امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بازی ساده و جذاب atomic cannon
Rainbow 
سلام .
امروز بازی بسیارساده و زیبای atomic canon رو میخوام بهتون معرفی کنم .
این بازی محصول گروهی به نام isotope 244 است .
بازی به صورت دو بعدی و دارای گرافیک بسیار ساده و آهنگ اعصاب خورد کن است . ( موقع بازی آهنگش رو قطع کنید )
موضوع بازی چیزی شبیه به بازی worms است با این تفاوت که جنگ بین دو تانک صورت میگیره. کسایی که worms رو بازی کردن از شیرینی این بازی اطلاع دارن. (اگر بازی نکردید بگید تا اون رو هم معرفی و نقد مختصر کنم)
دو تا تانک در یک محیط دوبعدی و روبروی هم قرار دارن که بعضا پستی و بلندی هم داره و شما باید با انواع تیرها و موشک های مختلف حریف رو بزنید .
شما نمیتونید تانک ها رو حرکت بدید فقط میتونید شلیک کنید . در اکثر موارد حریف در تیر رس مستقیم شما نیست و مجبورید شلیک ها رو با توجه به وزش باد و شرایط مکانی حریف ، به صورت منحنی انجام بدید . این تخمین فاصله و زاویه شلیک و همچنین انواع تیرهای مختلفی که دارید ( و هر کدام هم یه نوع اثر خاص رو روی زمین بازی و حریف میذاره) بازی رو جذاب میکنه .
تنوع تیرها خیلی زیاده . شما از تیر بار دارید تااااااااااااااااا سلاح میکروبی و شیمیایی و حتی انواع بمب اتم که البته مرحله به مرحله پیشرفته تر میشه .
فکر کنم برای یه بازی 8 مگابایتی اگر بیشتر از این توضیح بدم در حق بقیه بازی ها ظلم میشه . اینم چند تا عکس از محیط بازی.
(به قیافش نگاه نکنید . بازی با حالیه ! به نظرم اگر بگردید میتونید تو اینترنت پیدا کنید و داونلود کنید) [تصویر:  2234padshot1.jpg] [تصویر:  208970.jpg][تصویر:  atomic-cannon-22.jpg]
اکثر مردم ، وقتی به یک نصیحت گوش میدهند که دیگر دیر شده است .

پاسخ
بازی عالیی بود
پاسخ
سلام خسته نباشید

معرفی کوتا و مختصر خوبی بود
ولی سعی کن بازی های امروزی تر رو نقد کنی و تعداد کلماتش بیش تر باشی !!

در کل ممنون!

پاسخ
(02-16-2014, 10:25 PM)'nami1' نوشته است: سلام خسته نباشید

معرفی کوتا و مختصر خوبی بود
ولی سعی کن بازی های امروزی تر رو نقد کنی و تعداد کلماتش بیش تر باشی !!

در کل ممنون!

ممنون بایت نظر شما ولی چیزی که برای من اهمیت داره ، دید gamer نسبت به بازیه ! در بازی فقط گرافیک و حجم مطرح نیست . گاهی یک بازی 8 مگابایتی میتونه از لحاظ جذابیت حریف یک بازی 10 گیگابایتی بشه ! البته بچه های امروزی این چیزها رو سخت میفهمن و گرافیک بازی هاست که اونها رو جذب میکنه ولی هدف من در این سایت معرفی بازی هاییه که ارزش بازی کردن داره . چه جدید و چه قدیمی . الان هم نمیدونم کامپیوترم چه بازی هایی رو جواب میده . قدیما یه مدت مثل شماها همش دنبال بازی جدید بودم . این عطش بیش از حد gamer ها برای به روز بودن و بازی کردن بازی های گرافیک بالا در واقع چیزیه که شرکت های عظیم تولید سخت افزار کامپیوتر و کنسول های بازی دنبالش هستند . شاید بتوان گفت که تمام شرکت های ساخت سخت افزار ارتباط تنگاتنگی با سازندگان بازی های کامپیوتری دارند و دلیلش هم اینه که از بازی سازها میخوان برای سخت افزار های جدیدی که تولید میکنند ، مشتری درست کنند . خوبه که این رو بدونی که در خیلی از موارد ، برای ساخت یک فضای 3 بعدی عامه پسند ، لزوما نیازی نیست سخت افزار شما خیلی پیشرفته باشه ، بلکه این سازندگان بازی هستند که به صورت غیر مستقیم شما رو مجبور میکنند تا برای یک بازی ، سخت افزار جدید بخرید و این چرخه باطل تولید قطعات جدید برای بازی های جدید همین طور ادامه داره و جیب من و شما رو خالی میکنن . ببخشید که این مثال رو میزنم ولی دقیقا مثل یک فرد معتاد که بعد از یه مدت مصرف مواد مخدر دیگه اون دوز مصرف برای رسیدن به حالت خلصه براش کافی نیست ، ماها رو مجبور به خرید سخت افزار میکنن و الا چیزی که محوریت یک بازی قوی رو در دست داره صرفا گرافیک نیست بلکه داستان قوی ، ایده های نو و جالب ، صداگذاری و موسیقی مناسب، سهولت برقراری ارتباط بین gamer و محیط و داستان بازی ، روان بودن بازی (چه از لحاظ داستان و چه از لحاظ گیم پلی) و . . . هست که یک بازی رو جذاب و ماندگار میکنه. والسلام !

اکثر مردم ، وقتی به یک نصیحت گوش میدهند که دیگر دیر شده است .

پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  بررسی بازی The Quarry : فیلم خوب، بازی معمولی علی امینی 0 1,101 06-14-2022, 03:46 PM
آخرین ارسال: علی امینی
  زمین بازی خدایان،نقد بازی INJUSTICE GODS AMONG US Funny Man 29 14,552 11-28-2020, 06:39 AM
آخرین ارسال: saeid15
  دنیای خمیری (نقدی کوتاه از بازی بیاد ماندنی neverhood)+دانلود بازی ALAN PAYNE 14 9,527 04-11-2020, 02:31 PM
آخرین ارسال: peyman_eun
  آموزش بازی سازی: چگونه عناصر تکراری مراحل را جذاب کنیم؟ MoeinTN 0 1,465 12-25-2017, 12:10 PM
آخرین ارسال: MoeinTN
  مدیریت بازی مدیریت زندگی است .نقد بازی قهرمانان دیوار قرون وسطی mghnlolo 0 1,829 06-22-2017, 04:49 PM
آخرین ارسال: mghnlolo

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان