موضوعها: 1
(07-15-2015, 10:20 PM)AmirrezA_V نوشته است: (07-15-2015, 10:10 PM)JOHN ABROZZI نوشته است: هیچ کدوم.
مشکل از اینترنت شما هست...
یا سرعتش کمه یا برای بازی مناسب نیست مثلا با اینترنت پیشگامان نمیشه خیلی راحت Gta v رو بازی کرد بهترین اینترنت برای بازی انلاین اینترنت مخابرات است این چیزیه که خودم استفاده میکنم الان .قبلا هم پیشگامان داشتم.
من مخابرات 2 مگ دارم داداش
مشکل من که با عوض کردن اینترنت حل شد.
ببینم یعنی اصلا نمیتونی انلاین بازی کنی؟
Nightcall
Kavinsky &lovefoxxx
i'm giving you a nightcall to tell you how i feel
i want to drive you through the night down the hills
i'm gonna tell you something you don't want to hear
i'm gonna show you where it's dark but have no fear
(07-15-2015, 10:48 PM)AmirrezA_V نوشته است: (07-15-2015, 10:46 PM)JOHN ABROZZI نوشته است: (07-15-2015, 10:20 PM)AmirrezA_V نوشته است: (07-15-2015, 10:10 PM)JOHN ABROZZI نوشته است: هیچ کدوم.
مشکل از اینترنت شما هست...
یا سرعتش کمه یا برای بازی مناسب نیست مثلا با اینترنت پیشگامان نمیشه خیلی راحت Gta v رو بازی کرد بهترین اینترنت برای بازی انلاین اینترنت مخابرات است این چیزیه که خودم استفاده میکنم الان .قبلا هم پیشگامان داشتم.
من مخابرات 2 مگ دارم داداش
مشکل من که با عوض کردن اینترنت حل شد.
ببینم یعنی اصلا نمیتونی انلاین بازی کنی؟
نه نمیونم ولی به psn میتونم متصل شم
دیگه نمیدونم مشکل از چیه...
یه کاری بکن کنسولتو به مدم وصل کن بهتر از استفاده از WIFI هست شاید کمک کنه.
Nightcall
Kavinsky &lovefoxxx
i'm giving you a nightcall to tell you how i feel
i want to drive you through the night down the hills
i'm gonna tell you something you don't want to hear
i'm gonna show you where it's dark but have no fear
موضوعها: 4
پلتفرم های شما:
سلام.
من اشتباهی ps3 رو آپدیت کردم و از حالت کپی خوری در اومده و من از اونجایی که پول بازیای اورجینال ندارم ps3 رو گذاشتم یه گوشه داره خاک میخوره حالا به نظرتون بفروشمش یکی دیگه بخرم بهتره یا برم دانگریدش کنم؟اگه بخوام دانگرید کنم قیمت دستتون هست بهم اطلاع بدین چون من چن جا برای دانگرید بردم و کسی نه دانگرید میکرد و نه قیمت رو میدونست. حالا شما لطف کنید نظرتونو بگید ببینم کدومو انجام بدم. Ps3 من fat هستش
موضوعها: 140
(07-25-2015, 05:49 PM)MeTtTi نوشته است: سلام.
من اشتباهی ps3 رو آپدیت کردم و از حالت کپی خوری در اومده و من از اونجایی که پول بازیای اورجینال ندارم ps3 رو گذاشتم یه گوشه داره خاک میخوره حالا به نظرتون بفروشمش یکی دیگه بخرم بهتره یا برم دانگریدش کنم؟اگه بخوام دانگرید کنم قیمت دستتون هست بهم اطلاع بدین چون من چن جا برای دانگرید بردم و کسی نه دانگرید میکرد و نه قیمت رو میدونست. حالا شما لطف کنید نظرتونو بگید ببینم کدومو انجام بدم. Ps3 من fat هستش
به نظر من خرید یک PS3 دیگه اصلا به صرفه نیست. اگر بودجۀ زیادی دارید PS4 بخرید. در غیر این صورت دستگاتون رو کپی خور کنید.
قیمتش هم احتمالا بین 90 هزار تومان تا 150 هزار تومان است.
سلام دوستان می خواستم بدونم اگه با ps3 عضو psn بشم کپی خور دستگاه بهم میریزه ؟ یا آنلاین بازی کنم چی ؟
موضوعها: 19
پلتفرم های شما:
- PC
- Playstation 3
- Playstation 4
- Mobile
08-19-2015, 07:41 AM
(آخرین ویرایش: 08-19-2015, 07:45 AM، توسط Mohammad-A₩$N78.)
با سلام
من قصد دارم ps3 رو بفروشم
فقط می خوام بپرسم که قبلش چجوری همه ی چیز هارو از روش پاک کنم(ایا اینجوری کپی خور هم میپره???)
جعبش هم یه ذره خراب شده ایا مشکلی ایجاد میکنه?!
در کل هر کار و چیزی که قبل از فروشش باید انجام بدم و رعایت کنم رو بگید
با تشکر