موضوعها: 0
(05-20-2015, 03:31 PM)black.ghost نوشته است: با این مد در مغازه ها و مکانن هایی که تو مراحل داستانی بودن باز میشه مثل ساختمون اف آی بی
لینک دانلود
تو پوشه اصلی بازی بریزین و خودش فعال میشه و برای اینکه ساختمونا تو مپ معلوم بشن f7 رو نگه دارید
ریختم تو پوشه اصلی بازی کار نمیکنه رو نقشه هم f7 زدم هیچی نشد
سلام میشه یه ماد بزارید که پلیس دیگه کاری به ما نداشته باشه ممنون
هیچکدوم از این ماد ها کار نمیکنه من رانندگی واقعی و هواپیمای وحشی و باز شدن ساختمان های مراحل رو دانلود کردم
ریختم تو پوشه اصلی بازی ولی هیچی نشده
اه
موضوعها: 23
پلتفرم های شما:
من دیروز توی یوتوب داشتم میگشتم یه مادی دیدم توی THE FLASH بودش! اگر اون رو بزارید فکر کنم خیلی خوب بشه:D
(05-30-2015, 10:16 PM)BadBoy4Ever نوشته است: (05-30-2015, 10:03 PM)hadi-wolf نوشته است: هیچکدوم از این ماد ها کار نمیکنه من رانندگی واقعی و هواپیمای وحشی و باز شدن ساختمان های مراحل رو دانلود کردم
ریختم تو پوشه اصلی بازی ولی هیچی نشده
اه
دوست عزیزم اگه به همه ی راهنمایی ها و آموزش ها توجه کنید به راحتی میتونید ماد ها را اجرا کنید پس بقیه چیکار میکنن ؟
ابتدا به نظرم بازی را پاک کنید پس از نصب اگر از کرک 3دی ام استفاده میکنید آپدیت 1 و کرک 4 رو بریزید سپس اسکریپت هوک رو نصب کنید و طبق راهنمایی درون مادها پیش برید.
و در مورد ریلودد هم همین قضیه صدق میکنه.
موفق باشید
ببین کرک من ریلوده در ضمن همه ی 5 آپدیت رو زده ام اصلا چرا باید از کرک 3 دی ام استفاده کنم وقتی کرک خرابیه استاپ ورکینگ داره
من فایل های ماد های شما رو ریختم تو پوشه ی اصلی بازی اونجایی که لانچر و اینا هست بعد که تو بازی بودم دگمه ی فعال سازی هر
کدمشونو زدم
ولی هیچی نشد تو هیچکدومشون
بقیه هم شاید حوصله ندارند بیاند بگند کار نکرد