موضوعها: 19
پلتفرم های شما:
سلام دوستان خسته نباشید بنده تو قسمت 77% فارکرای 2 اونجا که باید اززندان فرارکنی موندم نمیدونم چجوربایدفرارکرد هرکاری کردم نشد.اگه راهنمایی کنیدممنون میشم
ناخدایی خسته در تسخیر طوفانم رفیق
در دل دریا اسیر مکر شیطانم رفیق
صخره ای هستم که سیلی میخورم از دست موج
امپراطوری غم از دست یارانم رفیق
کاش هرگز دل نمی بستم به مرجانهای آب
طعمه ای در کام خشک نارفیقانم رفیق
موضوعها: 19
پلتفرم های شما:
آقا کسی نیست جواب ماروبده ؟
ناخدایی خسته در تسخیر طوفانم رفیق
در دل دریا اسیر مکر شیطانم رفیق
صخره ای هستم که سیلی میخورم از دست موج
امپراطوری غم از دست یارانم رفیق
کاش هرگز دل نمی بستم به مرجانهای آب
طعمه ای در کام خشک نارفیقانم رفیق
موضوعها: 0
س من دارم نسخه black box بازی dying light رو دان میکنم!می خواستم بدونم چرا توی سایتی که دارم ازش دان می کنم نوشته dlc فقط روی نسخه reloaded نصب میشه؟؟؟؟؟یعنی هیچ راهی نداره؟؟؟!
سلام دوستان الان 1 هفتست نمیتونم کانتر بازی کنم یا هنگ میکنه یا از بازی میاد بیرون چه افلاین چه آنلاین 2 تا کانتر دیگه هم دانلود کردم باز همین بود ویندوز و هم نمیتونم فعلا عوض کنم لطفا کمک کنید.
سلام دوستان
اولین پستمه تو این فروم
امیدوارم این سوالی که میپرسم جاش درست باشه
تو بازی آساسین کرید 3 در سکانس 10 قسمت A Broken Trust که نقش کانر رو بازی میکنیم، موندم. یعنی اون جاییم که باید با اسب برم و پنج سرباز پیغام رسان دشمن رو بکشم . چهار تای اولی رو میگیرم و میکشم ولی این پنجمیه تا بخوام با اسبم بهش برسم سریع خودشو میرسونه به نفرات لشکرشون و گیم اور میشم. تا حالا بارها دنبالش کردم که بگیرمش اما هر دفعه در میره :))
اگه کسی میدونه لطفا بگه چیکار کنم بهش برسم سرعت اسب که دیگه آخرشه.چجوری بهش برسم ؟ :D راهه دیگه ای داره یا نه باید ب تلاشم ادامه بدم و بگیرمش؟؟
اینم عکسی که از یه سایت راهنمای بازی گرفتم
خودم با پی سی بازی میکنم