نظرسنجی: 0 شدن اعتبار ها
شما مجاز به شرکت در این نظرسنجی نیستید.
+
50.00%
11 50.00%
-
50.00%
11 50.00%
در کل 22 رأی 100%
*شما به این گزینه رأی داده‌اید. [نمایش نتایج]

امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
اعتبار
یا فردا شب
نه الان بهترهConfused25:Confused25:Confused25:

خیلی دلم میخواد بدونم اون 3نفر کیانConfused66:Confused60:Confused60:Confused66:
Even when your kind appears to triumph...still, we rise again.  And, do you know why? It is because the order is born of REALIZATIOn. We require no creed! No indoctrination by desperate, old man.  All  we need is that the world be as it is.  And THIS is why the Templars will never be destroyed!...i

​پاتوق طرفداران الطیر کبیر
(09-28-2012, 05:54 PM)Momielo نوشته است: نه الان بهترهConfused25:Confused25:Confused25:

خیلی دلم میخواد بدونم اون 3نفر کیانConfused66:Confused60:Confused60:Confused66:

روی نمایش نتایج بزن اسمشون میاد.
گیمر و فتالتی و سوهیلدConfused66:Confused66:Confused66:Confused66:
بایدم راضی نباشن
Even when your kind appears to triumph...still, we rise again.  And, do you know why? It is because the order is born of REALIZATIOn. We require no creed! No indoctrination by desperate, old man.  All  we need is that the world be as it is.  And THIS is why the Templars will never be destroyed!...i

من بدبخت فكر كردم - يعني اينكه اين قانون اجرا ميشه Confused41:Confused41: بعد فهميدم برعكسه Confused05:Confused05:
من همچین فکری نکردم. نظرسنچی هم هر چقدر رای بیاره طبق همون عمل میشه.
دوستان لطفا سعی کنید تا حد امکان از دادن اسپم خودداری کنید. در بخش های جدی پست هایی مثل شکلک و حرف زدن درباره چیز خاصی انجام ندید.
اسپم ها پاك شدند
من هنوز شرکت نکردم نمی دونم کدومو بزنم از یک طرف از اعتبارم حیفم میاد از طرفه دیگه می بینم کسایی که تازه میان جمع کردن اعتبار براشون سخت تره از اون زمانی که همه می تونستن اعتبار بدن.Confused67:
من یه نظری دارم.....میگم اگه میشه این اعتبار ها که 0 شد برای اینکه او دسته از افرادی که تا حالا زحمت کشیدن و مطلب جمع کردن به ازای هر مطلب میفدشون 10اعتبار بدید.

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  اعتبار جایزه برای کاربرانی که خودشان مطالبشان را مینویسند! Real G 31 9,301 09-21-2012, 04:43 PM
آخرین ارسال: Momielo

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 11 مهمان