موضوعها: 19
پلتفرم های شما:
آخرین نسخه ی این بازی قطعا :heart: حال :heart: خواهد داد
با نقدتون حال کردم :heart: بهترین نقدی بود که خوندم یکمیش ماند بعدا ولی عالی بود
ناخدایی خسته در تسخیر طوفانم رفیق
در دل دریا اسیر مکر شیطانم رفیق
صخره ای هستم که سیلی میخورم از دست موج
امپراطوری غم از دست یارانم رفیق
کاش هرگز دل نمی بستم به مرجانهای آب
طعمه ای در کام خشک نارفیقانم رفیق
موضوعها: 2
پلتفرم های شما:
سلام
خسته نباشی صادق جان بابت نقد خوبت :heart:
این بازی مشکل اصلیش کوتاه بودنش هست.. به نظرم کوجیما کاش جدا از فانتوم پین منتشرش نمی کرد :-/
من خودم بهش 7.4 از 10 میدم :D گرافیکش خوب بود... گیم پلیش جالب بود...
موضوعها: 221
پلتفرم های شما:
- PC
- Playstation 3
- Playstation 4
نقد خیلی عالی بود. جا داره از نویسنده یه تشکر ویژه هم بکنم که این بازی رو به خوبی و به دقت نقد و بررسی کرده بودند.
Metal Gear Solid V Ground Zeroes از همه نظر عالی بود به جز بسیار کوتاه بودن بازی. متاسفانه این نکته رو هم نمیشه در نظر نگرفت و بگیم بازی یه مقدمه بود چون استاد این بازی رو به قیمت یه بازی کامل ارائه داده بود. اما باید بگم در همین مدت کوتاه هم یه داستان فوق العاده (که نشون دهنده قدرت کوجیما تو داستان سرایی هست) و گیم پلی زیبا به همراه یه گرافیک خوب رو شاهد بودیم.
موضوعها: 221
پلتفرم های شما:
- PC
- Playstation 3
- Playstation 4
آره نمره که دقیقاً موافقم.
تو این مشکلات اخیر کونامی و کوجیما که صد در صد کونامی مقصر هست و یه جورایی داره حماقت کامل رو میکنه که البته اینجا جای بحثش نیست اما توی قضیه ی عرضه ی این بازی معلوم نیست دقیقاً مشکل از کیه، اما با توجه به سابقه ی کوجیما تو کار های عجیب غریبی که انجام داده بعید نیست این هم ایده ی خودش بوده باشه :دی
با وجودی که از طرفدارن این سری هستم ولی خوش حال شدم بازی نمرات بسیار بالایی رو نگرفت، چون ممکن بود در صورت بالا بودن نمرات این بازی، سایر شرکت ها و بازی سازان هم این کار مسخره رو ادامه بدند ( منظورم گذاشتن یه مقدمه یا دمو با قیمت یه بازی کامل).
موضوعها: 66
پلتفرم های شما:
PWLG عزیز. به صورت خصوصی جوابت رو دادم. بهتره دیگه اینجا ادامه ندیم. نمی خوام تاپیکت خراب شه عزیزم.