نظرسنجی: به نظرتون کدوم تو گیم نت موفق تره؟
شما مجاز به شرکت در این نظرسنجی نیستید.
Pc
40.54%
45 40.54%
Xbox 360
17.12%
19 17.12%
Xbox one
8.11%
9 8.11%
Ps3
14.41%
16 14.41%
Ps4
19.82%
22 19.82%
در کل 111 رأی 100%
*شما به این گزینه رأی داده‌اید. [نمایش نتایج]

امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
راهنمایی جهت تاسیس گیم نت
با سلام خدمت دوستای گیم فایی...
قراره تو سال جدید یه گیم نت راه اندازی کنم و تا حالا تجربه نداشتم.
اگه راهی - ایده ایی - تجربه ایی دارید خوشحال میشم کمکم کنید.
راهنمایی تو زمینه بازی .سیستم . مغازه حالا هر که به فکرتون میاد رو لطفا اینجا به اشتراک بذارید.
یه چیز خیلی مهمه اونم شبکه کردنه الان خیلی وقته از دوران مدرسه گذشته یه توضیح کلی بدید حله!
جواز رو چیکار کنم؟(اصلا مهمه!؟)

[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]منتظر نظرهای ارزشمندتون هستم.[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]

[تصویر:  QNzWe.jpg]
پاسخ
ps4 که گرونه مثلا ده تاش رو بخوای میشه 18 میلیون
xbox one نیز همین طوره
pc هم که هزینش از این دوتا بالا یی خیلی بیشتره
360 هم خوبه اما از ps3 ضعیف تره همچنین انحصاری های ps3 هم بیشتر و قوی تره
به طور کل ps3 is the best
پاسخ
اگه از نظر مالی اوکی هستی که از pc و کنسول های نسل هشتمی استفاده کن بخصوص ps4 ولی اگه آنچنان پولی نداری که بخواهی خرج کنسول و بازی بکنی بخصوص قیمت بالای بازی های کنسول های نسل هشتم بهتره از pc و ps3 استفاده کنی که بنظر من بهترین گزینه ها هستن چون هم میتونی انحصاری ها را داشته باشی هم اونایی که مولتی پلتفرم هستن .

در زمینه سیستم های کامپیوتری هم میتونی از میلاد کمک بگیری(Expellite )
همشهری کین، فیلم مورد علاقه ی منتقدان و گل سرسبد همه ی نظرسنجی ها، به نظرم به شدت خسته کننده است! علاوه بر این، همه ی بازی های فیلم هم بی ارزش است! حجم احترامی که به این فیلم گذاشته می شود برایم غیرقابل درک است.

اینگمار برگمان
پاسخ
نظر خودم اینه 8 تا سیستم.cori3 ساپورت . .کلا سیستم بدی نمیشه.
دکور مغازه رو خودم میزنم.
در کنارش فروش قطعات و تعمیرات هم باشه.
بعد که گرفت ps3 یا xbox هم اضافه کنم.
پاسخ
بستگی به شهر محل سکونت، منطقه و ذائقه مردم اون منطقه داره و مهم تر از این بودجه ای که داری.
تو گیم نت اصولا بازی های Co-Op و آنلاین رو بازی می کنن (برای مثال CoD به صورت انلاین یا Counter Strike) که اینجور گیمنت ها هزینه زیادی نمی خواد چون سطح گرافیکی و نیازمندی سخت افزاری بازی ها پایینه. در کنار این میشه مثلا یه کنسول با یه تلویزیون دیوار بزرگ هم قرار داد که تنوع ایجاد بشه ولی این برا وقتی خوبه که تعداد گیمرا در اون منطقه در حد تغادل باشه و مهم تر از همه این که عین قحطی زده ها نیفتن به جون کنسول بدبخت! بستگی به این داره که سطح فرهنگ مردم منظقه در چه حد باشه. مثلا تو شهر خود ما گیمنت های پایین شهر رو نیگا کنی چنتا کامیپوتر عتقیه هست که یه مشت پسر آسمون جل ریختن روشون و دارن بازی می کنن ولی بالاشهر وضعیت فرق می کنه!
کنسول های نسل جدید بسیار هزینه بر هستن و اگه طرف حسابت کسیه که از بازی و گرافیک و سخت افزار چیزی سرش نمیشه با هزینه ای کمتر از اون میتونی تعداد بیشتری Low-End PC ببندی. این مسئله منطقیه چون دیگه برای بازی کردن Crysis رو رزولوشن 4K و تنظیمات Maximum که دیگه نمیرن گیم نت! [img]images/smi/s0 (43).gif[/img] مگه اینکه مدیرش وضعش خیلی خوب باشه و گیم نت اعیونی باشه. به نظر خودم اگه تازه کاری بهتره از کف شروع کنی و یه دفه خرج زیاد نکنی! کسی تا حالا سابقه مدیریت گیم نت نداشته دیگه یه دفعه نمیاد یک دوجین PS4 یا Xbox One بخره برا بازی و این اصلا معلوم نیست که موفق بشه یا نه چون هزینه اش هم بیشتر خواهد بود و بیشتر از نصف جماعت گیمر واقعا این چیزا سرشون نمیشه! برای مثال من هنوز نتونستم به دوستام بفهمونم که قدرت پردازش یک کارت صرفا به حافظه اش ربطی نداره. جلو اینا اگه یه GTS 450 (فرضا) 2 گیگی بذاری اونو به GTX 780 (فرضا) یک گیگی ترجیح میدن! مطمئنا باید برحسب شرایط تصمیم نهایی رو بگیری. این که با کنسول های قدیمی (Xbox 360 و PS3) هم میتونه ایده خوبی باشه ولی در این حالت به فضای بزرگی احتیاج داری چون کنسول مثل PC نیست که طرف با 40 سانت فاصله بشینه جلوی مانیتور. گیمنت ترکیبی هم ایده خوبی هست. برا مثال فروشگاه گیمر تو شهر ما ترکیبی از گیم نت و فروشگاه هست که یه فضای محدودی هم برا بازی با کنسول داره که به کینکتم مجهزه.
برا بستن سیستم هم زیاد سراغ قطعات گرون و با کیفیت نرو چون اینجا ایران است. معلوم نیست چی به چیه.
پاسخ
به نظر من توی مرکز شهر باشه بهتره چون بچه ها از سراسر شهر بعد از مدرسه میان یا بعد از امتحان های ترم و حسابی گیم نتت شلوغ میشه[img]images/smi/s0 (25).gif[/img]دنبال کنسول های نسل هشتمی نرو.ببین بچه ها بیشترشون از کنسول سر در نمیارن و فکر میکنن Xbox 360 از PS3 بهتره نمیدونم چرا! از پی سی هم حتما استفاد کن چون بازی های cs 1.6 و World of war craft فوق العاده طرفدار دارن.برای پی سی هم نیاز نیست زیاد خرج کنی چون خرج اضافیه و اکثرا Co-op بازی میکنن.موفق باشی[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]

پاسخ
بهتره باشگاه بیلیارد بزنی [img]images/smi/s0 (45).gif[/img]
جدا از شوخی باید فضای مغازه هم توجه بکنی و دکراسیون (منظورم طور چینش هست) 
تا زمانی که کنسول های نسل هشتمی هک نشدن اصلا سمتشون نرو !
بعد باید به سطح دانش کسای که دارن بازی می کنن هم توجه کنی!
به نظر من خوبه که هم pc های low-end PC (به قول میلاد[img]images/smi/s0 (25).gif[/img]) باشه هم ایکس باکس 360 و پلی استیشن 3 !
بعد نگاه کن فروشگاه کوچیکی هم داشتن خیلی خیلی ایده خوبی هست[img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
بعد دیگه کسی نمیاد the last of us و infamous بازی کنه که ! همه یا wwe یا fifa می زنن با کانتر !( من خودم nba2k)
کلا موفق شدن تو گیم نت کار راحتی هست !
چیزی که از همه ی اینها خیلی مهم تره اخلاق و رفتارت ( یا هر کسی که می شینه پای دَخل[img]images/smi/s0 (25).gif[/img]) و حوصله داشتن هست و اینکه باید روت خوش باشه با بچه-مچه ها رفیق بشی و کلا انرژی داشته باشی

امیدوارم موفق باشی
[تصویر:  l2l73b5lchcw.jpg]
پاسخ
ممنون از نظراتتون[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
من زیاد بازیای اکشن رو نزدم! یعنی اصلا بازی نمیکنم!
بازی مثل battle field یا cod شبکه میشه؟ میخوام اگه بشه جای کانتر رو بگیره و به نظرم باعث جذب بیشتر مشتری میشه.!درسته؟
xbox one & ps4 رو که یه خط گنده! روشون بکشید که نه سرمایه هست نه آدمش که بدونه چیه!اینجا فقط بولوف میزنن!تازه پارسال ps4 خریدن![img]images/smi/s0 (5).gif[/img]
به نظرتون cpu رو cori3 بگیرم یا برم رو 8000 و ....!؟
بازیای جدید که میان طلبه دارن؟ یا فقط شبکه؟
مغازه هم جای خوبیه.
برا شروع 8 تا سیستم چطوره؟
برنامه برا مدیریت گیم نت چی پیشنهاد میدید؟
شما چه سیستمی پیشنهاد میدید؟

پاسخ
اگر بودجه مناسبی داری، اینو بگم بیشتر سرمایتو روی PC بزار! گیمرهای ایرانی بازی هایی مثل کانتر رو توی گیم نت به صورت چند نفره خیلی می پسندن! این کارو به صورت lan می تونی انجام بدی.
به این علت گفتم بیشتر سرمایتو روی PC بزار چون توی یه کنسول می شه حداقل 2 و حداکثر تا 7 نفره بازی کرد ولی توی PC خیر ( منظورم بازی مثل کانتر روی کامپیوتر هست و یه بازی فوتبال که میشه تا 7 نفر هم روی یه کنسول بازی کرد و البته بخش co-op بازی های اکشن روی کنسول). کنار PC می تونی دوتا کنسول هم بزاری که به نظرم کنسول های نسل 8 خیلی بیشتر جواب می ده! چرا؟ چون هم بازی ها روی این کنسول ها کیفیت بیشتری دارن و هم دیگه تا سال های آینده نیازی به تعویض کنسول نداری. این نظر منه.[img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
خلاصه اینو بگم سرمایتو بیشتر به خرید pc برای گیم نت اختصاص بده. البته نظر بقیه ی دوستان هم محترمه.
پاسخ
(02-27-2014, 09:24 PM)'Tidus' نوشته است: ممنون از نظراتتون[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
من زیاد بازیای اکشن رو نزدم! یعنی اصلا بازی نمیکنم!
بازی مثل battle field یا cod شبکه میشه؟ میخوام اگه بشه جای کانتر رو بگیره و به نظرم باعث جذب بیشتر مشتری میشه.!درسته؟
xbox one & ps4 رو که یه خط گنده! روشون بکشید که نه سرمایه هست نه آدمش که بدونه چیه!اینجا فقط بولوف میزنن!تازه پارسال ps4 خریدن![img]images/smi/s0 (5).gif[/img]
به نظرتون cpu رو cori3 بگیرم یا برم رو 8000 و ....!؟
بازیای جدید که میان طلبه دارن؟ یا فقط شبکه؟
مغازه هم جای خوبیه.
برا شروع 8 تا سیستم چطوره؟
برنامه برا مدیریت گیم نت چی پیشنهاد میدید؟
شما چه سیستمی پیشنهاد میدید؟

فکر نمی کنم بتونی بتلفید و کال آف دیوتی رو جایگزین کانتر کنی تو ایرن!هیچ کس نمیتونه.البته نظر منه.
برا شروع 8 تا سیستم خوبه و نیازی نیست Core i3 بگیری یه Pentium g3220 بگیر بازدهش خیلی نزدیک به Core i3 هست.اگه میخوای بتلفیلد و ... که سنگین هستن رو رواج بدی یه Gt 640 یا HD 7750 یا نهایتا GTX 650 بسه ولی اگه نمیخوای اینکارو بکنی پس یه GT 630 کافیه با 2 یا 4 گیگ رم باس 1333 [img]images/smi/s0 (24).gif[/img]بیشتر هم بازی های شبکه طرفدار دارن.
من یه ایده جالب هم دارم:اگه مجوز داشته باشی میتونی مسابقات برگزار کنی و از سراسر شهر شرکت میکنن مثلا مسابقات PES .فردا توی اراک مسابقات PES هست مثلا.ولی یه چند تا از دئستام میخواستم اینکارو کنن که فهمیدن یه نفر که مجوز داره مثلا یه صاحب کافی نت هم باید باهاشون باشه[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]

پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  چقدر به راهنمایی نیاز دارید؟ leftovers 0 1,162 06-06-2019, 02:49 PM
آخرین ارسال: leftovers
  راهنمایی در انتخاب آنتی ویروس PC FAN 6 2,750 08-04-2018, 11:15 AM
آخرین ارسال: PC FAN
  آیا این کرم واقعا برای پوست مفید است؟درخواست راهنمایی terme86 2 1,752 06-20-2017, 09:28 PM
آخرین ارسال: Shaltook
  سرعت اینترنت کاربران انجمن گیمفا | عکس + راهنمایی Free man 151 31,359 08-12-2016, 01:44 PM
آخرین ارسال: Writer Bot
  تاپیک رسمی راهنمایی در خرید انواع کنسول spartacus 201 52,114 07-07-2016, 12:38 PM
آخرین ارسال: ERFAN RP

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان