موضوعها: 19
پلتفرم های شما:
دو سه روز دیگه مکس پین وسری دید اسپیس رومینویسم
ناخدایی خسته در تسخیر طوفانم رفیق
در دل دریا اسیر مکر شیطانم رفیق
صخره ای هستم که سیلی میخورم از دست موج
امپراطوری غم از دست یارانم رفیق
کاش هرگز دل نمی بستم به مرجانهای آب
طعمه ای در کام خشک نارفیقانم رفیق
موضوعها: 19
پلتفرم های شما:
مثل این که هیچکس از موضوعات من خوشش تمیاد حیف به من که میام وقتم روتلف میکنم حداقل یه نظری بدید این نقد 4 ساعت وقت برد
ناخدایی خسته در تسخیر طوفانم رفیق
در دل دریا اسیر مکر شیطانم رفیق
صخره ای هستم که سیلی میخورم از دست موج
امپراطوری غم از دست یارانم رفیق
کاش هرگز دل نمی بستم به مرجانهای آب
طعمه ای در کام خشک نارفیقانم رفیق
موضوعها: 18
پلتفرم های شما:
- PC
- Playstation 3
- Xbox 360
03-13-2015, 12:51 PM
(آخرین ویرایش: 03-13-2015, 12:52 PM، توسط Edge And Christian.)
همانطور که محمد امین و حمید رضا گفتن باید از این مشکلاتی که گفته شد در مقاله بعدیت استفاده نکنی تا کیفیت مقالت بره بالا.
پس از پایان هر نوشته قبل از اینکه بخوای بذاریش تو فروم اون رو 2-3 بار بخون ببین مشکلی توش نباشه.
همانطور هم که دوستان گفتن فاصله گذاری بین کلمات وجود نداره. یعنی این علائم ( .،؛, و...) باید به کلمه قبل از خودش بچسبد و بعد از آن با یک فاصله ادامه متن نوشته می شود.
نوشته ها باید چپ چین باشند. اینجوری مقاله زیبا تر میشه
توی سخن پایانی هم که کلا به چیزی اشاره نکردی. باید اون ایرادات ( حتی اون جزئی هاش) هم گفته بشه. کلا نکات مثبت و نکات منفی رو به طرز مختصر اونجا بیان می کنند. ( نمره هم خود منتقد میده نه اینکه بسپاره به بقیه)
توی نقد و بررسی هیچ گاه از نظر خودت استفاده نکن ( البته توی پیشنمایش و اولین نگاه هم استفاده نمیشه) مثل این جمله:من به شخصه در این بازی خارق العاده نقصی ندیدم و لذت بردم هنوزم که هنوزه برای بار چهارم تمامش کردم.
ممنون که این نقد رو نوشتی. :heart:
موضوعها: 140
وقعا نقد کاملی بود
بنظرم مکس پین 1 رو نقد کن
موضوعها: 8
پلتفرم های شما:
سلام بر شما دوست عزیز
اولش بگم، خوشحالم از اینکه بخش نقد و بررسی رونق بیشتری این اواخر گرفته و دوستان بیشتری شرکت می کنن در این بخش، شما هم ادامه بدید و همین تمرین و ممارست و البته کار بیشتر بر روی مقالات باعث ارتقاء اون می شه .
نقد هم برای نقد اول قابل قبوله و فقط چند مورد مهمتر رو من اشاره می کنم :
مقدمه خیلی بخش مهمی هست و باید سعی بشه یه متن خوب برای مقدمه نوشته بشه، بطوری که برای یه خواننده ای که حس خوندن نداره یجور انرژی باشه و اون رو به خوندن ادامه نقد مشتاق کنه، البته این کار خیلی راحتی هم نیست. مقدمه شما هم خوبه و اگه این موردی که من گفتم هم بیشتر بشه، اثز بهتری هم میذاره .
خوندن نقدهای خوب و استفاده از بحث هایی که دوستان در همین بخش دارن می تونه کمک کننده باشه .
نقد شما هم خوب بود و موفق باشید.
یک مورد هم در مورد نظر دوستمون mr of 619 بگم :
من با این نظر ایشون که گفتند " توی نقد و بررسی هیچ گاه از نظر خودت استفاده نکن " کاملا مخالفم، نقد هر شخص دیدگاه ها و نظرات اون شخص در مورد یک بازی هست و باید نظر شخصی خودش رو بنویسه و اتفاقا جملات کاملا شخصی هم در بعضی نقد ها، حتی خارجی هم دیده می شه . شاید منظور شما نوع این جمله هست که من باز ایرادی (بجز مقداری در نحوه نگارش) نمی بینم، بنظر من یک نویسنده حتی باید احساسات خودش رو وارد نقد کنه، البته منظور من احساسی نوشتن نیست بلکه منظورم اینه که باید اون چیزی رو که حس کرده در بازی اعم از لذت ها و ... رو هم می تونه با ادبیات مناسب وارد نفد کنه، چون خودش در نهایت باید جوابگوی نقد خودش باشه و بهتره بگم جوابگوی خودش باشه .