موضوعها: 5
پلتفرم های شما:
سلام . من تازه بازی trapico 5 رو دانلود کردم اما داخل بازی که میرم یه تصویر از بازی میاد و دیگه هم جلوتر نمیره ، کسی میدونه باید چیکار کنم؟
Impossible is a word to be found only in the dictionary of fools
موضوعها: 0
سوال در مورد بازی اینفیمس خواهشا اگر کسی اطلاعاتی داره دریغ نکنه
سلام دوستان عزیز یه سوال در مورد بازی اینفیمس داشتم ممنون میشم اگر کسی اطلاعاتی داره منو راهنمایی کنه. من توی بازی نمی تونم چلنج paper trail بازی رو ادامه بدم مرحله اول بازی رو ادامه می دم و قاتل و مخفی گاه و یکسری از وسایلش روهم پیدا می کنم اما برای مرحله بعد اجازه ادامه بازی رو نمیده و میگه برای اطلاعات بیشتر به سایت infamouspapertrail.com برو و اونجا هم فقط مرحله اول بازی رو برام نشون میده و وسایلی که از قاتل پیدا کردم رو ثبت نمی کنه البته ناگفته نماند برای بازی این مرحله آن لاین بودم و نکته دیگه این که بازی ریجن2 هست و کنسول هم ریجن 1
موضوعها: 3
سلام دوستان
ببخشید من دو تا سوال در مورد fifa 14 داشتم
1. چرا بازی بعد از چند دقیقه به لرزه در میاد و همه چی عین زلزله داره می لرزه ؟
2.موقع پنالتی ها دروازه بان خودش به سمت چپ میپره و اصلا من نمیتونم کنترلش کنم ؟
چطوریه ؟
موضوعها: 5
پلتفرم های شما:
(06-01-2014, 01:21 PM)'a.gamer' نوشته است: (06-01-2014, 10:32 AM)'Yas222' نوشته است: سلام . من تازه بازی trapico 5 رو دانلود کردم اما داخل بازی که میرم یه تصویر از بازی میاد و دیگه هم جلوتر نمیره ، کسی میدونه باید چیکار کنم؟
احتمالا کرکش رو نریختید. [img]images/smi/s0 (24).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
کرکشم ریختم برادر.
Impossible is a word to be found only in the dictionary of fools
موضوعها: 4
پلتفرم های شما:
06-02-2014, 08:48 AM
(آخرین ویرایش: 06-02-2014, 12:34 PM، توسط بازی_خور.)
تو بازی اسکایریم
dlc دراگونبورن
کسی می دونه چطور باید با اژدها فست تراول کرد ؟
و همینطور کسی میدونه وقتی از اژدها پیاده شدی چطور دوباره صداش کنی ؟
چرا دیگه از بعضی اژدها ها بهم دراگون سول نمیده ؟ (منظورم اژدهایی که می کشی یک نور هایی میاد به سمتت و اژدها می سوزه و اسکلت می شه ؟)
موضوعها: 0
06-02-2014, 06:33 PM
(آخرین ویرایش: 06-02-2014, 07:04 PM، توسط badgamer.)
سلام
من امروز بازی THE ELDER SCROLLS V SKYRIM رو روی سیستمم نصب کردم ولی هرکاری کردم نتونستم بازی رو فول اسکرین کنم صفحه بازی خیلی کوچیکه(بازی تو سه تا دی وی دی بود احتیاج به نصب نداشت باید از حالت فشرده درش میاواردم و بازی میکردم کرک هم نداشت)اندازه صفحه 640*480ولی مانیتور من 1080p هستش.
دوستان مشکلم حل شد.