امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پروازی با شکوه بر فراز گاتام نمرات Batman: Arkham Knight (نمرات نسخه PC منتشر شد)
(06-19-2015, 07:12 PM)M-ahmady نوشته است:
(06-19-2015, 07:06 PM)omidkhalafbeigi نوشته است: این گیم اسپات کلا چرا اینجوری نمره میده؟ به gta v هم 90 داده بود درحالی که اکثرا 100 دادن :-/

آخه همینه که گیم اسپات رو از سایتای دیگه متمایز کرده دیگه ...

کم میده میخواد بگه منم آره!!!!!!
پاسخ
(06-19-2015, 07:09 PM)Ct Os نوشته است: چقدر من game spot رو دوست دارم. به هر بازی که من خوشم میاد 10 میده ( ازجمله witcher 3 ) و به هر بازی که من بدم میاد زیر هشتاد میده از جمله ( Batman ) :D :D :D :D

عشق منی Game spot :blush:
جان من با این نظرات انجمن رو به گند نکشین اگه دوست نداری نظر نده

پاسخ
لعنت ب این گیم اسپات 
میاد به ویپر که 7 زیادیشه 10 میده 
به تلو شاهکار قرن 8 میده به بتمن 7 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
برم شخصا بسوزونمش  167
[تصویر:  qfal6dw58t6yf733ll8a.jpg]
پاسخ
(06-20-2015, 12:56 AM)Amir Hiden نوشته است: لعنت ب این گیم اسپات 
برم شخصا بسوزونمش  167

ویچر خدایی لایق 10 هستش!!!!!!!
به تلو فک کنم 8.5 داد!!!!!!
ولی این بتمن خیلی بهتر از 7 هستش!
پاسخ
تو این صنعت دوست داشتنیمون قافلگیری تا دلتون بخواد هست 
از بهترین بازی تاریخ (legend of zelda ocorina of time) که والا من تا اونجایی که دیدم چیزی بیشتر از بازی پلنگ صورتی نداره ولی همین سایت مذکور بهش 10 داده
تا لستی که قطعا میتونست جای لجند رو بگیره ولی با نمره 8.5 رد شد رفت پی کارش
صنعت بازی مثل سینما نیست زیاد انتظار نداشته باشید که بتمن بیاد و متای 98 یا 99 بگیره بلاخره همه بالا دادن اگه گیم اسپاتم بالا میداد همینجوری میشد پس یکی باید قربانی میکرد نمره رو تا بازی الکی سطحش نیاد بالا
فردا اسپایدر منم متاش میشه 100 اگه همینطوری پیش بره
پاسخ
دوستان من یاد گرفتم با گیم اسپات کنار بیام.مریضه بیچاره.مریضیش هم مصری می ترسم بقیه منتقدا بگیرن ازش.
[تصویر:  e4f7_3ea4f3ff8d45616e224e2b324bba4603.png]
پاسخ
نقل‌قول: کم میده میخواد بگه منم آره!!!!!!
نقل‌قول: جان من با این نظرات انجمن رو به گند نکشین اگه دوست نداری نظر نده
نقل‌قول: لعنت ب این گیم اسپات 

برم شخصا بسوزونمش  [تصویر:  167.gif]
نقل‌قول: دوستان من یاد گرفتم با گیم اسپات کنار بیام.مریضه بیچاره.مریضیش هم مصری می ترسم بقیه منتقدا بگیرن ازش.

شماها پست منو صفحه قبل خوندین؟ اگه اونو نخوندین، نقد گیم اسپاتو خوندین؟ اصن میدونین یکی از بهترین منتقدای صنعت این بازی رو نقد کرده؟
اصن می دونین گیم اسپات یه نفر نیست که میخاین برین آتیش ـش بکشین؟ S0 (43)

ول کنین این بحثای مسخره رو کوین ون اورد مشکل مغزی نداره بیاد هِی نمره ی کم بده، همین منتقد به بلادبورن و ویچر به ترتیب 9 و10 داد. به دونسخه ی قبلی بتمن آرکام 9 داد! برین مشکلاتی که توی نقدش مطرح کرده رو بخونین. کاملاً با عقل جور در میاد و بهانه ی الکی نگرفته!
لطفاً شما هم ول کنید. گیم اسپات رو به «گیم اسقاط» تلفظ نکنید و اول نقدش رو بخونید. از بازی خیلی هم تعریف کرده. ولی گفته که بازی مشکلاتی که نمیشه روش سرپوش گذاشت.
همچنین گیم اسپات سایت به اصطلاح «الکی» حساب نمیشه که بخواد با نمره ی پایین دادن نگاه ها رو به سمت خودش بکشونه. این سایت بعد از IGN معتبرترین منبع گیم ـه و روزانه شاید میلیون ها نفر بهش سر بزنن!

امیدوارم متوجه شده باشد!
پاسخ
(06-20-2015, 09:03 AM)The Last Resort نوشته است:
نقل‌قول: کم میده میخواد بگه منم آره!!!!!!
نقل‌قول: جان من با این نظرات انجمن رو به گند نکشین اگه دوست نداری نظر نده
نقل‌قول: لعنت ب این گیم اسپات 

برم شخصا بسوزونمش  [تصویر:  167.gif]
نقل‌قول: دوستان من یاد گرفتم با گیم اسپات کنار بیام.مریضه بیچاره.مریضیش هم مصری می ترسم بقیه منتقدا بگیرن ازش.

شماها پست منو صفحه قبل خوندین؟ اگه اونو نخوندین، نقد گیم اسپاتو خوندین؟ اصن میدونین یکی از بهترین منتقدای صنعت این بازی رو نقد کرده؟
اصن می دونین گیم اسپات یه نفر نیست که میخاین برین آتیش ـش بکشین؟ S0 (43)

ول کنین این بحثای مسخره رو کوین ون اورد مشکل مغزی نداره بیاد هِی نمره ی کم بده، همین منتقد به بلادبورن و ویچر به ترتیب 9 و10 داد. به دونسخه ی قبلی بتمن آرکام 9 داد! برین مشکلاتی که توی نقدش مطرح کرده رو بخونین. کاملاً با عقل جور در میاد و بهانه ی الکی نگرفته!
لطفاً شما هم ول کنید. گیم اسپات رو به «گیم اسقاط» تلفظ نکنید و اول نقدش رو بخونید. از بازی خیلی هم تعریف کرده. ولی گفته که بازی مشکلاتی که نمیشه روش سرپوش گذاشت.
همچنین گیم اسپات سایت به اصطلاح «الکی» حساب نمیشه که بخواد با نمره ی پایین دادن نگاه ها رو به سمت خودش بکشونه. این سایت بعد از IGN معتبرترین منبع گیم ـه و روزانه شاید میلیون ها نفر بهش سر بزنن!

امیدوارم متوجه شده باشد!

داداش من که میدونم گیم اسپات یه نفر نیست.ولی برای این نسخه از بازی خیلی نامردیه که 70 بدی.همه منتقدا دیگه بالای 80 یا خود 80 دادند حالا بزار بازی هم بیاد تجربه اش کنیم.ببینیم ارزش 70 رو داره یا 100.
[تصویر:  e4f7_3ea4f3ff8d45616e224e2b324bba4603.png]
پاسخ
من بازی hatred رو که گیم اسپات بهش 3 داد رو شانس اصلی گوتی میدونم
پاسخ
نقل‌قول: داداش من که میدونم گیم اسپات یه نفر نیست.ولی برای این نسخه از بازی خیلی نامردیه که 70 بدی.همه منتقدا دیگه بالای 80 یا خود 80 دادند حالا بزار بازی هم بیاد تجربه اش کنیم.ببینیم ارزش 70 رو داره یا 100.

نه دوست عزیز منظورم این نبود که بازی بده، منظورم اینه که دلایل گیم اسپات برا کم کردن نمره خیلی منطقی ـن. برام جالب بود که دوستان بدون حتی یه نگاه کردن به نکات منفی نقد گیم اسپات، کلاً شستن ـش رفت!

نقل‌قول: من بازی hatred رو که گیم اسپات بهش 3 داد رو شانس اصلی گوتی میدونم
دقیقاً بر چه اساسی، بازی که متاش 45ـه و هیچ نمره ی سبزی توی Criticـهاش دیده نمیشه رو شانس اصلی گوتی می دونین؟ البته فک کنم منظور شما Worst GOTY باشه D:
پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  سولز لایکی شرقی و متوسط | نقدها و نمرات بازی Code Vein White Beard 0 1,821 09-27-2019, 10:23 PM
آخرین ارسال: White Beard
  تجدید دیدار با افسانه‌ی فراموش نشدنی | نقد‌ها و نمرات بازی The Legend of Zelda: Link’ PC FAN 0 1,765 09-20-2019, 08:41 AM
آخرین ارسال: PC FAN
  چرخ دنده‌های نابودگر | نقدها و نمرات بازی Gears 5 White Beard 0 1,802 09-04-2019, 10:00 PM
  تناقض در اعترافات | نقدها و نمرات بازی Erica White Beard 0 1,623 08-24-2019, 01:23 AM
  [Meta] آشوب کم‌فروغ گرگ آهنی | نقدها و نمرات بازی Metal Wolf Chaos XD White Beard 0 1,395 08-08-2019, 08:19 PM

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان