موضوعها: 118
(10-20-2014, 04:18 PM)'amirn' نوشته است: ببخشید من وقتی روی آیکون بازی کلیک میکنم ، برای چند لحظه صفحه سیاه میشه و بعد ارور stopped working رو میزنه ، کرکی هم که توی پست اول بود امتحان کردم اما نشد که نشد . . .[img]images/smi/s0 (41).gif[/img][img]images/smi/s0 (41).gif[/img][img]images/smi/s0 (41).gif[/img]
کسی میدونه مشکل چیه ؟
باید تمام نرم افزار ها مورد نیاز بازی از جمله DotNetFX45_Full_Setup رو نصب کنید. البته قبلش بازی رو Uninstall کنید. پس از نصب دوباره بازی و نرم افزار های مورد نیاز، کرک بازی را در جای تعیین شده بریزید. سپس کامپیوتر رو ریستارت کنید. امید است مشکل شما برطرف شود[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
موضوعها: 118
من دیگه بیشتر از این نمیدونم. ببرید پیش یک متخصص[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
موضوعها: 1
اقا من رو winrar part 1 click میکنم میگه
file format or damagedاینو قبلا یکی از اقوام ریخته بود و کار کرده بود
موضوعها: 30
پلتفرم های شما:
خب. اول از همه درایور کارت گرافیکت رو نصب کن. بعد نرم افزارهای DirectX 11 و Net FrameWorke , Microsoft C ++ رو به نصب و موقع نصب به نت وصل باش تا SDK های لازم دانلود بشن. بعد کرک کامل و CODEX بازی رو بریز تو پوشه ی نصب بازیت و بازی رو از Run As Administerator اجرا کن که رو آیکون بازی کلیک راست کنی هستش. اگه نشد آپدیت بازی رو امتحان کن که جدید اومده.
اگه باز هم نشد بازی رو یبار پاک کن و دوباره با آنتی ویروس خاموش نصب کن. یادت نره بازی رو از داخل پوشه ی خودش اجرا کنی نه Dekstop