05-06-2015, 01:04 PM
(05-06-2015, 12:39 PM)samanjimmy نوشته است: سلام دوستان یه راهنمایی می خواستم ..من به شخصه زیاد با گیم سرو کار دارم و کنسول هم تا حالا نداشتم(همش با pc گیم میزدم)ولی حالا به توجه به هزینه های بد رقم ارتقا pc به فکر خرید کنسول افتادم و البته کلی سوال---> درسته هزینه کنسول نسبت به pc به صرفه است ولی شما با قیمت های بازی ها چه کار میکنید؟...مثلا call of duty جدید قیمتش تو سایتا واسه پیش خرید 330 تومنه . تو بعضی سایتا راه کار هایی نوشتن ولی قانع کننده نیست....دیگه اینکه که علت اینکه تا حالا کنسول نداشتم این بود که با گیم پد مشکل داشتم ..دوستام بهم میگفتن به خاطر دست چپ بودنه. تو اینترنتم هم گیم پد واسه دست چپا ندیدم(این تیکه رو دوستان دست چپ کمک کنن)به نظرتون مشکل گیم پد قابل حل هست یا نه؟.....بعدشم کلا نسبت به کنسول بد دلم لطفا راهنمایی کنینسلام دوست عزيز درسته هزينه هاي كنسول به صرفه تره ولي به نظر من ميتوني يه pc اقساطي جمع كني اگر نميتوني اينكارو انجام بدي هم كه يه قضيه ي ديگست
ولی در کل اگه بخوام کنسول بخرم همین ps4 رو میخرم.
قيمت بازي ها خيلي بالاست حق با شماست و فك نميكنم حتي قشر مرفح جامعه هم بتونن به راحتي بازيا رو تهيه كنن كلا سه تا راه وجود داره براي بازياش راه اول تعويض بازي براي مثال: من بازي جي تي اي وي رو ميخرم ٢٢٠ تموم ميكنم (مدت زمانش مهمه) بعد از مدتي قيمت بازي ها مياد پايين شما به دو صورت ضرر ميكنين در اين حالت بيست هزار تومن بابت باز شدن پلمپ (كرج اينطوريه) و بيست هزار تومن هم كم ميكنن و بر ميدارن اگر قيمت بازي همون ٢٢٠ باشه شما بازي رو به علاوه چهل هزار تومن ميدي يه بازي نو ميخري اگر نه بيشتر ضرر ميكني
روش دوم:شيرينگ اين روش هم اولاش خوب بود چون هر بازي رو به صورت كاملا قانوني و ديجيتالي ميخريدي شصت الي هشتاد تومن در سه ظرفيت طي اپديت ٢.٥٠ ظرفيت سه از بين رفت و به ظرفيت دو تبديل شد قيمت ها دوبرابر شدن
روش سوم : اجاره بازي ها اين روش به نظرم از همه بصرفه تره بازي كه نميخوايد تو ارشيوتون نگه دارين رو اجاره ميكنين براي مثال من بازي gta v خودم رو به فروشنده ميدم (امانت) و بازي مورتال كمبت رو ميگيرم
قيمت هارو هفته اي حساب ميكنن براي مثال تو كرج من هفته اي پونزده هزار تومن ميدم هر چقدر هم بخواي بازي ميكني و پس ميدي بازيتو پس ميگيري فعلا كه همين سه تا راه وجود داره
بابت دست چپ بودنتون نظري ندارم خودتون ببينيد با گيم پد راحتيد يا نه ولي فك نميكنم مشكلي باشه من رفيقم چپ دسته راحت بازي ميكنه و تو بازي هاي انلاين هم اكثرن ميبره من راست دست رو :D لامصب حرفه ايه بازم كمك ديگه اي از دستم بر اومد بگين راهنمايي ميكنم