موضوعها: 0
پلتفرم های شما:
من NFS MW 2012 رو گرفتم ولی انگار نسخه ی سانسور شده هستش چون Sound Track ها اصلی بازی درش موجود نیست و فقط چنتا موزیک متال داره.قبلا که بازی کرده بودم اینجوری نبود.حالا میخوام بدونم چه جوری میشه کاری کرد که Sound Track های اصلی خود بازی پخش بشه؟
(02-02-2015, 12:36 AM)Erfan-Wh نوشته است: (02-02-2015, 12:26 AM)abbascfc نوشته است: سلام دوستان
اولین پستمه تو این فروم
امیدوارم این سوالی که میپرسم جاش درست باشه
تو بازی آساسین کرید 3 در سکانس 10 قسمت A Broken Trust که نقش کانر رو بازی میکنیم، موندم. یعنی اون جاییم که باید با اسب برم و پنج سرباز پیغام رسان دشمن رو بکشم . چهار تای اولی رو میگیرم و میکشم ولی این پنجمیه تا بخوام با اسبم بهش برسم سریع خودشو میرسونه به نفرات لشکرشون و گیم اور میشم. تا حالا بارها دنبالش کردم که بگیرمش اما هر دفعه در میره :))
اگه کسی میدونه لطفا بگه چیکار کنم بهش برسم سرعت اسب که دیگه آخرشه.چجوری بهش برسم ؟ :D راهه دیگه ای داره یا نه باید ب تلاشم ادامه بدم و بگیرمش؟؟
اینم عکسی که از یه سایت راهنمای بازی گرفتم
خودم با پی سی بازی میکنم
با سلام و خوش آمد گویی برای ورود به انجمن گیمفا
شما میتونید 4 نفر اول رو بگیرید و نفر آخر رو با تپانچه بکشید، این راه رو امتحان کردید؟
خیلی ممنون
بالاخره موفق شدم آخری رو هم بگیرم :rolleyes:
موضوعها: 5
پلتفرم های شما:
سلام
اگر کسی میتونه در زمینه COOP بازی کردن daying light کمکم کنه منون میشم
پیام خصوصی بدید باتشکر
War Never Ends Quietly
س من dying light نسخه black box رو دارم چطور میتونم این بهینه سازی که جدیدا اومده و اپدیت و dlc ها رو بنصبم؟؟؟
موضوعها: 46
پلتفرم های شما:
سلام.اقا بهترین راه برا انلاین بازی کردن medal of honor warfighter چیه؟راستی برا من نسخه بلک باکسه نمیدونم دیگه چطوری انلاین بازی کنم؟