موضوعها: 104
پلتفرم های شما:
اگر که از id Tech 5 (و یا حالا 6) استفاده کنن امکانش هست با این حال برای یه چنین بازی بزرگی خیلی بعیده از این انجین استفاده بشه چون حجم فایل های تکسچرش (PAGEFILES) خیلی خیلی بالاست و پیاده سازی دنیای عظیم اسکایریم با این انجین فکر کنم چیزی در حدود 100 گیگ به ما تحویل بده (واقعا اغراق نیست!).
یکی از رویاهای من این بود که کاش این بازی با CryENGINE و با بهینه سازی (Optimization) قدرتمند ساخته می شد.
در رابطه با حرف دوستمون هم یه تکسچر که نمی تونه 20 گیگ باشه! [img]images/smi/s0 (43).gif[/img] فایل های مربوط به تکسچر نهایتا 2 گیگ شاید باشن (دقیق حجم PAGEFILES ولفنشتاینو چک نکردم با این حال اونطور که یادمه 30 الی 35 گیگ ولفنشتاین مربوط به فایل های تکسچر بود!)
موضوعها: 3
پلتفرم های شما:
دوستان عزیز، این مد گرافیکی بازی Skyrim اصلا دروغ نیست! بنده از این مد گرافیکی استفاده میکردم (که احتیاج به سیستم قوی نیز داره)
بله، موتور بازی سازی کریشن میتونه تا 20 گیگ یه تکسچرو ساپورت کنه (که به گفته سازندگان فشرده سازی قوی نیز دارد)
موتور بازی سازی کریشن حالت کاستومایز داره (اونم بخاطر ساختن مد)
موضوعها: 30
پلتفرم های شما:
منظور من بودن یا نبودن تکسچر 20 گیگی نبود، منظور من پردازش یه تکسچر با چنین حجم بالایی توسط این موتور گرافیکی که شما نام بردی بود[img]images/smi/s0 (43).gif[/img]
تو پست قبلی جوابمو گرفتم[img]images/smi/s0 (30).gif[/img]
موضوعها: 9
پلتفرم های شما:
تا اومدم دهنم آسفالت شد[img]images/smi/s0 (5).gif[/img][img]images/smi/s0 (5).gif[/img][img]images/smi/s0 (5).gif[/img]
خوب نظر شخصیمو گفتم [img]images/smi/s0 (66).gif[/img][img]images/smi/s0 (66).gif[/img][img]images/smi/s0 (66).gif[/img]
از نظر شما بهترین اساسین کرید ، اساسین کرید 2 در صورتی که به نظر من بد ترین AC .
GHOST از نظر شما بدترین به نظر من بهترین .
و سایر موارد ...................[img]images/smi/s0 (43).gif[/img][img]images/smi/s0 (43).gif[/img][img]images/smi/s0 (43).gif[/img][img]images/smi/s0 (43).gif[/img][img]images/smi/s0 (43).gif[/img][img]images/smi/s0 (43).gif[/img]
موضوعها: 3
پلتفرم های شما:
اوووووووف.مثل این میمونه که قسمت هایی از یک فیلم سینمایی رو بریدن!
!!!!! This Will Kill Me
موضوعها: 0
پلتفرم های شما:
کسی میدونه ایمن مود هارو از کجا میشه دانلود کرد
موضوعها: 0
کلا از rpg ها بدم میاد ولی از این یکی نه زیاد
from PSF