امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آکادمی نویسندگان گیمفا
عرفان جان من هستم چه جوری بقیه کارا رو انجام بدم :)
پاسخ
منم میخوام عضوتیم نویسندگی بشماز هر وقت که گفتید آموزش ها رو شروع کنیم :D :D
پاسخ
سلام آقا من هم هستم میخوام عضو تیم نویسندگی بشم.

منم هستم

من هم اماده ام ولی هیچ چیزی از نویسندگی در بازی نمیدونم.
پاسخ
منم هستم ولی باس از کجا شروع کنم؟
پاسخ
من هم هستم
پاسخ
دوستان دوباره اعلام میکنم، از طریق پیام خصوصی آمادگی خودشون رو اعلام کنند تا بررسی بشه

آخرین مهلت: تا سه شنبه 93/12/12
بعد از این زمان تیم نهایی آماده به کار میشه و تا پایان دوره آموزشی و نویسندگی این گروه عضویت امکان پذیر نیست
[تصویر:  irosbr2pxrvt.jpg]
پاسخ
منم هستم! :cool:
YOU WILL NEVER WALK ALONE
پاسخ
سلام بر شما .. من ذوق و علاقه ی بالایی تو نویسندگی دارم 
لطفا کمک کنید تا یکی از نویسندگان تیم بشم .. ممنون :heart:
پاسخ
با سلام دانیال رهبری هستم 19 ساله میخواستم برای نویسندگی تو سایت کار کنم زبان انگلیسی کامل بلدم هر روز تو سایتها و مقاله های بازی ام زبان نویسندگی و لحن بیان خوبی هم دارم.

فامیلم ر.ه.ب.ر.ی هست چون کمی سیاسیه نشون داده نشد

منظورم س.ی.ا.س.ی بود

خواهشا اگه هنوزم وقت هست به ایمیل rahbaridani@outlook.com یا danialrahbari@gmail.com ایمیل بزنید خیلی مشتاقم با کار کنم. فتوشاپ هم 100 درصد بلدم
پاسخ
(03-03-2015, 03:50 PM)danialrahbari نوشته است: با سلام دانیال ***** هستم 19 ساله میخواستم برای نویسندگی تو سایت کار کنم زبان انگلیسی کامل بلدم هر روز تو سایتها و مقاله های بازی ام زبان نویسندگی و لحن بیان خوبی هم دارم.

فامیلم ر.ه.ب.ر.ی هست چون کمی *****ه نشون داده نشد

منظورم س.ی.ا.س.ی بود

خواهشا اگه هنوزم وقت هست به ایمیل rahbaridani@outlook.com یا danialrahbari@gmail.com ایمیل بزنید خیلی مشتاقم با کار کنم. فتوشاپ هم 100 درصد بلدم

دوست من شما آقای استادی رو خبردار کنید و از طریق پیام خصوصی به ایشون خبر بدید
کسی به شما ایمیل نمی ده
پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  نظرسنجی برای ایجاد دو انجمن جدید در تالار گیمفا Station 24 30,073 01-28-2025, 10:36 PM
آخرین ارسال: Forestdem
  تیزر دومین شماره از مجله ویدیویی خانواده گیمفا Hamed Zahedi 5 2,015 01-27-2025, 10:49 AM
آخرین ارسال: daviddub
Information قابل توجه کاربران علاقه مند به فعالیت در کادر خبرنگاری گیمفا A.R.A.$.H 5 4,199 11-16-2024, 06:47 PM
آخرین ارسال: hnboykire
  سینماگیمفا: خدمتی دیگر از گیمفا – رونمایی از سایت سینمایی گیمفا It's Time 13 40,275 11-14-2024, 02:46 PM
آخرین ارسال: Robertdub
  فراخوان جذب نویسنده برای آکادمی گیمفا (تابستان 1395) Lazaretto 7 18,710 11-06-2024, 11:25 PM
آخرین ارسال: bertgoteja

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان