موضوعها: 281
(04-10-2014, 09:43 PM)'alirezam' نوشته است: نقد کاملی بود، ولی نظم و ترتیب نداشت. پاراگراف بندی رو درست انجام بده بینشون هم عکس بزار که جدا بشن. توی این مقالات طولانی خیلی مهمه.
مقدمه هم ربطی به بازی نداشت. انگار داستان نوشته بودی.
یه سوال بی ربط؛ سریال black sails رو دیدی ؟
نه[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
موضوعها: 36
پلتفرم های شما:
- PC
- Xbox 360
- Playstation 4
- Mobile
very good
از مال من 100 % بهتر بود
.Oh, then that's the rule you'll have to break to know the truth
موضوعها: 0
پلتفرم های شما:
ایول هومن جون [img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]گل کاشتی دوباره دوباره [img]images/smi/s0 (29).gif[/img][img]images/smi/s0 (29).gif[/img][img]images/smi/s0 (29).gif[/img][img]images/smi/s0 (29).gif[/img]
اما عجب بازی بود متفاوت متفاوت
اخرشم پایه بود ظاهرا همه توبه کردند[img]images/smi/s0 (45).gif[/img][img]images/smi/s0 (45).gif[/img][img]images/smi/s0 (29).gif[/img][img]images/smi/s0 (29).gif[/img]
موضوعها: 453
پلتفرم های شما:
درود.
در نحوه جمله بندی گه گدایی مشکل داری.
نوشته بودی: از شروع آشنایی ما با ادوارد، او یک دزد است و هدفش غارت کردن ثروت دیگران است.
این جمله کلا نامفهومه! از شروع آشنایی مون با ادوارد، بعدش اومدی نوشتی دزده و ثروت دیگران رو غارت می کنه؟ قسمت "از شروع آشنایی ما با ادوارد" اصلا به ادامه جمله نمی خوره.در ضمن چرا از فعل " است " دوبار پشت سر هم استفاده کردی؟ اگه می نوشتی" او یک دزد بوده و هدفش غارت کردن ثروت دیگران است" جمله خواناتر می شد.
در کل خوب بود.خسته نباشی[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
اینستاگرام: Hamedzahedi_ir
واتساپ: 09360649125
یاد باد آن روزگاران
یاد باد
موضوعها: 11
پلتفرم های شما:
04-10-2014, 11:16 PM
(آخرین ویرایش: 04-10-2014, 11:16 PM، توسط Qeiji.)
اسم این رو باید میزاشتی پرونده اساسین کرید4 و...
مقدمه خیلی جالب بود ولی اگه من بودم، جملات ریش سیاه که تو اولین تریلر میگفت رو میذاشتم (از اون جایی که هزار نفر نقد این بازی رو نوشتن، ترجیح میدم سمتش نرم). عنوانت خیلی خز میباشد. آخرین بار، جناب Y2J، نقدی از این بازی نوشتند که عنوانش "شیطان های کارائیب" بود. (عنوانو حال میکنی؟)
بعدش شما که زحمت کشیدی اینهمه نوشتی، (6000words, oh my god) یه پاراگراف بندی هم میکردی. (بابا تا بیایم اینو تموم کنیم که سکته میکنیم یا سرطان چشم میگیریم. البته اگه سرطان چشم وجود داشته باشه)
فکر میکنم وقتی به موسیقی و صداگذاری رسیده بودی، داشت دود از کله ت بلند میشد و دیگه نمیتونستی ادامه بدی.[img]images/smi/s0 (25).gif[/img] میشد درباره این بخش هم زیاد نوشت. دقت هم کن تا از کلمات تکراری استفاده نکنی، مثلا اواخر بخش داستان، تو جملات آخر، همش داستان داستان میکردی. راستی اولین بار بود که دیدم داستان رو بررسی کردی. (دیدی کاری نداره؟)
غیر از موسیقی، تمام بخش ها کامل بود.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
تو بازی، شکار هیچکدوم به اندازه اون نهنگ های غول پیکر حال نمیده؛ وقتی از تو آب میکشنش بیرون از عظمتش اینجوری میشم.[img]images/smi/s0 (34).gif[/img] (وال ها رو که دیگه نگو... جون آدم بالا میاد تا بمیرن.)
واقعا خسته نباشی.[img]images/smi/s0 (29).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
?So who you gonna be when the reaper come knocking
Actions speak louder than words, so stop talking
So watch me break out of this cage
I fight now, I wont change
موضوعها: 6
پلتفرم های شما:
- PC
- Playstation 3
- Playstation 4
- Mobile
برادر فكر انگشت هاى خودت و كيبورد رو نمى كنى حداقل فكر چشاى ما رو بكن[img]images/smi/s0 (43).gif[/img]
الان من نصفشو خوندم ديگه چشام چيزى نمى بينه[img]images/smi/s0 (43).gif[/img]
[img]images/smi/s0 (43).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
موضوعها: 281
(04-11-2014, 12:42 AM)'Black Star' نوشته است: برادر فكر انگشت هاى خودت و كيبورد رو نمى كنى حداقل فكر چشاى ما رو بكن[img]images/smi/s0 (43).gif[/img]
الان من نصفشو خوندم ديگه چشام چيزى نمى بينه[img]images/smi/s0 (43).gif[/img]
[img]images/smi/s0 (43).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
ببخشید[img]images/smi/s0 (74).gif[/img] کم تر از این نمی شد[img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
اینو باید در مجله قرار بدن[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
موضوعها: 79
از نظر من مقدمه ی خوبی بود (خودمم تو نقدام ای طوری مقدمه می نویسم)
ی جوری فضا سازی کرده بودی[img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
ولی بقیه بخشا اصلا خوب نبود چرا که خیلی عالی بود[img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
موضوعها: 3
پلتفرم های شما:
خدارو شکر دوستان تموم مشکلات رو گفتن . [img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (29).gif[/img]
من دیگه هیچ حرفی برای زدن ندارم ! [img]images/smi/s0 (43).gif[/img][img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (43).gif[/img] ( خودتون میدونی چرا ! [img]images/smi/s0 (43).gif[/img] )
این دومین نقد طولانی هستش که امروز میخونم . [img]images/smi/s0 (83).gif[/img]
خلاصه کنم : عالی بود . . . ! [img]images/smi/s0 (24).gif[/img][img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
[img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
Seize the day or die regretting the time you lost
It's empty and cold without you here, too many people to ache over
Avenged sevenfold - Size the day