امتیاز موضوع:
  • 104 رأی - میانگین امتیازات: 4.37
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تاپیک جامع سوالات و مشکلات شما در بازی های ویدئویی
سلام من در مراحل بازی gta v مشکل دارم حدودا 30درصد بازیو رفتم و بعد مرحله منفجر کردن کشتی و دزدیدن زیردریای با 3 کاراکتر دیگه ب من ماموریت نمیده چکار کنم
 همیشه ★بهترین ها★ ماله ☆بهترین ها☆ست  S0 (37)
پاسخ
با سلام من وقتی بازی WWE 2K 15 رو خریدم 5 تا دیوی دی بود و کامل نصب کردم بعد گرافیک اصلیمو هم رو گزاشتم ولی نمیدونم چرا تو بازی برا ورود بازیکن ها لگ میزنه ولی برا خود بازی یکمی اهتسه هست ولی وقتی خواستی فن بزنی یا فینیشر اینقدر اهسته میشه که نیم ساعت طول میکشه یه فن بزنه اینم مشخصات سیستمم

cpu : core i7
ram : 6gig
Graphic : 2gig amd radeon 8500
HDD : 1T

البته من تنظیمات گرافیکیشو هم روی کمترین گزاشتم ولی تغییری نکرد فقط گرافیکش کم شد

ترو خدا کمک کنید

(07-03-2015, 02:11 PM)ice gamer نوشته است: سلام من در مراحل بازی gta v مشکل دارم حدودا 30درصد بازیو رفتم و بعد مرحله منفجر کردن کشتی و دزدیدن زیردریای با 3 کاراکتر دیگه ب من ماموریت نمیده چکار کنم

باید یه ماشین بر داری ببری نزدیککای همون شرکت کشتی رانی توی یه کوچه که کسی نباشه پارک کنی بعد پیادی میشی و زنگ میزنی به مایکل بهم ماموریت میده
پاسخ
(07-03-2015, 05:27 PM)hosien3d نوشته است: با سلام من وقتی بازی WWE 2K 15 رو خریدم 5 تا دیوی دی بود و کامل نصب کردم بعد گرافیک اصلیمو هم رو گزاشتم ولی نمیدونم چرا تو بازی برا ورود بازیکن ها لگ میزنه ولی برا خود بازی یکمی اهتسه هست ولی وقتی خواستی فن بزنی یا فینیشر اینقدر اهسته میشه که نیم ساعت طول میکشه یه فن بزنه اینم مشخصات سیستمم

cpu : core i7
ram : 6gig
Graphic : 2gig amd radeon 8500
HDD : 1T

البته من تنظیمات گرافیکیشو هم روی کمترین گزاشتم ولی تغییری نکرد فقط گرافیکش کم شد

ترو خدا کمک کنید

(07-03-2015, 02:11 PM)ice gamer نوشته است: سلام من در مراحل بازی gta v مشکل دارم حدودا 30درصد بازیو رفتم و بعد مرحله منفجر کردن کشتی و دزدیدن زیردریای با 3 کاراکتر دیگه ب من ماموریت نمیده چکار کنم

باید یه ماشین بر داری ببری نزدیککای همون شرکت کشتی رانی توی یه کوچه که کسی نباشه پارک کنی بعد پیادی میشی و زنگ میزنی به مایکل بهم ماموریت میده
شرکت کجاست؟ کجاش پارک کنم
 همیشه ★بهترین ها★ ماله ☆بهترین ها☆ست  S0 (37)
پاسخ
سلام ببخشید من بازی metro last light redux رو تموم کردم و اخرش ارتیوم میمیره و d6  و نجات میده همه میگن یه پایان دیگه هم داره این بازی اگه داره میشه بگید چی کار باید بکنم تا اون یکی پایانش رو هم ببینم اگه جواب بدید ممنون میشم
[تصویر:  True_Detective_wallpapers_4.jpg]
پاسخ
بچه ها اول های بازی Batman Arkham City نمیدونم چیکار کنم هیچ مرحله خاصی تو نقشه نیست اینم نقشه بازی :

[تصویر:  j4fk_batmanac_2012-11-01_22-07-41-72.jpg]
[تصویر:  maxresdefault.jpg]
پاسخ
(07-03-2015, 10:07 PM)game.ps4 نوشته است: بچه ها اول های بازی Batman Arkham City نمیدونم چیکار کنم هیچ مرحله خاصی تو نقشه نیست اینم نقشه بازی :

[تصویر:  j4fk_batmanac_2012-11-01_22-07-41-72.jpg]

دقیقا کجا هستید؟!
پاسخ
(07-03-2015, 08:18 PM)sasanjz23 نوشته است: سلام ببخشید من بازی metro last light redux رو تموم کردم و اخرش ارتیوم میمیره و d6  و نجات میده همه میگن یه پایان دیگه هم داره این بازی اگه داره میشه بگید چی کار باید بکنم تا اون یکی پایانش رو هم ببینم اگه جواب بدید ممنون میشم

جواب مارو کسی نمیده ؟
[تصویر:  True_Detective_wallpapers_4.jpg]
پاسخ
یه مشکل دارم

میرم توی نرم افزار گیم رنجر توی هر هاستی که میرم یه صفحه ی سیاه توش میاد نوشته لودینگ بعد تبلیغات میاد کله نتم میره چیکار کنم این تبلیغات بره؟؟

همه نتمو میبره!!!!!
پاسخ
من اول های بازی هستم اونجا که جوکر یه عروسک خودشو به سرم خون وصل میکنه و بتمن فریب میده و بیهوشش میکنه و اون زن گربه که گرفتار اون زن گیاهی میشه اونجام الان بتمن الاف هست هیچ ماموریت خاصی نیست فقط علامت سوال ها که حلشون مشکله با یه سری تمرینات ....
[تصویر:  maxresdefault.jpg]
پاسخ
سلام دوستان خسته نباشید 
اقا من این mortal kombat X رو که رو سیستم اجرا میکنم اوایل بدونه افت فریم و لگ بازی میکنم ولی یه نیم ساعتی که میگذره بازی اسلو موشن میشه اپدیت هارم همشونو ریختم ولی هنوز هم همون مشکلاتو دارم بازی رو روی حالت  low هم که میزارم همون جوری میشه از سیستم مورد نیاز هم سیستمم بالا تر هست ولی نمیدونم چیکار باید بکنم اگه راهی هست ممنون میشم راهنماییم کنید  :)
به سلامتی اونایی که با التماس میان تو زندگیمون ...
با
ادعا
میرن ...
پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  حل مشکلات و ارورهای بازی God of War gamegi 0 16,098 02-01-2022, 05:24 PM
آخرین ارسال: gamegi
  نحوه نصب، مشکلات و ارور های رایج در بازی ها ARK1375 18 39,966 10-21-2021, 11:17 AM
آخرین ارسال: hamed59ra@gmail.com
Exclamation راهنمای اول بازی Skyrim| تعریف و روش پیوستن به فرقه های بازی Zoom Hunter 10 22,922 05-13-2020, 11:57 AM
آخرین ارسال: Mohammad.84
  راهنمایی جامع بازی Devil May Cry 2 michaelbn 14 6,959 05-03-2020, 10:26 PM
آخرین ارسال: michaelbn
  راهنمای قدم به قدم و ویدئویی Saints Row IV Ratonhaketon 21 22,842 04-23-2020, 12:18 PM
آخرین ارسال: Dante_2004

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 27 مهمان