07-02-2014, 02:46 AM
(آخرین ویرایش: 07-02-2014, 04:22 PM، توسط M6-Punisher.)
-نام و نام خانوادگی: مسعود مقدم
-محل زندگی: طهران
-تاریخ تولد: 1373/7/6
-رشته تحصیلی: کامپیوتر - نرم افزار
-بازی های مورد علاقه: در پروفایلم هست
-سوابق: مدیریت سایت های Bazifars.com و Bazi.Pro که هردو به لطف خدا بخاطر مشکلات مالی بسته شد.
-نحوه ی آشنایی: یادم نمیاد [img]images/smi/s0 (60).gif[/img]
-مدت بازی کردن در روز: چون آنلاین بازی میکنم تقریبا 8 ساعت پای Battlefield 4 و Fifa14 هستم. البته در روز هایی که بیکار باشم.
-سبک مورد علاقه: شوتر، سوم و اول شخص، Open-World, Stealth, Action-Adventure و Action.
-بازی های مورد علاقه: روی بازی خاصی پافشاری نمیکنم ولی سعی میکنم همه بازی هارو بازی کنم و فعلا منتظر AC: Unity هستم.
-ناشر مورد علاقه: Ubisoft, Rockstargames و EA
-اکثر فیلم های خارجی رو دنبال میکنم واسه همین هم بازیگر خاصی مورد علاقم نیست و همه از نظرم خوب هستند، و بنظرم بهترین فیلم هایی که دیدم Cube هست.
-خواننده مورد علاقه: Akon ,Eminem ,Adele, Katy Perry و گروه Eagles که متاسفانه از هم پاشید و ایرانی هم صادق و حـ[ـصـ]ـین.
-ورزش مورد علاقه: فوتبال و تنیس.
فکر نمیکنم چیزی مونده باشه که اگه هست میتونید تو پروفایل ببینید یا پیام بزارید.
دوستانی هم که PS4 و XBox One آنلاین بازی میکند خوشحال میشم R3V3NG3R 66 در XBox Live و M6-Punisher رو در PSN اد کنند.
[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
-محل زندگی: طهران
-تاریخ تولد: 1373/7/6
-رشته تحصیلی: کامپیوتر - نرم افزار
-بازی های مورد علاقه: در پروفایلم هست
-سوابق: مدیریت سایت های Bazifars.com و Bazi.Pro که هردو به لطف خدا بخاطر مشکلات مالی بسته شد.
-نحوه ی آشنایی: یادم نمیاد [img]images/smi/s0 (60).gif[/img]
-مدت بازی کردن در روز: چون آنلاین بازی میکنم تقریبا 8 ساعت پای Battlefield 4 و Fifa14 هستم. البته در روز هایی که بیکار باشم.
-سبک مورد علاقه: شوتر، سوم و اول شخص، Open-World, Stealth, Action-Adventure و Action.
-بازی های مورد علاقه: روی بازی خاصی پافشاری نمیکنم ولی سعی میکنم همه بازی هارو بازی کنم و فعلا منتظر AC: Unity هستم.
-ناشر مورد علاقه: Ubisoft, Rockstargames و EA
-اکثر فیلم های خارجی رو دنبال میکنم واسه همین هم بازیگر خاصی مورد علاقم نیست و همه از نظرم خوب هستند، و بنظرم بهترین فیلم هایی که دیدم Cube هست.
-خواننده مورد علاقه: Akon ,Eminem ,Adele, Katy Perry و گروه Eagles که متاسفانه از هم پاشید و ایرانی هم صادق و حـ[ـصـ]ـین.
-ورزش مورد علاقه: فوتبال و تنیس.
فکر نمیکنم چیزی مونده باشه که اگه هست میتونید تو پروفایل ببینید یا پیام بزارید.
دوستانی هم که PS4 و XBox One آنلاین بازی میکند خوشحال میشم R3V3NG3R 66 در XBox Live و M6-Punisher رو در PSN اد کنند.
[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
![[تصویر: hf42net6tf8fjv4y0hq9.gif]](http://*****/images/hf42net6tf8fjv4y0hq9.gif)
Something You Never Want To See ... Something You May Not Believe ... Are Something You Can't Walk Away From

آقا خلاصه رمزمم نمیتونستم ریکاوری کنم چون ایمیلم هم که باید اونو واز میکردم واسه گرفتن رمز، یادم رفته بود:-| بعدش اصلا به انجمن سر نزدم تا اواخر خرداد ماه که دوباره ثبت نام کردم و به امیر خان(صداش میزدم "استیشن عزیز" :-|) گفتم قبلی رو ببنده. در همون روز بود که دیدم مجید نصر، دوست خوب و همشهریم ( :D) شده مدیر. کلی بهش تبریک گفتم و ازش پرسیدم کار مرتیط با انگلیسی نیست؟ و گفت خبرنگاری. بعد قرار شد اون روز 2 خبر ارسال کنم و اگه کیفیتشون خوب بود بیام تو تیم؛ خب خوب نبود :Dبعد قرار شد تا چند وقت زیر نظر مبین احمدی تو انجمن خبر ارسال کنم. اولین خبری که تو انجمن زدم ![[تصویر: e73j_img_20160529_154741.jpg]](http://uupload.ir/files/e73j_img_20160529_154741.jpg)