موضوعها: 1
سلام به تمامی دوستان , من میخوام یه لپ تاپ بخرم و حداکثر بودجه ام 4 میلیون هستش نظرم روی لپ تاپ Asus N56jn-B هستش کارم فقط بازی نیست ولی بازی های روز رو اکثرا تجربه کردم
همون طور که میدونید تو چند ماه آینده بازی های نسل هشتم به زودی عرضه میشن منم نمیخوام از دستشون بدم.
مشخصات مهم این لپ تاپ اینه:
Ram: 8GB Up 16GB " Card Graphics: GTX 760m DDR5 4G UP 6GB " CPU: Core I7 4700HQ 2.40GHZ UP 3.40GHZ " Hard: 1TB
به نظر شما با این سخت افزار میتونم بازی های نسل هشتم رو اجرا کنم؟ برام مهم نیست تنطیمات بازی رو حداکثر باشه
با تشکر از شما عزیزان
موضوعها: 683
(10-10-2014, 01:17 PM)آیدین پیرس نوشته است: سلام به تمامی دوستان , من میخوام یه لپ تاپ بخرم و حداکثر بودجه ام 4 میلیون هستش نظرم روی لپ تاپ Asus N56jn-B هستش کارم فقط بازی نیست ولی بازی های روز رو اکثرا تجربه کردم
همون طور که میدونید تو چند ماه آینده بازی های نسل هشتم به زودی عرضه میشن منم نمیخوام از دستشون بدم.
مشخصات مهم این لپ تاپ اینه:
Ram: 8GB Up 16GB " Card Graphics: GTX 760m DDR5 4G UP 6GB " CPU: Core I7 4700HQ 2.40GHZ UP 3.40GHZ " Hard: 1TB
به نظر شما با این سخت افزار میتونم بازی های نسل هشتم رو اجرا کنم؟ برام مهم نیست تنطیمات بازی رو حداکثر باشه
با تشکر از شما عزیزان
دوست عزیز
برای این سوالتون باید به تاپیک مشاوره در خرید سیستم مراجعه میکردید ولی حالا جوابتون داده میشه.
اگر کارت گرافیکتون ۴گیگ gddr5 هستش،باید گفت که برای نسل بعد بسیار خوب و مناسبه ولی رم باید۱۶ گیگ باشه که خیلی بهتر میشه.
اگر با این لپ تاپ به مشکل بربخورید،حتما مربوط به پردازنده تون هستش چون این پردازنده،آنچنان هم قوی و مناسب بقیه قطعات نیست.
بازهم پیشنهاد میکنم در امر خرید لپ تاپ،بیشتر تحقیق کنید و مدل های مختلفی رو متناسب با بودجه تون ببینید
موضوعها: 1
ببخشید میشه لینک تاپیک مشاوره در خرید سیستم رو بهم بدین هرچی گشتم پیدا نکردم!!
موضوعها: 0
من بعضل از بازیا رو که اجرا میکنم اون نوشته های کیبورد توی بازی (مثلا برای سوار شدن ماشین مینویسه E ) نشون نمیده بجاش یه مکعب تو پُر میکشه...توی فارکرای 3 این مشکلو داشتم استیم نصب کردم حل شد وای الان توی شادو آو موردر هرکار میکنم حل نمیشه...لطفا دستی بهمون برسونید ^_^
پلتفرم های شما:
با سلام و خسته نباشید خدمت شما
دو تا سوال داشتم؟
1- دایرکس چیست؟؟ فرق بین 11.2 با 11 و10 چیه؟؟
2- فریم یعنی چه؟؟ میگن 30فریم یا 60
10-17-2014, 01:06 AM
(آخرین ویرایش: 10-18-2014, 04:53 PM، توسط SadeghSorena.)
دمت گرم مشکل حل شد