موضوعها: 683
(05-08-2015, 12:16 PM)Amir Hiden نوشته است: سلام یه سوال خیلی واجب
یروز دیدم داداشم داره با لپتاپ ور میره رفتم دیدم این بلا رو سرش اورده چطور میتونم به حالت اولیه برش گردونم :(
اصلا با این تم کنار نمیام
سلام بر شما
فکر کنم تم استارت ویندوز تغییر داده شده. اگر این چنین باشه باید اول به منوی استارت برید و بعد روی نوار سمت راست منوی استارت بزنید و بعدش
Setting رو انتخاب کنید.حالا روی personalize کلیک کنید و حالا میتونید تم منوی استارتو تغییر بدید. البته با گزینه هایی مثل Background color و Accent color هم میتونید رنگ زمینه تم و اون نوار سمت راست منو رو هم تغییر بدید.
موضوعها: 1
پلتفرم های شما:
سلام دوستان دو روز پیش سایت گیمفا کنفرانس Assassin’s Creed Syndicate با زیرنویس فارسی در سایت قرار داده بود من کنفراس با کیفیت فول اچ دی 500 مگ دانلود کردم حالا که فایل زیرنویس فارسی روی فیلم میزنم بجای حروف فارسی یه سری حروف عجیب و غریب میاد تو هر برنامه پخش فیلم امتحانش کردم همین شد لطفا راهنمایی کنید خیلی مهمه واسم
موضوعها: 0
سلام من وقتی تو موزیلا میرم قسمت تصاویر گوگل هنگ میکنه روش کلیک میکنم not repoding و اینا میاد صفحش سفید میشه
ویروس هم نیست
میدونید علتش چیه؟ چیکارش کنم؟
موضوعها: 0
پلتفرم های شما:
سلام
میخواستم بدونم مادربورد h77-ds3h تا چند گیگ گرافیک می شه روش گذاشت؟
البته این مادر بورد دو جای نصب برای دو گرافیک رو داره می خوام ببینم که هر کدومش رو تا چند گیگ میشه ارتقا داد.