موضوعها: 2
06-25-2015, 05:31 PM
(آخرین ویرایش: 06-25-2015, 05:33 PM، توسط ps 4 ever.)
سلام دوستان
gtav نسخه ای نداره که سانسور شده باشه من عاشق این بازیم ولی بخاطر صحنه هاش نمیتونم بازی کنم :(
نسخه سانسور شده نداره؟ :huh:
بعد یه سوال دیگه وقتی دسته ps4 از حالت استند بای شارژ شد چطور باید دستگاه رو خاموش کرد؟
موضوعها: 2
(06-25-2015, 05:38 PM)Sadegh PS4 LOVER نوشته است: (06-24-2015, 01:40 PM)nami 1 نوشته است: (06-24-2015, 01:37 PM)Sadegh PS4 LOVER نوشته است: سلام دوستان ببخشید من اولین بارمه اینجا میام و می خوام بگم یه هفته است PS4 خریدم با یه ویچر و بلاد بورن . هر دوتا بازیمم کاملا آپدیت کردم حالا که میخوام DLC های ویچرو بگیرم دانلود میشن ولی اصلا نصب نمیشن یه بار سه ساعتم دستگامو روشن گذاشتم ولی بازم نصب نشده بودن آیا مشکل از کنسوله یا کلا باید صبر کنیم؟ رجین بازی ویچرم 2 و رجین دستگاهم 2 هستش یعنی مشکل از رجین ها نیست. آپدیت دستگامم 2.51 میباشد ممنون میشم یه کمک هرچند کوچک به بنده بفرمایید. :( :( :( :( :( :heart: :heart: :exclamation: :huh:
:|
اتفاقا به نظر میاد مشکل از ریجن ها باشه:|
ریجن بازی که دو هستش باید با ریجن اکانتتون مطابقت کنه و ربطی به ریجن دستگاه نداره:|||
باید اکانتون کشورش برای اروپا باشه!
آها ممنون :blush: :blush:
(06-25-2015, 05:31 PM)ps 4 ever نوشته است: سلام دوستان
gtav نسخه ای نداره که سانسور شده باشه من عاشق این بازیم ولی بخاطر صحنه هاش نمیتونم بازی کنم :(
نسخه سانسور شده نداره؟ :huh:
بعد یه سوال دیگه وقتی دسته ps4 از حالت استند بای شارژ شد چطور باید دستگاه رو خاموش کرد؟
خوب وقتی بازی کن که کسی خونه نباشه یا همه خواب باشن بعدشم GTA V همچین صحنه ی زیادی نداره فقط بستگی به خودت داره مگر دو سه تا مرحله که باید با احتیاط بازی کنی !!!! برای خاموش کردنم کلید پاورو 7 ثانیه نگه دار تا کلا خاموش شه :D
ممنون بابت جوابت :heart: من خودم تنها باشم هم نگاه نمیکنم. :D
میشه اون کلیپاشو رد کرد یا حتما باید نگاه کرد؟بعد اون مرحله ها زیاده تو بازی؟چقدر خطرناکه؟
با لست آف آُس بخوام تعویض کنم،چقدر باید سر بدم؟
موضوعها: 3
پلتفرم های شما:
سلام میشه یه توضیح خیلی خوب و عالی درباره آنلاین بازی کردن و آپدیت کردن بازی ها و PS4 بگید راستی یه اینترنت پرسرعت خوب بگید قیمتش مهم نی فقط موقع آنلاین بازی کردن لگ و گیر و میر و مرگ و کوفت و زهر :P نداشته باشه
موضوعها: 0
دوستان از کجا باید اکانت بازی دیجیتالی (ظرفیت دوم) تهیه کرد ؟
متشکر
موضوعها: 3
پلتفرم های شما:
حرفی از PSN چرا نزدی فقط گفتی پلاس؟