موضوعها: 453
پلتفرم های شما:
07-08-2014, 10:03 PM
(آخرین ویرایش: 07-08-2014, 10:16 PM، توسط Hamed Zahedi.)
درود عزیزم.طاعات و عباداتت مورد قبول درگاه حق قرار گرفته باشه، انشاالله.
نکات منفی: اشتباهات املایی داشتی.اولین کلمه مقالت " ناقوص" صحیح نیست و از نظر معنایی هم معنی نداره." ناقوس" صحیح هست.از کلماتی که مطمئن نیستی یا استفاده نکن یا اگه می کنی قبلش از صحتش پی ببر.
خورشید در حال غروب کردن است.
طرز صحیح جمله بندی: خورشید در حال غروب است!
[bgcolor=#FFA500]میگذارد، میرود، میرویم[/bgcolor][bgcolor=#FFA500] [/bgcolor]غلط هستند و این گونه نوشته می شوند: [bgcolor=#008000]می گذارد، می رود و می رویم.[/bgcolor]
مثبت: بیان چند سوال در ابتدای مقدمه، یکی از شیوه های نوین جذب خواننده به مقاله هست که به خوبی بهره بردی.بازی رو خوب موشکافی کردی و توضیحات کامل رو دادی و جای ایراد خاصی درش نیست.
موفق باشی[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
اینستاگرام: Hamedzahedi_ir
واتساپ: 09360649125
یاد باد آن روزگاران
یاد باد
موضوعها: 0
پلتفرم های شما:
07-08-2014, 10:51 PM
(آخرین ویرایش: 07-08-2014, 10:55 PM، توسط two.)
اصلا فکرش رو تو اون لحظه آخر بازی نمیکردم که ********
******* گذاشتم که اسپویل نشه
آخ.اصلا حواسم نبود.
ممنون بابت مقالت[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
موضوعها: 3
پلتفرم های شما:
نقد بسیار خوبی بود با تشکر[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
موضوعها: 0
پلتفرم های شما:
اون سوالاتت بدجوری اشتباق منو واسه خوندن ادامه نقد زیاد کرد.. عالی بود
غلط املایی که خودت قبول داری..
داستان بازی رو بررسی کردی... نه نقد..
گرافیک بازی حداکثر نمرش 8 بود.. بافت ها دیر لود میشدن و سایه زنی تو مراحل آخر خیلی بد شد.. تکسچرها هم زیاد خوب نبودن
در کل نقد خوبی بود[img]images/smi/s0 (74).gif[/img].. این شیوه سوال پرسیدنت میتونه حکم یه امضای اختصاصی تو نقدت باشه[img]images/smi/s0 (29).gif[/img]
پلتفرم های شما:
درود بر شما
نقد خیلی خوبی بود (و هست! )
من که خیلی از این بازی خوشم اومد... تقریبا از ریشه هاش دور نشده بود!
ولی از اواخر بازی زیاد خوشم نیومد... (بافت هاشم دیر لود میشدن... رو اعصاب بودن)
AA گرافیک بازی هم اصلا خوب نبود! (لبه های تیز اشیا در بازی خیلی زیاد بود... یعنی بهتر بگم که، بیشتر اشیا تو بازی، حتی اسلحه ها هم لبه هاشون تیز بود!)
پلتفرم های شما:
- PC
- Xbox 360
- Playstation 4
نقد خوبی بود . آفرین [img=18x18]images/smi/s0 (25).gif[/img]
من خودم خیلی با بازی ارتباط بر قرار نکردم دلیلش هم گیم پلی بازی بود که شاید از نظر خیلی ها عالی باشه ولی به هر حال سلیقه ای هستش دیگه !
موضوعها: 50
پلتفرم های شما:
07-11-2014, 01:53 PM
(آخرین ویرایش: 07-11-2014, 01:55 PM، توسط Wayne.)
نقدت بد نبود و برای شروع کار در قالب نویسنده مبتدی خوب بود :
نقلقول: Wolfenstein: The New Order در سبک اول شخص شوتر(FPS) ساخته شده است و به صورت کاملا حرفه ای با ژانر اکشن- تاریخی مخلوط شده است
اینجا شما از دو "شده است" استفاده کردید که در جا های دیگه مشابه این یافت شد. سعی کنید تکرار افعال رو بزارید کنار...[img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
انقدر از پشت زدن، که جای خالی کمه...
موضوعها: 2
پلتفرم های شما:
خسته نباشی خیلی خوب نوشتی همه ی ایراد ها رو هم دوستان گفتند من فقط یه ایراد دیدم اونم این بود:بخصوص صداگزاری شخصیت اصلی درست صداگذاریه
بعضی جاها به اشتباه از علایم نگارشی استفاده کردی مثلا علامت تعجب رو وسط جمله آوردی فقط آخر جمله می یاد
بعد اینکه وقتی یه عنوان انتخاب می کنی قبلش بنویس برا کجاس مثلا بنویس موسیقی و صدا گذاری"آوای هیتلر"
به نظرم یه مقدار بیشتر هم می تونستی امتیاز بدی موفق باشی[img]images/smi/s0 (29).gif[/img][img]images/smi/s0 (29).gif[/img]
تو تعصب و غیرت بالاتر از این بشر ندیدم من...