نظرسنجی: آیا از Kane & Lynch 2 : Dog Days راضی بودید؟!
شما مجاز به شرکت در این نظرسنجی نیستید.
بله
66.67%
4 66.67%
خیر
33.33%
2 33.33%
در کل 6 رأی 100%
*شما به این گزینه رأی داده‌اید. [نمایش نتایج]

امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kane & Lynch 2 : Dog Days | X360
[تصویر:  Kane-lynch-2-dog-days-4.jpg]

داستان بازی بعد از نسخه ی اول اتفاق می افتد. لینچ در شانگهای همراه با نامزد خود که اسمش ژو هست زندگی آرامی برای خود دسته پا کرده و کین هم درکنار دختر خود دارد به خوبی و خوشی زندگی می کند. تا اینکه دوست کین یعنی لینچ در یک روز به او زنگ میزند و به کین میگوید که میخواهد معامله ای خطرناک انجام دهد که پول خوبی هم در این کار هست و کین هم که به پول نیازمند است پیشنهاد او را قبول می کند و راهی شانگهای واقع در چین میشوند…
ولی پس از مدتی آن ها می فهمند که این معامله توطئه ای بیش نبوده برای کشتن شان! در این بین کین در یک درگیری به اشتباهی دختر یکی از خاندان شانگهای را میکشد و پدر گردن کلفت این دختر دست به کار می شود تا کین و لینچ را هرجوری که شده بکشد و اینجاست که...

ادامه مطلب >>
پاسخ
به نظر من که گرافیک و دوربین متفاوت و جدیدی داشت
فقط آخرای بازی گیم پلی بد جور خسته کننده میشه
شاید اگه یه مقدار رانندگی در بازی میذاشتند خیلی بهتر میشد !!!
Gamefa.com
 TechFars.com 
CinemaFars.com
پاسخ
به نظرم هیچ چیز بازی خوب نبود جز صدا,دوربین بازی هم سر آدم رو گیج میاره,CO-OP بازی و Multiplayer ـش خوب بود.
6.0 براش کافیه :دی
پاسخ
به نظر من بازی خوبی بود اما دوربینش اذیت می کرد(مخصوصا توی مراحل اول بازی)
و این که بازیش خیلی بسته و بود تنها کاری که می تونستی بکنی کاور گرفتن و تیر اندازی بود
سانسور هاش جالب بود :دی و در کل هیجان خوبی داشت :دی
پاسخ
من از شماره ی 1این بازی بیشتر خوشم آمد من اصلا از این یکی خوشم نیامد
من جایی گیر کردم که اون دوتا آدم در مرحله ی دوم تو يه پاركينگ هستن کسی میدونه چی کار باید بکنی ؟ اگر محض رضاي خدا كمك كنيد مرسي ...Confused41:
پاسخ
نقل‌قول: من از شماره ی 1این بازی بیشتر خوشم آمد من اصلا از این یکی خوشم نیامد
من جایی گیر کردم که اون دوتا تو يه پاركينگ هستن معلوم نيست كه كجا بايد بري اگر ميتونيد بچه ها محض رضاي خدا كمك كنيد مرسي ...

نیما جان یک سر به اینجا بزن , امیدوارم بتونه کمکت کنه : http://www.videogames.ir/forums/showthread.php?p=104708
پاسخ
این بازی عالی بود و تمومش کردم اما صحنه های ناراحت کننده ای هم داشت مانند مرگ نامزد لینچ Confused67:

و مثل اینکه قسمت بعدی در روسیه هستندConfused60:

در کل بازی سختی بود و داستان و گیم پلی و همچنین گرافیک بسیار بسیار بالایی داشت

در انتظار نسخه سوم ...

[تصویر:  01832027028110186220.png]
پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  زامبی کشی در مقیاس وسیع! | آنچه از Days Gone می دانیم White Beard 1 1,347 11-25-2018, 12:40 PM
آخرین ارسال: White Beard
  جنگجویان زمان| نقد و بررسی بازی DARKEST OF DAYS Funny Man 2 2,630 06-30-2016, 07:02 PM
آخرین ارسال: Funny Man
  نقد و برسی بسته الحاقی The Walking Dead: 400 Days Yves Guillemot 7 1,893 03-07-2016, 01:07 AM
آخرین ارسال: مجیدنصر
  400 روز بد بختی ! نقد و بررسی بازی TWD 400 days alirezam 5 2,498 08-21-2013, 08:58 PM
آخرین ارسال: JOHN ABROZZI

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان