نظرسنجی: به نظرتون کدوم تو گیم نت موفق تره؟
شما مجاز به شرکت در این نظرسنجی نیستید.
Pc
40.54%
45 40.54%
Xbox 360
17.12%
19 17.12%
Xbox one
8.11%
9 8.11%
Ps3
14.41%
16 14.41%
Ps4
19.82%
22 19.82%
در کل 111 رأی 100%
*شما به این گزینه رأی داده‌اید. [نمایش نتایج]

امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
راهنمایی جهت تاسیس گیم نت
سری COD رو میشه.بتل رو نمیدونم.بازی ریسینگ هم سری NFS رو میشه شبکه ای بازی کرد[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]

پاسخ
ای کلک
خب ببین از اونجایی که cod اسمی در کرده همینو بیار
بعدشم pc  برا چی میخوایی بیاری این که همه تو خونشون دارن دیگه

[تصویر:  pod4iwnvmem8eciccjow.jpg]
Nightcall
Kavinsky &lovefoxxx

i'm giving you a nightcall to tell you how i feel
i want to drive you through the night down the hills
i'm gonna tell you something you don't want to hear
i'm gonna show you where it's dark but have no fear
پاسخ
"بعدشم pc  برا چی میخوایی بیاری این که همه تو خونشون دارن دیگه"
این طرز فکر اشتباهه هزار تا هم دلیل دارم حال ندارم تایپ کنم!
مثل اینکه کسی چیزی از شبکه نمیدونه!
[تصویر:  QNzWe.jpg]
پاسخ
اصلا هر کاری کرمته بکن
ولی از ما گفتن بود

[تصویر:  pod4iwnvmem8eciccjow.jpg]
Nightcall
Kavinsky &lovefoxxx

i'm giving you a nightcall to tell you how i feel
i want to drive you through the night down the hills
i'm gonna tell you something you don't want to hear
i'm gonna show you where it's dark but have no fear
پاسخ
من یه زمانی تو فروشگاه های گیم کار میکردم.اوستام یه گیم نت زد،بغل بازار بزرگ طالقانی که کاملا مربوط به سیستم و وسایل الکترو نیکیه. چند تا pc نه چندان قوی و نه چندان ضعیف هم آورده بود با یه سیستم قوی.هیچی،کارش نگرفتConfused43:
حالا چرا،چون اون منطقه بالا شهر نبود.گیمرهای زیادی اونجا نمیومدند.زیاد تو دید هم نبود مغازش.باید بری مغازه رو جایی ایجاد کنی که همه ی خوره های گبم شهر میان اونجا.بعد هم 2 تا ps4 با 2 تا x1و چند تا pc معمولی بگذاری،هرکی میاد چهار چشی بترکهConfused43:کنسول ps3 و x360 هم بگذاری بد نیست.

مهمتر از اینها هم اینه که تبلیغ چاپ کنی،بدی چند نفر مخصوصا تو روز هایی که گیمرها میزنند بیرون برند بازی های جدید رو بخرند،اونها.برند دم فروشگاه های بزرگ گیم شهرتون تبلیغ کنند.قیمتت برای یکی از کنسول هات هم اگه استثنایی باشه،خیلی مهم میشه،مثلا Ps4 رو روش سود کم بخوری ولی بقیه رو بیشتر...

یه جایی هم تاسیس کن که خودت از اینکه اون جایی خوشحال باشی،شاید بگی این دیگه عجیبه،ولی باور کن اصلا خود این یک جورایی مهمترین دلیل بر موفقیتت میتونه باشهConfused24:

امیدوارم مفید بوده باشه حرف هامConfused25:Confused74:

اابته همه ی اینها که گفتم مطمانا بستگی داره که قیمت ها افت کنه یا نه.وکنسولی هک بشه یا نهConfused43:و کنسولی شکست نخوره.مثلا اگه تا آخر سال دیگه علنا x1 نابود شده،نباید 2 تاشو بگذاری تو مغازه،یا یکی یا هیچیConfused43:

[تصویر:  tmp_the%20last%20guardian-1823454477.jpg]
میگم تو این صحنه نمیشد دوتایی باهم بپرن که این همه ریسک هم نکرده باشن؟!
پاسخ
جایی که قراره گیم نت رو راه بندازم شک ندارم میگیره[img]images/smi/s0 (5).gif[/img]
میخواستم cpu cori3 بگیرم که با احتساب 8 سیستم مخارج میره بالا یه cpu سراغ دارید که در حد cori3 باشه و قیمتش کمتر باشه.
خرج کابل چقدر میشه!؟
پاسخ
(03-05-2014, 03:48 PM)'Tidus' نوشته است: جایی که قراره گیم نت رو راه بندازم شک ندارم میگیره[img]images/smi/s0 (5).gif[/img]
میخواستم cpu cori3 بگیرم که با احتساب 8 سیستم مخارج میره بالا یه cpu سراغ دارید که در حد cori3 باشه و قیمتش کمتر باشه.
خرج کابل چقدر میشه!؟

گفتم دیگه.اگه سوکت 1150 میخوای Pentium G3220 بگیر که 200 تومن کمتره.اگه سوکت 1155 میخوای Pentium G2020 بگیر که حدود 150 تومنه[img]images/smi/s0 (24).gif[/img]

پاسخ
یه راهنمایی در مورد بازی ها بکنم.
قاعدتا گیمر ها وقتی میان گیم نت که بخوان بازی های Lan و شبکه بزنن.
چهارتا بازی هست که از نظر من قلب یک گیمر میتونه باشه.
یکی کانتره , یکی All Star (همون Warcraft با مپ All Star ) , یکی WOW ( World Of Warcraft ) , یکی هم جنرال
(البته نظر شخصیه منه و از نزدیک میدیدم که بیشتر سیستم ها یا All star بازی میکردند یا کانتر.)

[تصویر:  qa8fxiradrqkeuau8fxf.gif]
چقد پیر شدی حاجی
پاسخ
راه انداختن گيم نت بسيار هزينه بر هست پسر عموي من چند وقتي راه انداخت براش صرف نكرد جمعش كرد چون اين بازار شديد رقابتي هست فكر نمي كنم بتونه براي شما در امدي داشته باشه البته اگر مشتري ثابت داشته باشي مثلا از رفقا و يا همسايگان و اشنايان امتحان كردنش بي منفعت نيست
پاسخ
 سلام خدمت دوستاى گلم الان يک ماهى از افتتاح گيم نت ميگذره نسبت به چيزى که فکر ميکردم خدا رو شکر خيلى خيلى بهتره البته من خدمات کامپيوترى و گيم نت رو با هم زدم و شکر خدا هر روز مشتريام بيشتر ميشه .... عرضم خدمت شما هر سيستم من با 1 مليون سر و تهش هم اومد ...اين کار اعصاب زيادى ميخواد اگه اعصاب نداريد بيخيال شيد بهتره ... برخورد با مشترى هم خيلى مهمه... خيلى ممنون از کسايى که کمکم کردند.
کسى خواست گيم نت يا کافى نت بزنه بگه راهنماييش کنم.
فعلا.
پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  چقدر به راهنمایی نیاز دارید؟ leftovers 0 1,162 06-06-2019, 02:49 PM
آخرین ارسال: leftovers
  راهنمایی در انتخاب آنتی ویروس PC FAN 6 2,750 08-04-2018, 11:15 AM
آخرین ارسال: PC FAN
  آیا این کرم واقعا برای پوست مفید است؟درخواست راهنمایی terme86 2 1,752 06-20-2017, 09:28 PM
آخرین ارسال: Shaltook
  سرعت اینترنت کاربران انجمن گیمفا | عکس + راهنمایی Free man 151 31,358 08-12-2016, 01:44 PM
آخرین ارسال: Writer Bot
  تاپیک رسمی راهنمایی در خرید انواع کنسول spartacus 201 52,114 07-07-2016, 12:38 PM
آخرین ارسال: ERFAN RP

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 8 مهمان