امتیاز موضوع:
  • 104 رأی - میانگین امتیازات: 4.37
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تاپیک جامع سوالات و مشکلات شما در بازی های ویدئویی
(12-21-2014, 10:19 PM)'bro.m-ac' نوشته است: سلام
دوستان لطفا برای pc بازی ای معرفی کنید که بشه با دسته دو نفره بازی کرد و خودتون هم حتما امتحان کرده باشید
(البته به جز pes و [img]images/smi/s0 (86).gif[/img]mortal kombat)

سلام اخوی!
(هم 1 و هم 2)FIFA([img]images/smi/s0 (25).gif[/img]).Rayman Legends,Shank

ای کاش زندگی هم "Trainer" داشت! 63
پاسخ
سلام.ببخشید میدونم که چندین سال از انتشار این بازی می گذره ولی دلی زدم به دریا و bully رو نصب کردم
تو یک مرحله ای گیر کردم رفته رو مخ
اون مرحله که عید کریسمسه میرم لباسی که مادرم واسم فرستاده رو میپوشم بعد میرم به اون مرحله که اون 2 تا گنده و یکی که شبیه چوب کبریت لاغره دان قمار میکنن میگن بهم برم اون سامورایی رو بازی کنم و 1010 اسکور بیارم(ماهی و سیب و برنج میخوری چاق میشی و غذای فاسد لاغر میشی و ....)اونجا موندم میشه راهنمایی کنید چطوری برم؟[img]images/smi/s0 (53).gif[/img]
[تصویر:  36222795918070891517.png]
پاسخ
(12-22-2014, 01:33 AM)'Babaklive' نوشته است: سلام.ببخشید میدونم که چندین سال از انتشار این بازی می گذره ولی دلی زدم به دریا و bully رو نصب کردم
تو یک مرحله ای گیر کردم رفته رو مخ
اون مرحله که عید کریسمسه میرم لباسی که مادرم واسم فرستاده رو میپوشم بعد میرم به اون مرحله که اون 2 تا گنده و یکی که شبیه چوب کبریت لاغره دان قمار میکنن میگن بهم برم اون سامورایی رو بازی کنم و 1010 اسکور بیارم(ماهی و سیب و برنج میخوری چاق میشی و غذای فاسد لاغر میشی و ....)اونجا موندم میشه راهنمایی کنید چطوری برم؟[img]images/smi/s0 (53).gif[/img]

داداش تا جایی که من یادمه اون جز مراحل فرعی بود نه مراحل اصلی یعنی انجامم ندی فرق نداره ولی به هر حال  هر بار که امتیازت تا جایی که یادمه بخوری و چاق شی و کاری کنی میوه های فاسد بهت نخوره امتیازت میرسه به هزار میری level 2 همینجوری levelات میرن بالا تا باید رکورد همه رو بزنی بشی نفر اول یه باز که ببازی رکوردارو نشون میده

[تصویر:  8jcaemmqwaf3lhhdxeow.jpg]
پاسخ
سلام دوستان.
لطفا یکی کمک کنه.

چطور میتونم دوستمو تو استیم ادد کنم.
پاسخ
(12-22-2014, 06:04 PM)'saeedp_55' نوشته است: سلام دوستان.
لطفا یکی کمک کنه.

چطور میتونم دوستمو تو استیم ادد کنم.

سلام دوست عزیز
ورودتون رو به گیمفا خوش آمد میگم.
تا جایی که اطلاع دارم باید ایدی استیم دوستتون رو داشته باشید و بعد برید به قسمت add friends و در این قسمت دوستتون رو اضافه کنید.

[تصویر:  bazb_thevideogamegallery_29143_1200x1697.jpg]
پاسخ
البته ورودم به انجمنو خوش آمد گفتید دیگه.
من الان یکی دو ساله با گیمفا دارم بزرگ میشم.

خب میگه باید یه بازی داشته باشی.
منم ادد میکنم بازیو اما انگار نه انگار.
حداقل یه بازی بگید ادد کنم ببینم درد میشه یا نه.
پاسخ
(12-22-2014, 06:50 PM)'saeedp_55' نوشته است: البته ورودم به انجمنو خوش آمد گفتید دیگه.
من الان یکی دو ساله با گیمفا دارم بزرگ میشم.

خب میگه باید یه بازی داشته باشی.
منم ادد میکنم بازیو اما انگار نه انگار.
حداقل یه بازی بگید ادد کنم ببینم درد میشه یا نه.

دوست عزیز من که پشت دستم رو بو نکشیده بودم که شما با گیمفا بزرگ شدی تاریخ عضویتت همین امروزه.
تا اونجایی هم که من اطلاع دارم اول باید فیلتر شکن داشته باشی و بعد وارد استیم بشی برای بازی هم اگه بازی رو از قبل داشتی الان می خوای بازی رو دوباره ادد کنی باید بزاری یک کمی از بازی دان بشه و بعد قطع کنی دانلود رو.
بازی های free 2 play مثل dota 2 رو میتونی ادد کنی و امتحان کنی.

[تصویر:  bazb_thevideogamegallery_29143_1200x1697.jpg]
پاسخ
سلام میتونم در خواست کرک بدم چون کرک State Of Decay رو جایی پیدا نکردم؟
اگر کسی کرک نسخه کامل State of Decay(همرا تمام DLC ها) رو داره اگه به من لینک بده واقعا ممنون میشم
باتشکر  
 War Never Ends Quietly  
پاسخ
تو gta v اگه از رمز استفاده کنیم دیگه تروفی ها غیر فعال میشه یا نه؟؟
پاسخ
(12-22-2014, 08:55 PM)'Moher.ps4' نوشته است: تو gta v اگه از رمز استفاده کنیم دیگه تروفی ها غیر فعال میشه یا نه؟؟

سلام تا جایی که میدونم اره

[تصویر:  8jcaemmqwaf3lhhdxeow.jpg]
پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  حل مشکلات و ارورهای بازی God of War gamegi 0 13,720 02-01-2022, 05:24 PM
آخرین ارسال: gamegi
  نحوه نصب، مشکلات و ارور های رایج در بازی ها ARK1375 18 39,699 10-21-2021, 11:17 AM
آخرین ارسال: hamed59ra@gmail.com
Exclamation راهنمای اول بازی Skyrim| تعریف و روش پیوستن به فرقه های بازی Zoom Hunter 10 22,380 05-13-2020, 11:57 AM
آخرین ارسال: Mohammad.84
  راهنمایی جامع بازی Devil May Cry 2 michaelbn 14 6,728 05-03-2020, 10:26 PM
آخرین ارسال: michaelbn
  راهنمای قدم به قدم و ویدئویی Saints Row IV Ratonhaketon 21 22,474 04-23-2020, 12:18 PM
آخرین ارسال: Dante_2004

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 75 مهمان