right]اگه یه روز خدا رو ببینی چی بهش میگی؟چی ازش میپرسی؟ [align=right][align=right][align=right]تا حالا تو خوابت مردی؟ چه حسی داشت؟(اگه نمردی حتما یه بار امتاحان خیلی باحاله) [align=right][align=right]اگه فقط یه روز بهت فرصت بدن که جای تو با پدرو مادرت عوض شه چی کار میکنی؟ [align=right][align=right]اگه با ماشین با یه نفر تصادف کنی چی کار میکنی؟(در ضمن گواهی نامه هم نداری) [align=right] [align=right] في امان الله ![]() [align=right]نام كربريم؟ [align=right]اينارو يادم رفته بود! [align=right]خدافس
![]() برو که هــــیچی بین ما نی اصلا *** زندگیم با تو پاشید از هم *** من به نبود تو راضی هستم *** چون تو رفتی و گذاشتی خالی دستم
02-12-2014, 07:30 PM
(02-12-2014, 07:00 PM)'xbox infinity' نوشته است: کپی برداری از سوال های خودم ممنوع
02-12-2014, 08:07 PM
سلام
خوبى؟ چه خبر؟ از من خوشت مياد؟ چرا؟ چرا تيكه كلامت سوسچوله هست؟[img]images/smi/s0 (43).gif[/img] نظرت درباره گيمفا؟ نظرت درباره خودت؟ فعلاً همين باى[img]images/smi/s0 (43).gif[/img]
02-12-2014, 08:15 PM
'Solid dateline='' نوشته است: سلام عليك سلام
02-12-2014, 09:02 PM
به به داداش گلم [img]images/smi/s0 (29).gif[/img]
سلام ... خوبی؟؟؟ خوبم .... چه خبرا ؟؟؟ از درس و مشق چه خبر؟؟؟ از خودت چه خبر ؟؟؟ چه کارا میکنی ؟؟؟ میخوای چه کاره شی؟؟؟ در مورد خودت بگو ... نظرت در مورد من ...[img]images/smi/s0 (37).gif[/img] نظرت در مورد علی ....[img]images/smi/s0 (37).gif[/img] نظرت در مورد گیمفا .... نظرت درمورد انجمن .... نظرت در مورد تیم .... نظرت در مورد الکسا .... نظرت در مورد آواتارم .... نظرت در مورد امضام .... نظرت در مورد طرح هام .... نظرت در مورد بازی اکشن .... نظرت در مورد بازی استراتژیک .... هیچی دیگه نظر دیگه ای هم داری بیفزا .....[img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (25).gif[/img] امیدوارم که در همه جا و در همه حال موفق باشی .... [img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img] تا درودی دیگر بدرود .... [img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img] ![]()
02-12-2014, 09:14 PM
'arthor dateline='' نوشته است: به به داداش گلم [img]images/smi/s0 (29).gif[/img] [img]images/smi/s0 (43).gif[/img][img]images/smi/s0 (43).gif[/img][img]images/smi/s0 (43).gif[/img][img]images/smi/s0 (43).gif[/img][img]images/smi/s0 (43).gif[/img]
02-12-2014, 09:32 PM
درود بر تو ای مرد جوان
چطوری یا نه؟؟ خب بسه دیگه نظرت درباره.. من ؟ اواتارم؟ امضام با اون متنش؟ اسمم؟؟ میگما حالا تو LEDهستی یا LCD؟ بازی مورد علاقه ؟؟ ماشین ؟ اهنگ چی گوش میدی ؟؟ نظرت درباره اون جکا که گذاشتم ؟؟{سری اولیا} دلت میخواد تو کدوم کشور باشی؟ یه سوال بپرس؟ پول داری؟ بهترین نویسنده سایت؟ بهترین کاربر؟ {چنتا بگو} وقتی از سفر 13-14روزه بر میگردی چی کار میکنی؟ دیگه حوسله ندارم تادرودی دیگر بدرود یا byby[img]images/smi/s0 (37).gif[/img] ![]() Nightcall Kavinsky &lovefoxxx i'm giving you a nightcall to tell you how i feel i want to drive you through the night down the hills i'm gonna tell you something you don't want to hear i'm gonna show you where it's dark but have no fear
02-12-2014, 09:58 PM
'JOHN ABROZZI dateline='' نوشته است: درود بر تو ای مرد جوان...درودbb |
|
موضوعهای مشابه… | |||||
موضوع | نویسنده | پاسخ | بازدید | آخرین ارسال | |
نکته ها و توصیه هایی برای ایام امتحانات یه گیمر یا یه کاربر | Station | 212 | 45,495 |
09-11-2022, 07:14 PM آخرین ارسال: arameshtala |
|
چرا دستگاه حضور و غیاب تشخیص چهره ...؟؟ | SPERSIA | 0 | 748 |
01-23-2022, 07:28 PM آخرین ارسال: SPERSIA |
|
تبلیغات در سایتهای نیازمندی(450سایت فعال) بدون محدودیت | honargara | 0 | 1,512 |
03-02-2016, 08:07 PM آخرین ارسال: honargara |
|
جذب نویسنده فعال | ALAN | 4 | 2,402 |
11-17-2012, 05:52 PM آخرین ارسال: ACF |
|
جذب مدیر فعال برای تک تک بخشهای انجمن | omidgamerha | 1 | 1,708 |
11-01-2012, 10:15 AM آخرین ارسال: Amir Game |
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 35 مهمان