09-10-2014, 04:54 PM
(09-08-2014, 03:05 PM)The Last Resort نوشته است: خیلیا نمیدونن جو چیه اصن [img]images/smi/s0 (43).gif[/img] مثل همین دوستمون که گفت واچ داگز [img]images/smi/s0 (43).gif[/img][img]images/smi/s0 (43).gif[/img][img]images/smi/s0 (43).gif[/img][img]images/smi/s0 (43).gif[/img][img]images/smi/s0 (43).gif[/img][img]images/smi/s0 (43).gif[/img][img]images/smi/s0 (43).gif[/img]برادر من چرا به کسی که با واچ داگز رفته تو جو میگه نمیدونه! البته حرفت رو قبول دارم ولی اگه انصاف داشته باشی اون اکت های آخرش واقعا عالی بود. کل داستان یه طرف اون 4-5 اکت آخر یه طرف. مخصوصا موسیقی.اصن موسیقی اون اکت آخر بود که باعث یه فضا سازی عالی شده بود
بایوشاک با شهر شاد کلمبیا نشون داد جو در بازی چقدر میتونه مهم باشه! با این که من فقط 20 قیقه این بازیو انجام دادم ([img]images/smi/s0 (43).gif[/img][img]images/smi/s0 (25).gif[/img])، با این حال جوش جوری منو مبهوت خودش کرد که بعد از مشکلاتی که برا بازیم به وجود اومد داشتم گریه میکردم. یه چن روزیم ناراحتی اعصاب داشتم [img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
عنوان Brothers: ATOTS هم خیلی اتمسفر گیرایی داشت [img]images/smi/s0 (29).gif[/img] سر تاسر بازی میشد محیط غم زده و حال و روز برادرا رو درک کرد.... [img]images/smi/s0 (67).gif[/img]
خیلی عناوین دگه هم هستند که فعلا حضور ذهن ندارم [img]images/smi/s0 (60).gif[/img][img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
تاپیک عالی میباشد [img]images/smi/s0 (83).gif[/img] خودمم قبلا تصمیم داشتم بزنم همچین تاپیکیو ولی فرصت نمیکردم [img]images/smi/s0 (25).gif[/img] ممنون [img]images/smi/s0 (24).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]