امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3.57
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تاپیک رسمی مناظره بین اعضای فروم گیمفا
PS4 ! 
یک دلیل کافیه : Nau.ghty Dog 
[تصویر:  pou.png]
پاسخ
کلاً زیاد اهل فن بازی نیستم. اول فنِ Sony بودم بعد شدم فنِ Xbox بعد دوباره شدم فنِ Sony و آخرش فهمیدم فن بازی جالب نیست، بهتره آدم چشاش رو باز کنه و موفقیت هر دو کنسول رو ببینه. به نظرم کسی که خودش رو محدود به یه پلتفرم (PC یا کنسول) می کنه و پیش خودش پلتفرم خودش رو برتر از همه می دونه فقط داره سر خودش رو گول می ماله (البته منظورم خارج هست. اینجا یه دونش هم داشته باشیم هنرـه :D)
ولی فعلاً بیشتر سمت سونی گرایش دارم بخاطر انحصاری هاش. سازنده های First Party ـیش. اروزنی [img]images/smi/s0 (83).gif[/img] ساپورت بلند مدتش. تو نسل قبل میشه گفت Xbox اوایلش موفق بود اما سونی با اینکه شرایط بحرانی داشت ساپورتش رو از کنسولش بیشتر کرد ولی مایکرو بعد از 2010-2011 یکم نچسب شد و یکی از دلایل موفقیت PS3 تو نسل قبل هم همین انحصاری هاش بود که تونست سرپاش نگه داره.
اما Xbox One هم مزایای خودش رو داره. Halo: Guardians, New Gears of War, OOn bazi haye mostaghel ID@Xbox (یه همچین چیزی بود.) Fable Legends و...
ولی در کل انحصاری های سونی رو بیشتر می پسندم.

پاسخ
PS4 [img]images/smi/s0 (29).gif[/img] فقط به دلیل وجود استودیو های فیرست پارتی موفق مث ناتی داگ، سانتا مونیکا، کوانتیک درام، مدیا مولکول، گوریلا گیمز و...
XBO [img]images/smi/s0 (74).gif[/img] هم خیلی خوبه و انحصاری های خیلی خوبی داره که من خیلی باهاشون حال میکنم مث هیلو، گیرز[img]images/smi/s0 (29).gif[/img]، تایتان فال (البته امکانش خیلیِ از انحصار در بیاد) فورتزا، فورتزا هورایزن[img]images/smi/s0 (29).gif[/img]و ...
با این حساب به نظر من انتخاب هر کدوم بستگی به سلیقه داره که انتخاب رو سخت می‌کنه. مهمترین عامل در خرید کنسول به نظر من انحصاریاشن [img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (24).gif[/img]
پاسخ
آقا مو باگوم؟
نمیگوم،چون میخورید مونا الان...[img]images/smi/s0 (38).gif[/img]

آقا اصلا کنسول فقط برا بازی 2 نفر (یا 3 یا 4) خوبه،فقط در اون صورت حال میده،خدایی ش (نه،خدایی ش) اون گیم هایی که برا کنسول ها انحصاری میشه،خیلی هم چیز خوفی نیست (گفتم میخوریدم الان...[img]images/smi/s0 (25).gif[/img]) مثلا "ده لست آو آس" درسته که داستان جالبی داره،ولی اصلأ  گیم پلی ش چیزی نیست که باعث شه اون یه گیمر رو پای کنسول بکشونه (من خیلی از رفیقام کهکنسول دارن ازین گیم خوششون نیومد،+خودم هم بازیش کردم مالی نبود...).
ولی بیاید پی سی رو نگاه کنید:اصلا ماه...کفتون میبره.به چنتا دلیل:
1.خوب 100 % اولین دلیل اینه که گرافیکش نسبت به کنسول بهتره (حالا سیستم ما فقر فقرا رو نمیگم یه سیستم استاندارد آپ تو دیت رو در نظر بگیرید)[img]images/smi/s0 (37).gif[/img]
2.جدیدأ شاهد این بودیم که برخی  از گیم هایی که برای یکی از کنسول ها اومدن (مثل متال گیر "نم چی شی" و هالو...) برای پی سی هم میان در حالیکه مثلا همین هالو برای پی اس ( اگرم مال پی اسه ، برای ایکس باکس) نمیاد.[img]images/smi/s0 (24).gif[/img]
3.اثاثأ یک ژانر وجود داره به نام استراتژی که خودش چند شاخه میشه مثل ریل تایم،ترن بیسد،....که این نعمت الهی برای دارندگان کنسول متأسفانه قابل دسترس نیست ویه پی سی باز میتونه حس خوب فرمانده ،کماندانت، کاماندیر ، یا هر چیزی که شما بهش میگی "سرور" بودن رو درک کنه. (+گیم های استراتژی رو این دوگدور ها (ورژن اراکی "دکتر") توصیه کردن کهآی کیو رو کمک به رشدش میکنه ،پس پی سی بازا لابد باهوش ترن (خخخخ،شوخی ،حالا نیاید بری.نید بهم...)

تو هندسه (در حد همون هندسه ی پایه که تو رشته تجربی میخونن،) اگه 3 تا دلیل بیاری که با عقل سازگار باشن،میتونی ثابت کنی که حرفت درسته.حالا ما هم 3 تا دلیل آوردیم (از میان هزاران)
پس.....

مرسی که خوندید.[img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
پاسخ
نقل‌قول: آقا اصلا کنسول فقط برا بازی 2 نفر (یا 3 یا 4) خوبه،فقط در اون صورت حال میده،خدایی ش (نه،خدایی ش) اون گیم هایی که برا کنسول ها انحصاری میشه،خیلی هم چیز خوفی نیست (گفتم میخوریدم الان...[تصویر:  s0%20%2825%29.gif]) مثلا "ده لست آو آس" درسته که داستان جالبی داره،ولی اصلأ  گیم پلی ش چیزی نیست که باعث شه اون یه گیمر رو پای کنسول بکشونه (من خیلی از رفیقام کهکنسول دارن ازین گیم خوششون نیومد،+خودم هم بازیش کردم مالی نبود...).

کل حرفات به کنار، من نه فنِ PC ـم نه سونی نه مایکروسافت. هر بار فن یه کدوم بودم اما الان فهمیدم آدم نباید چشاش رو حقیقت ببنده و فقط پلتفرم خودش رو شاه بدونه و با همون یه دونه پلتفرم فکر کنه بقیه پلتفرم ها چرت هستن.

اما حرفت رو درباره انحصاری ها اصلاً قبول ندارم. اینکه انحصاری های کنسول ها از PC بهتر هست درش شکی نیست. حالا یکی مثل شما یا 3-4 تا رفیق دیگه خوششون نیومده دلیل نمیشه بگیم انحصاری های کنسول بی خوده!

TLoU بیش از 200 گوتی گرفته که حتی عناوین بزرگی مثل GTA V و Bioshock: Infinite تو اون سال نتونستن بهش نزدیک بشن! اینم بگم تو خیلی از مراسم ها مثل VGX, DICE و... تونسته جوایز زیادی بگیره و متای 95 رو هم به ثبت رسونده از حدود 90 نقدی که از روش صورت گرفته.

نه فقط TLoU بلکه خیلی از انحصاری های دیگه مثل GoW, GeOW, Halo, Uncharted و... یکی از بهترین بازی های نسل هستن و این هم نظرِ خیلی از مردم هست هم نظر منتقد های خبره. دلیل نمیشه شما و بقیه دوستاتون ازش خوششون نیمده ارزشش رو بیارین پایین و PC رو کاملاً برتر از کنسول بدونید :)
پاسخ
(07-24-2014, 04:30 AM)'Venom Snake' نوشته است:
نقل‌قول: آقا اصلا کنسول فقط برا بازی 2 نفر (یا 3 یا 4) خوبه،فقط در اون صورت حال میده،خدایی ش (نه،خدایی ش) اون گیم هایی که برا کنسول ها انحصاری میشه،خیلی هم چیز خوفی نیست (گفتم میخوریدم الان...[تصویر:  s0%20%2825%29.gif]) مثلا "ده لست آو آس" درسته که داستان جالبی داره،ولی اصلأ  گیم پلی ش چیزی نیست که باعث شه اون یه گیمر رو پای کنسول بکشونه (من خیلی از رفیقام کهکنسول دارن ازین گیم خوششون نیومد،+خودم هم بازیش کردم مالی نبود...).

کل حرفات به کنار، من نه فنِ PC ـم نه سونی نه مایکروسافت. هر بار فن یه کدوم بودم اما الان فهمیدم آدم نباید چشاش رو حقیقت ببنده و فقط پلتفرم خودش رو شاه بدونه و با همون یه دونه پلتفرم فکر کنه بقیه پلتفرم ها چرت هستن.

اما حرفت رو درباره انحصاری ها اصلاً قبول ندارم. اینکه انحصاری های کنسول ها از PC بهتر هست درش شکی نیست. حالا یکی مثل شما یا 3-4 تا رفیق دیگه خوششون نیومده دلیل نمیشه بگیم انحصاری های کنسول بی خوده!

TLoU بیش از 200 گوتی گرفته که حتی عناوین بزرگی مثل GTA V و Bioshock: Infinite تو اون سال نتونستن بهش نزدیک بشن! اینم بگم تو خیلی از مراسم ها مثل VGX, DICE و... تونسته جوایز زیادی بگیره و متای 95 رو هم به ثبت رسونده از حدود 90 نقدی که از روش صورت گرفته.

نه فقط TLoU بلکه خیلی از انحصاری های دیگه مثل GoW, GeOW, Halo, Uncharted و... یکی از بهترین بازی های نسل هستن و این هم نظرِ خیلی از مردم هست هم نظر منتقد های خبره. دلیل نمیشه شما و بقیه دوستاتون ازش خوششون نیمده ارزشش رو بیارین پایین و PC رو کاملاً برتر از کنسول بدونید :)

من حرفام رو با دلیل زدم برادر.[img]images/smi/s0 (43).gif[/img]
اون دلایل هم به هر منتقدی بگی،نمیتونه چیزی بگه جز اینکه فحش بده (خخخ).
در ضمن نگفتم انحصاری هاش بیخوده ،گفتم اونقدر ها هم نمیچربه به بازی های خفن که برای هر سه پلتفرم (در مواردی برای هر 4 تا. )منتشر میشه.
اصلا اون نوشته رو من گذاشتم واسه کسایی که میخوان از پی سی مهاجرت کنن به کنسول یا مثلا قراره یه وسیله بخرن که باش بشه گیم بازی کرد.
ریشه اصلی اینکه کنسول ها خیلی پرطرفدارن ،معمولا این میتونه باشه که نیازی به آپگرید کردن سیستم نیست،وبا تنها 1 بار پرداخت یک هزینه زیاد،(تو ایران به اصطلاح "عزییییز"مون ،منظورم هست) میتونن تا حد اقل 10 سال(شایدم بیشتر) باهاش صفا کنن.
دلیل دیگه ش هم میتونه پرتابل بودنشون باشه،که وقتی میرن مسافرت یا جایی ،با خودشون میبرنش (که خب "و خداوند ،لپ تاپ را آفرید" قطعا).
یه چیز دیگه ای هم که هست که من بالا نگفتم "کنتلر" ایکس باکس یا پ.س4 هست.
این کنترلر درسته که همه نیاز های یک گیمر رو بر طرف میکنه ولی اگر دیده باشید معمولا یکی از معذل (اگر املای "معذل" غلطه،بوخشیتون.) های کنسولر ها،کنترلرشونه،که معمولا یا طول میکشه بهش عادت کنن،یا اینکه باتری تموم میکنه.

یه دلیل دیگه برتر بودن پی سی به کنسول،اینه که کسی که پی سی میخره در واقع داره به شیوه ی عرب ها تو دبی ماشین میخره [img]images/smi/s0 (37).gif[/img]و کسی که کنسول ،به شیوه ی اروپایی ها[img]images/smi/s0 (43).gif[/img]،به این صورت که:
اعراب در دبی،ماشین های مدل بالا رو به قیمت خیلی ارزون تر از اونی که انتظار میره (حداقل واسه ما کور و کچلا) میفروشن، بعد باقی پولی که ذخیره کردن رو برای بنزین نگه میدارن،که ماشالله عربها انقدر بنزین ارزون میدن که عملا طرف رسما داره فقط پول بابت ماشین (تازه نصف ماشین!) میپردازه...
ولی تو اروپا،طرف ماشین رو با یه هزینه ی مدیوم میخره و باقی پولشو برا بنزین میزاره کنار (که خب بنزین تو اروپا نسبتا گرونه).

حالا پی سی دار ها[img]images/smi/s0 (37).gif[/img]هم مجبور نیستن برای یه گیم که نهایت 14 یا 15 ساعت گیمپلی داره از یه هفته قبلش برنامه بریزن و در واقع ما وقتی میریم گیم بخریم انگار اومدیم سبزی بخریم،5 تا 6 تا گیم که حد اقل 2 یا 3 دیویدی دارن رو با یه خرید میتونیم داشته باشیم.

ولی متأسفانه کنسولر ها،وقتی میرن گیم بخرن،باید مثل شیر های آفریقا ،تصمیمی رو بگیرن که کمترین هزینه در عین حال،بیشترین بازده رو داشته باشه.[img]images/smi/s0 (67).gif[/img] (بی شوخی خارج از شوخی،من واقعا ناراحتم که چرا گیم های کنسول گرونن انقد)

پاسخ
نقل‌قول: من حرفام رو با دلیل زدم برادر.[تصویر:  s0%20%2843%29.gif]
اون دلایل هم به هر منتقدی بگی،نمیتونه چیزی بگه جز اینکه فحش بده (خخخ).
در ضمن نگفتم انحصاری هاش بیخوده ،گفتم اونقدر ها هم نمیچربه به بازی های خفن که برای هر سه پلتفرم (در مواردی برای هر 4 تا. )منتشر میشه.
اصلا اون نوشته رو من گذاشتم واسه کسایی که میخوان از پی سی مهاجرت کنن به کنسول یا مثلا قراره یه وسیله بخرن که باش بشه گیم بازی کرد.
ریشه اصلی اینکه کنسول ها خیلی پرطرفدارن ،معمولا این میتونه باشه که نیازی به آپگرید کردن سیستم نیست،وبا تنها 1 بار پرداخت یک هزینه زیاد،(تو ایران به اصطلاح "عزییییز"مون ،منظورم هست) میتونن تا حد اقل 10 سال(شایدم بیشتر) باهاش صفا کنن.
دلیل دیگه ش هم میتونه پرتابل بودنشون باشه،که وقتی میرن مسافرت یا جایی ،با خودشون میبرنش (که خب "و خداوند ،لپ تاپ را آفرید" قطعا).
یه چیز دیگه ای هم که هست که من بالا نگفتم "کنتلر" ایکس باکس یا پ.س4 هست.
این کنترلر درسته که همه نیاز های یک گیمر رو بر طرف میکنه ولی اگر دیده باشید معمولا یکی از معذل (اگر املای "معذل" غلطه،بوخشیتون.) های کنسولر ها،کنترلرشونه،که معمولا یا طول میکشه بهش عادت کنن،یا اینکه باتری تموم میکنه.

یه دلیل دیگه برتر بودن پی سی به کنسول،اینه که کسی که پی سی میخره در واقع داره به شیوه ی عرب ها تو دبی ماشین میخره [تصویر:  s0%20%2837%29.gif]و کسی که کنسول ،به شیوه ی اروپایی ها[تصویر:  s0%20%2843%29.gif]،به این صورت که:
اعراب در دبی،ماشین های مدل بالا رو به قیمت خیلی ارزون تر از اونی که انتظار میره (حداقل واسه ما کور و کچلا) میفروشن، بعد باقی پولی که ذخیره کردن رو برای بنزین نگه میدارن،که ماشالله عربها انقدر بنزین ارزون میدن که عملا طرف رسما داره فقط پول بابت ماشین (تازه نصف ماشین!) میپردازه...
ولی تو اروپا،طرف ماشین رو با یه هزینه ی مدیوم میخره و باقی پولشو برا بنزین میزاره کنار (که خب بنزین تو اروپا نسبتا گرونه).

حالا پی سی دار ها[تصویر:  s0%20%2837%29.gif]هم مجبور نیستن برای یه گیم که نهایت 14 یا 15 ساعت گیمپلی داره از یه هفته قبلش برنامه بریزن و در واقع ما وقتی میریم گیم بخریم انگار اومدیم سبزی بخریم،5 تا 6 تا گیم که حد اقل 2 یا 3 دیویدی دارن رو با یه خرید میتونیم داشته باشیم.

ولی متأسفانه کنسولر ها،وقتی میرن گیم بخرن،باید مثل شیر های آفریقا ،تصمیمی رو بگیرن که کمترین هزینه در عین حال،بیشترین بازده رو داشته باشه.[تصویر:  s0%20%2867%29.gif] (بی شوخی خارج از شوخی،من واقعا ناراحتم که چرا گیم های کنسول گرونن انقد)

مگه من دلیل نیوردم؟ بعد من کاری به بحث PC Vs Consoles نداشتم داشتم انحصاری ها رو می گفتم! نمی دونم چطوری میگین انحصاری های کنسولا حال نمیده، اتفاقاً اکثرشون شاهکار های نسل هستن. شما چند تا بازی می تونی با افتخارات و جوایز TLoU بیاری؟ یا Uncharted؟ یا Halo؟ یا GeOW که معنی شوتر سوم شخص رو نشون داد! یا حتی Metal Gear Solid که پایه گذار مخفی کاری بود! نمی دونم چطوری باید بهتون ثابت کنم اینا شاهکار های نسل و کل روزگارن :D اما یه جایی هست به اسم gotypricks.blog که توش تعداد گوتی ها، یه جایی به اسم Metacritic که متای بازی ها و یه جایی تو ویکی پدیا هست که دست آورد های بازی تو فستیوال ها رو نشون میده! ما اینارو رو هم بزاریم راحت میشه گفت شاهکار های نسل هستن و تجربشون واجب هست 100 درصد [img]images/smi/s0 (24).gif[/img]
کنترلر هم خیلی ها عادت می کنن، والا DualShock که موقعی که شارژ دستش تموم میشه برخلاف Xbox بهش سیم وصل می کنن تا شارژ بشه که باش می تونن بازی هم کنن. گیم پد برای بازی هایی مثل اساسین، فایتینگ و فوتبال بهتره اما موس و کیبرد برای استراتژی ها و شوتر ها بهتر هست. مقایسه این دو تا کار نسبتاً غلطیه و هر کسی هم راحت یه روزه می تونه باش کار کامل رو یاد بگیره. مخصوصاً برای کسی که قبلاً باش کار کرده.
PC چون بازی هاش کرک شدست شما راحت می تونی گونی گونی بازی بخری. البته بازی با کنسول راحت تره، مخصوصاً اگه اورجینال باشه، فقط کافیه بازی رو بگیری بزاری دستگاه تا همه چیز حل بشه.
بازی کنسول های نسل هشت گرونن چون کپی خور نشدن! بازی ها قیمتشون برای ما ایرانی که کشور حساب نمیشیم گرونه اما برای خارجی ها ارزونه. به شخصه من حاضرم تلاش کنم یه کنسول نسل بعدی بخرم، به جای اینکه 100 تا بازی متوسط انجام بدم، در سال 3 تا انحصاری تاپ بگیرم تا 100 تا بازی معمولی بگیرم! بازی های راک استار رو بدون تاخیر انجام بدم و سری RDR رو از دست ندم و بقیه عناوین شرکت First-Party.
پست بالاتر هم گفتم، من اصولاً هر دفعه فنِ یه چیز بودم اما الان فنِ هیچکدوم نیستم [img]images/smi/s0 (60).gif[/img] اما بخاطر انحصاری ها و راک استار بیشتر به کنسول ها گرایش دارم.
موفق باشید.
پاسخ
اون چیز هایی که شما بهش میگی افتخار فقط تو کنسول حال میده،مثلا همون گیرز آو وار.
فقط به خاطر اینکه تو کنسول میشه بازیش کرد حال میده،شما اینو بیا بزار تو پی سی تا ببینی که در جا از بازی میری بیرون،به خاطر اینکه این گیم ها جوری طرح شدن که با دسته ی ایکس باکس مانور زیاد داشته باشه و الا خود بازی خیلی بی محتواست. فقط موس (نمدونم تو ایکس باکس به اونی که نقش موس داره میگن پی) رو تکون میدی،و شلیک. دیگه سناریویی نداره،مثل گیرز آو وار ،فقط یه در رو باز میکنی،میری تو 100 تا سوکس و پشه میکشی و دوباره یه در دیگه باز میکنی،تنوع بازی معمولا تو نوع اسلحه و این هست که کیو چجوری به فنا بدی.
در ضمن جبهه چرا میگیری داداش؟من خودم اون بالا گفتم که "نگفتم انحصاری ها بدردنخودن،گفتم نمیچربه به ....." ،پس دیگه برا چی شی کشش میدی؟
نقل قول "
البته بازی با کنسول راحت تره، مخصوصاً اگه اورجینال باشه، فقط کافیه بازی رو بگیری بزاری دستگاه تا همه چیز حل بشه."

بله اینی که میگی هست،ولی باز هم یه دلیل دیگه بهتر بودن پی سی همینه که نیاز نداری حتما سی دی دم دست باشه،+ دی وی دی های معمولی و حتی در مواردی "ناین"،خیلی آسیب پذیرن و اگر آسیب ببینه شما دوباره باید بری با شیوه ی ماشین خریدن اروپایی ها، سوخت کنسولت رو تأمین کنی...(برای پی سی هم همین کلمات صادقه فقط حوصلم نمیاد بنویسم،فرقش اینه که به شیوه ی اعراب ....)

در ضمن مگه نمیگی گیم پد برا اول و سوم شخص بهتره؟
Aim Asist رو خاموش کن تا ببینی که چه پدری ازت در میاد برای یه هد شات که تو پی سی هزار تاشو بی وقفه میزنی[img]images/smi/s0 (43).gif[/img]،من بازی کد گوست رو تو ایکس باکس 2 نفره نشستیم بازی کردیم،ولی چون ایم اسیستش سر رو نشونه نمیگرفت،اونو من خاموش کردم،بعد 2 دقه افتادم به گ.وه خوردن[img]images/smi/s0 (48).gif[/img]،دوباره روشنش کردم.

بله خوب بازی های پی سی کرک شدست،متأسفانه برای کنسول کرک شده خیلی گیر نمیاد والا آقاون کنسولر ها که به خاطر حلال و حروم نیست که میرن اوریجینالشو میخرن.
در ضمن ،گیم اوریجینال ،تنها فاکتور خوبش،آنلاین بودنش هست،دیگه چه چیز خوبی داره؟جز اینکه تمام باگ ها و گرافیک مزخرف یا گیمپلی آشغال بازی هایی مثل Hell Ride (که همش سوار موتور بود) تو کرک و اوریجینالش فرقی نداره؟

نقل قول :"
بازی کنسول های نسل هشت گرونن چون کپی خور نشدن! بازی ها قیمتشون برای ما ایرانی که کشور حساب نمیشیم گرونه اما برای خارجی ها ارزونه. به شخصه من حاضرم تلاش کنم یه کنسول نسل بعدی بخرم، به جای اینکه 100 تا بازی متوسط انجام بدم، در سال 3 تا انحصاری تاپ بگیرم تا 100 تا بازی معمولی بگیرم! بازی های راک استار رو بدون تاخیر انجام بدم و سری RDR رو از دست ندم و بقیه عناوین شرکت First-Party."

خوب داداش من هم حرف خودتو میزنم،میگم تو ایران خره به در،بهتر اینه که بازی کرک پیدا کنی،که کمرت نشکنه برا 4تا کال آو دیوتی.
بله ،منم از خدامه که "در سال 1 انحصاری به از 100 تا پلنت ورسس زامبی"،ولی اونی که شما بهش میگی بازی معمولی ،فکر کنم منظورت کال آو و  جی تی ای و پروتو تایپ باشه که خیلی هم معمولی نیستن،والا برا بازی کردنشون ملت میرن سیستم آپ میکنن،حالا نمیدونم چرا میگی "معمولی"هستن؟ بازی معمولی اینه:  Left4Dead و یا Angry birds .و و و....(این حرفت هم سلیقه ای بود،تو که به من میگی با دلیل حرف بزن ،خودت داری از سلایق شخصیت به عنوان مدرک یاد میکنی)

آهان یادم داشت میرفت،یا ایها الناس،ما باهیشکه دشمنی ناریمه (به لهجه ی "بصروی" ،عمرا اگه بدونید "بصری" کجاست!
[img]images/smi/s0 (25).gif[/img]) ما فقط وظیفه ی شرعی دونستیم که بیایم و کسایی که میخوان پول به فنا بفرستن رو ارشاد کنیم.

ولی حالا جدا از شوخی،اگر فن هیچکدوم نیستی و امکانات دیگه ی کامپیوتر هم در نظرت نیست، PS4 بخر بهتره،من در هر دک.ونی رفتم همه مغازه دارا پی اس رو ستایش میکنن.
پاسخ
سلام دوستان گل.
یه سوال داشتم از دوستان اونم این که شما بازی های ps4 یا xbox one رو الان چطور تهییه میکنید؟
منظوورم اینه که 200 و خورده ای میدید بازی یا تعویض میکنید؟؟کلا وضعیت خرید بازی چطور هست؟؟ برای تعویض حدودا چقدر دوباره پول میزارید و اینکه جای خاصی رو میشناسید برای تعویض؟؟
پاسخ

نقل‌قول: اون چیز هایی که شما بهش میگی افتخار فقط تو کنسول حال میده،مثلا همون گیرز آو وار.
فقط به خاطر اینکه تو کنسول میشه بازیش کرد حال میده،شما اینو بیا بزار تو پی سی تا ببینی که در جا از بازی میری بیرون،به خاطر اینکه این گیم ها جوری طرح شدن که با دسته ی ایکس باکس مانور زیاد داشته باشه و الا خود بازی خیلی بی محتواست. فقط موس (نمدونم تو ایکس باکس به اونی که نقش موس داره میگن پی) رو تکون میدی،و شلیک. دیگه سناریویی نداره،مثل گیرز آو وار ،فقط یه در رو باز میکنی،میری تو 100 تا سوکس و پشه میکشی و دوباره یه در دیگه باز میکنی،تنوع بازی معمولا تو نوع اسلحه و این هست که کیو چجوری به فنا بدی.

GeOW فقط یه نسخش برای PC اومد. اتفاقاً روی PC بهتر هست چون شوتر سوم شخص هست و شوتر هم با کیبورد بهتر هست. GeOW برعکس خیلی بازی پرمحتوایی هم هست، اگه Jugement که دست کلیف بلزینسگی نبود رو حساب کنیم، همه نسخه هاش متاشون بالای 90 بوده که نشون میده بازی فوق العادست و اینطوری نیست ازش بگذریم و بگیم بیخیال! نه فقط GeOW بلکه بقیه انحصاری ها اینطورن.
نقل‌قول: در ضمن جبهه چرا میگیری داداش؟من خودم اون بالا گفتم که "نگفتم انحصاری ها بدردنخودن،گفتم نمیچربه به ....." ،پس دیگه برا چی شی کشش میدی؟

همین نمیچربه منظورم بود، نمی دونم دقیقاً منظورتون از این جمله چیه اما به نظرم تجربه خیلی از انحصاری ها واجب هست برای گیمرا [img]images/smi/s0 (60).gif[/img] چون دست کمی از عناوین شاهکار و مولتی پلتفرمی مثل Skyrim, Batman: Arkham Series و GTA و Bioshock و... ندارن.
نقل‌قول: البته بازی با کنسول راحت تره، مخصوصاً اگه اورجینال باشه، فقط کافیه بازی رو بگیری بزاری دستگاه تا همه چیز حل بشه."

بله اینی که میگی هست،ولی باز هم یه دلیل دیگه بهتر بودن پی سی همینه که نیاز نداری حتما سی دی دم دست باشه،+ دی وی دی های معمولی و حتی در مواردی "ناین"،خیلی آسیب پذیرن و اگر آسیب ببینه شما دوباره باید بری با شیوه ی ماشین خریدن اروپایی ها، سوخت کنسولت رو تأمین کنی...(برای پی سی هم همین کلمات صادقه فقط حوصلم نمیاد بنویسم،فرقش اینه که به شیوه ی اعراب ....)

اگه بخوایم هک شده حساب کنیم، همین Xbox 360 اونم JTAG شده میشه دیسک رو ریخت روی هارد و بدون دیسک بازی کرد! در ضمن اینم بگم بازی های نسل بعدی همشون Blue-Ray هستن و مقاومت بیشتری دارن. بعدم مگه می خوایم باشون بجنگیم؟ :D دیسکو می زاریم دستگاه وقتی خواستیم بازی رو عوض کنیم می زاریمش تو باکس. همین! بعد دیگه تو کنسول دغدغه ی ارتقاء این و اون و آپدیت این و اون نداریم.
نقل‌قول: در ضمن مگه نمیگی گیم پد برا اول و سوم شخص بهتره؟
Aim Asist رو خاموش کن تا ببینی که چه پدری ازت در میاد برای یه هد شات که تو پی سی هزار تاشو بی وقفه میزنی[تصویر:  s0%20%2843%29.gif]،من بازی کد گوست رو تو ایکس باکس 2 نفره نشستیم بازی کردیم،ولی چون ایم اسیستش سر رو نشونه نمیگرفت،اونو من خاموش کردم،بعد 2 دقه افتادم به گ.وه خوردن[تصویر:  s0%20%2848%29.gif]،دوباره روشنش کردم.

من همچین حرفی زدم؟ گفتم گیم پد برای بازی های فیتینگ مثل Mortal Kombat، فوتبال و بازی های ورزشی و تا حدودی هم اساسین بهتر هست اما تو کیبورد استراتژی و شوتر و بازی هایی مثل GTA راحت ترن. با گیم پد هم تیراندازی بد نیست مثلاً تو CoD آسونه ولی تو GTA یکم سخت تره. تمام.
نقل‌قول: بله خوب بازی های پی سی کرک شدست،متأسفانه برای کنسول کرک شده خیلی گیر نمیاد والا آقاون کنسولر ها که به خاطر حلال و حروم نیست که میرن اوریجینالشو میخرن.
در ضمن ،گیم اوریجینال ،تنها فاکتور خوبش،آنلاین بودنش هست،دیگه چه چیز خوبی داره؟جز اینکه تمام باگ ها و گرافیک مزخرف یا گیمپلی آشغال بازی هایی مثل Hell Ride (که همش سوار موتور بود) تو کرک و اوریجینالش فرقی نداره؟

من از بازی اورجینال دل خوشی ندارم. مطمئناً وقتی کنسول نسل بعدی خریدم وقتی هک شدن میرم میدن هکش کنن! ولی وقتی وضعیت ایران اینطوریه که اینقدر گرون باشه باید آدم از بازی های شاهکاری مثل Uncharted 4, Next RDR, Order 1886, Halo و... دل بکنه؟ بازی کپی و اورجینال به جزء همون بخش مالتی پلیر هیچ فرقی نداره، منتهی من میگم در سال حاضرم 3 تا بازی شاهکار بگیرم، ازشون هم خسته شدم برم بفروشم (چون میشه فروختشون.) و بیخیال یه بازی مثل CoD یا Ride To Hell بشم.
نقل‌قول: نقل قول :"بازی کنسول های نسل هشت گرونن چون کپی خور نشدن! بازی ها قیمتشون برای ما ایرانی که کشور حساب نمیشیم گرونه اما برای خارجی ها ارزونه. به شخصه من حاضرم تلاش کنم یه کنسول نسل بعدی بخرم، به جای اینکه 100 تا بازی متوسط انجام بدم، در سال 3 تا انحصاری تاپ بگیرم تا 100 تا بازی معمولی بگیرم! بازی های راک استار رو بدون تاخیر انجام بدم و سری RDR رو از دست ندم و بقیه عناوین شرکت First-Party."

خوب داداش من هم حرف خودتو میزنم،میگم تو ایران خره به در،بهتر اینه که بازی کرک پیدا کنی،که کمرت نشکنه برا 4تا کال آو دیوتی.
بله ،منم از خدامه که "در سال 1 انحصاری به از 100 تا پلنت ورسس زامبی"،ولی اونی که شما بهش میگی بازی معمولی ،فکر کنم منظورت کال آو و  جی تی ای و پروتو تایپ باشه که خیلی هم معمولی نیستن،والا برا بازی کردنشون ملت میرن سیستم آپ میکنن،حالا نمیدونم چرا میگی "معمولی"هستن؟ بازی معمولی اینه:  Left4Dead و یا Angry birds .و و و....(این حرفت هم سلیقه ای بود،تو که به من میگی با دلیل حرف بزن ،خودت داری از سلایق شخصیت به عنوان مدرک یاد میکنی)

بازی معمولی یعنی همون CoD وگرنه برای بازی ـی مثل GTA من حاضرم هر کاری کنم. [img]images/smi/s0 (43).gif[/img] پروتوتایپ هم که یه متا بالا 80 نداشته و CoD هم که شیردوشی شدست پس به جای این دو تا من حاضرم فقط یه دونه GTA داشته باشم تا 3 تا CoD و 6 تا Prototype و...
نقل‌قول:  سلام دوستان گل.
یه سوال داشتم از دوستان اونم این که شما بازی های ps4 یا xbox one رو الان چطور تهییه میکنید؟
منظوورم اینه که 200 و خورده ای میدید بازی یا تعویض میکنید؟؟کلا وضعیت خرید بازی چطور هست؟؟ برای تعویض حدودا چقدر دوباره پول میزارید و اینکه جای خاصی رو میشناسید برای تعویض؟؟

من خودم هنوز کنسول نسل بعدی ندارم، اما از اون جهت که قصد خریدشون رو دارم تحقیق و سوالی که کردم، شما همون 200 میدید پای بازی، البته اگه صبر کنین بازی از مدت انتشارش گذشته باشه با 170 هم میشه خرید. بعدش که ازش خسته شدین میرین بازی رو می فروشین مثلاً 100 تومن، بعد یه بازی دیگه رو همون 200 می خرین. متاسفانه چون بازی های گرونن دیگه مجبوریم دور بازی های معمولی رو خط بکشیم و فقط شاهکار ها رو بخریم. :-<
پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  کلیپ های بازی کردن بروبچ گیمفا battle gamer 80 25,205 07-27-2019, 02:09 AM
آخرین ارسال: White Beard
  تاپیک نمره دهی اعضای انجمن به یکدیگر(این هفته White Beard) AMIR_PC 143 28,493 11-08-2018, 01:20 PM
آخرین ارسال: White Beard
  چت روم وب سایت گیمفا | موقت CTTR 4 3,356 06-19-2017, 03:40 PM
آخرین ارسال: chidazicom
  عکس بروبچ فروم گیمفا MR.TANGO 310 135,127 05-02-2017, 02:05 PM
آخرین ارسال: DeadSec
  تاپیک تبریک تولد اعضای فروم گیمفا Javad RmR 41 13,797 10-16-2016, 11:38 PM
آخرین ارسال: Booker_Dewitt

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان